kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 nu de ce doar vreau sa fiu banata....
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2014 wtf , cum ar tb asta sa ma calmeze? Asta?Apropo T.V,poza de la avatar ai pus-o tu?
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 atata tot...
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 bai baietye am zis ca port doliu, ce pls nu se intelege
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2014 sa mergeti la dr toti. chiar mi se rupe...... dr:e dracu` sau doctor?
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 nu e f amuzant .. nu pt mine
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2014 bai baietye am zis ca port doliu, ce pls nu se intelege nu se intelege absolut nimic...ori sunteti mai multi/multe debusolati/debusolate care au acces la acelasi cont,ori esti un peste ofuscat,sau o `pestera` ofuscata ,poza ta de la profil,subiectele tratate...apoi spui ca esti in doliu.,..nu mai inteleg nimic si nici nu vreau.
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 ma rog.... cred ca tb sa iti multumesc, desi nu tin laa nimic, ce nu nam construit, dar ca frternitate, esti un prieten....
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 ma omule si lu pisiceu nu amnevoie de voice pana mea am destuls sau exact ce promovbare imi doresc
kendra Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2014 din contra promvomarea aici era cevzaa ce nu tb etc
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2014 din contra promvomarea aici era cevzaa ce nu tb etc
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2014 Nu vrei promovare.Nu ai nevoie de forum.Simplu!Log the fuck off! All of you... 1
kendra Reputație: 5 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 14, 2014 mie cand mi se ia mi se ia. imi cer scuze fata de user dinu a picat saracu ca mucsca in lapte fata de o persoana care ma agasa de ce sau cum era . pb personale nu au veo scuza sa jignesti pe cineva . ei bine tarziu sau nu imi pare rau. sunt politicoasa si mai mult decat vine crescuta sa recitesc si sa nu regret. cine zice nu regret vreodata nimic it's so full of shit. eram suparata, eram putin fortata in raspunsuri si imi pare rau ca te-am jignit dinu:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum