de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Presupun ca ati avut,aveti, iubite/iubiti care sa perceapa Sexul ca fiind ceva "murdar" iar Dragostea ca fiind acea stare de euforie creata prin imbinarea a doua suflete pereche...and shit Voi ce credeti?
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Bla/bla/bla...boring...ohhh...faci ceva sondaje de opinie??S-au scris x pagini despre diferenta asta,daca citeai forumul ai fi stiut.Tu esti ca un pacient:vrei sa "auzi" ce vrei tu sa auzi!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Dovada clara de nesimtire crasa...daca avea bunul simt citea,se documenta si ar fi vazut ca mai sunt n topice deschise pe baza acestui subiect,dar pesemne ca initiatorii acelor topice 'e' niste prosti cu niste vieti de cacat si preailuminatia sa nu-si poate incinge filamentul si nu-si poate cobori abajurul la un astfel de nivel.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Io lipseam, asa ca iata-ma! Vrei sa-ti zic ceva? Mai du-te-n dragostea mea!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2014 Capitane,corect era sa se duca-n dragostea noastra Cam egoist la faza asta ))))) Te saluta catelusul......mrrrrrrrrr! )
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2014 Am oferit prilejul de a fi atacat din nou Am raspuns doar din respect pentru acei oameni care au initiat deja topicuri le baza acestui subiect.Recunosc,nu am citit tot forumul,am sa o fac cand timpul imi va permite,din nou.Mai presupun ca acest topic se poate inchide cu o mare usurinta din moment ce s-a discutat deja pe aceasta tema,deci se rezolva aceasta "problema". Sorry!
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 8, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 8, 2014 Facem ceva azi?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 9, 2014 Stimate de ce? ! Se pare ca audienta a inceput sa-ti scada! Ce vei face cand nu te va mai citi si nu-ti va mai raspunde nimeni?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 9, 2014 de ce? s-a retras. De ce? Se pare ca si-a atins limitele... pana la urma se pare ca era limitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum