Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 O nominalizez pe Ekaterina, din Bucuresti ! @Ekaterina22 fiindca a avut curajul sa se prezinte intr-un mod exclusivist si sa-si prezinte stilul Unic . in postari , in mesajele de prezentare. Si pe langa asta are simtul umorului foarte dezvoltat. Merita sa fie cat mai faimoasa !
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 On 6/2/2022 at 2:41 PM, playmaker said: @KimInLove merita cu prisosinta. Ea nu se fwte cu nimeni si incaseaza 88543578 £ / minut. Ca sa va dati seama ce cacat isi injecteaza .... Esti cam traumatizat de mine, observ. 🥱 ti-e teama ca-ti fur injectiile de Heroina si nu mai ai tu ce sa-ti injectezi ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 On 6/2/2022 at 2:41 PM, playmaker said: @KimInLove merita cu prisosinta. Ea nu se fwte cu nimeni si Am o pasarica mega stramta la varsta de 29 de ani cum crezi ca am pastrat-o ? sedinte scurte se sex sau chiar deloc. schimba-ti nevasta aia uzata daca iti e ciuda ca e larga , nu e cazul sa ma blamezi pe mine, cu atat mai putin sa ma citezi...
Membru Premium beatranga Reputație: 1463 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Membru Premium Postat Iulie 18, 2022 Chiar daca momentan este in pauza din activitate dar si cu speranta ca va reveni 🙄, propun pe Iness pentru ca mi s-a parut cea mai completa ...o femeie faina... 1 1
Postări Recomandate