MisteriosOne Reputație: 38 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Salutare, Am revizitat-o pe Madalina si serviciile au ramas la fel de calitative ca si inainte, inspira acelasi vibe placut si este implicata in timpul actiunii. Notele nu-si mai au rostul in acest comentariu. Multumesc Mada pentru o vizita reusita, te pup si pana pe data viitoare iar la restul va doresc ciocane tari. 1 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 oră, MisteriosOne a spus: Salutare, Am revizitat-o pe Madalina si serviciile au ramas la fel de calitative ca si inainte, inspira acelasi vibe placut si este implicata in timpul actiunii. Notele nu-si mai au rostul in acest comentariu. Multumesc Mada pentru o vizita reusita, te pup si pana pe data viitoare iar la restul va doresc ciocane tari. Mulțumesc frumos pentru recenzie, te pup duce ,duminică frumoasă îți doresc !!🥰🥰
Serigiu Reputație: 3 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 2, 2023 Salutare, Revizitat azi domnisoara. Din punctul meu de vedere e nr 1 in Bv. O vizitez de cate ori am posibilitatea, mereu vesela, bine dispusa si cu zambetul pe buze. Raspunde repede la mesajele de pe whats, punctuala, respecta programarile, tanara cu un corp misto (pe placul meu). Actiunea nu are rost sa descriu, mereu plec satisfacut de la ea! Succesuri 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 oră, Serigiu a spus: Salutare, Revizitat azi domnisoara. Din punctul meu de vedere e nr 1 in Bv. O vizitez de cate ori am posibilitatea, mereu vesela, bine dispusa si cu zambetul pe buze. Raspunde repede la mesajele de pe whats, punctuala, respecta programarile, tanara cu un corp misto (pe placul meu). Actiunea nu are rost sa descriu, mereu plec satisfacut de Ma bucur sa aud asta !! Te pup mulțumesc pentru recenzie! 🥰🥰🫣
rusul1 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Buna. Pana la ce ora esti disponibila astazi?
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 2, 2023 Acum 7 minute, rusul1 a spus: Buna. Pana la ce ora esti disponibila astazi? Bună, pana la 21 🥰
sergiubv Reputație: 15 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 2, 2023 Am vizitat-o azi pe Madalina și este o experiență foarte plăcută! Contact rapid pe wapp. Ajuns în locație am stat la o țigară și o vorba și apoi am trecut la acțiune. Oral plăcut cu tot ce trebuie, iar ulterior normal. Din punctul meu de vedere este de revenit! 150 finalizarea Spor la treaba și mulțumesc Mădălina pup și de abia aștept sa ne revedem! 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 2, 2023 Acum 16 minute, sergiubv a spus: Am vizitat-o azi pe Madalina și este o experiență foarte plăcută! Contact rapid pe wapp. Ajuns în locație am stat la o țigară și o vorba și apoi am trecut la acțiune. Oral plăcut cu tot ce trebuie, iar ulterior normal. Din punctul meu de vedere este de revenit! 150 finalizarea Spor la treaba și mulțumesc Mădălina pup și de abia aștept sa ne revedem! Mulțumesc dragule pentru recenzie , te pupic🥰🥰 și te mai aștept!🤗🤗🤗
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 3, 2023 🤗🥰Bună dimineața simpaticilor !! Disponibilă pentru programări, va pup🥰🤗 4 4
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 3, 2023 Bună dragilor ! Mai am disponibil la 18 :00 - 21:00 ,va pup 🤗🥰
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 4, 2023 😍🥰🤗Bună dimineața minunatilor!! Astăzi sunt disponibilă începând cu orele 11:00 - 21:00 Va pup și vă aștept pe la mine 😍🥰🤗
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 5, 2023 Bună dimineața minunatilor!! Astăzi sunt disponibilă începând cu orele 12:00- 21:00 ,va pup 😍😍😍🥰❤️
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 6, 2023 Bună dimineața îngerași Astăzi sunt disponibilă începând cu orele 11:00- 21:00 , țin sa anunț ca sunt ultimele 3 zile la voi în oraș 🥰🥰🥰,va pup și vă îmbrățișez 🤗🤗
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 7, 2023 Bună dimineataaa !🌞 Astăzi sunt disponibilă începând cu orele 11:00- 21:00 . Ultimele 2 zile la voi în oraș. Va pup și vă aștept la răsfăț. Programări telefonic sau whatsapp. Pupici cu sclipici 🥰🥰🥰🤗
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 8, 2023 Bună dragilor ! Astăzi este ultima zi la voi în oraș , va propun sa treceți pe la mine sa ne luam rămas bun 🤗😮💨 Disponibilă începând cu orele 11:30 -21:00 ,va pup dulce 🥰😘🌞 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Iulie 8, 2023 *INDISPONIBILĂ* Va mulțumesc tuturor pentru vizite ,și clipele de neuitat ,va pup și sa aveți grija de voi oameni minunați! 🥰🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum