PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 2, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 2, 2023 Buna dimineața 🤗 astăzi sunt disponibilă pana la 16:00 Cu drag Paula 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 4, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 4, 2023 Buna dimineața 🤗 disponibilă începând cu ora 12:30 pana la 19:00 Paula 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 5, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2023 Buna 😋astăzi va aștept începând cu ora 13:00 pana la 18:00 inclusiv Cu drag Paula 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 7, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 7, 2023 Buna dimineața 🫶🏻🌹🌹🌹 3 19
giovanni Reputație: 527 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:departe Oras:departe Postat Septembrie 7, 2023 Buna! E adevărat ca nu accepți cunni și ani? 😜 2
donquijotte Reputație: 21 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2023 Salutare oameni buni ! Am fost si eu ieri la fata asta, dupa ce am incercat de mai multe ori sa dau de ea. Locatie: Magheru, blocul Eva. E o fata foarte frumoasa, pozele zic eu ca sunt graitoare. E primitoare, zambitoare, calda. Am luat 30 min. Oral soft dar placut, la normal m-am bucurat putin de sanii aia superbi si apoi anal pentru care venisem de fapt. Foarte stramta, n-am rezistat mult, dar a fost o experienta excelenta. De revenit 2 1
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 20 ore, donquijotte a spus: Salutare oameni buni ! Am fost si eu ieri la fata asta, dupa ce am incercat de mai multe ori sa dau de ea. Locatie: Magheru, blocul Eva. E o fata foarte frumoasa, pozele zic eu ca sunt graitoare. E primitoare, zambitoare, calda. Am luat 30 min. Oral soft dar placut, la normal m-am bucurat putin de sanii aia superbi si apoi anal pentru care venisem de fapt. Foarte stramta, n-am rezistat mult, dar a fost o experienta excelenta. De revenit 😋😋😋 te mai aștept și cu alta ocazie ps: astăzi sunt pana la 20:00 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 11, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 11, 2023 🌹🌹🌹🫶🏻🎀 2 13
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 12, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 12, 2023 Buna dimineața 😋 disponibilă începând cu 12:30 pana la 20:00 🌹🌹🌹
Dantelarul Reputație: 353 Postat Septembrie 13, 2023 Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2023 Vizitat caprioara la blocul Eva , pe Magheru dupa programarea facuta pe whatsapp cu raspuns surprinzator de rapid. Greu cu parcarea, buna alegerea cu metroul, bloc vechi , lucreaza niste vecini si au usa deschisa , ea asteapta dupa usa si deschide imediat ca sa evite privirile indiscrete ale muncitorilor. Paula este cum se spune "de belea", slim, perfecta, sani tunati, frumoasa la fetisoara de-ti cad instrumentele cand o vezi. Apartamentul este circular , are aer conditionat (care m-a salvat ulterior), curat si prietenos interiorul. Rapid duşat, banutii pusi discret, ea intinsa pe pat in toata splendoarea. Cand zambesste zici ca e cantareata "Sabrina", cea cu: Boys, boys, boys...priceless🤪 Mangaieri, tatonari, m-a ametit dulcica si s-a insurubat dupa ce m-a intrebat cum prefer oralul . Placut, cu presiune pe cap, aproape DT, mangaindu-ma usor cu părul negru si cu o mână, am tras-o usor in 69, insa e diferenta mare de inaltime si gabarit, deci nu mi-a iesit prea bine, asa ca am schimbat in LOT, unde se unduia foarte misto, o minune sa o vezi si sa-i saruti sânii tunați. Dupa ceva timp am schimbat in doggy si dupa ceva timp,cand ma gandeam sa trec in misionar, s-a ambitionat si din cateva contre am taiat panglica de finish...🤪. M-am spalat , am mai vorbit putin si am plecat ametit de micuta gheisa. Note: Locatia: 9 locatie centrala, blocul vechi , apartament curat, cu a.c., prosop curat, lenjerie curata, no comment. Paula: 10. E buna rau micuța, te excita din priviri, bronzata, piele super fina, corp perfect, sani cu update. Sex oral: 9 , neprotejat dupa ce m-a intrebat cum prefer, placut, aproape deep, cu presiune. Sex normal: 9 . Stramta , participativa, LOT si doggy, parca ceva gel. GFE- 9 , te mangaie, te rasfata, zambetul ei e cuceritor.😜 Cadou-300 pt vreo 25 min dtd De revenit: DA, cu prima ocazie pentru a testa si analul. O scumpete!🤩 5 2
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 15, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 15, 2023 La 14.09.2023 la 0:34, Dantelarul a spus: Vizitat caprioara la blocul Eva , pe Magheru dupa programarea facuta pe whatsapp cu raspuns surprinzator de rapid. Greu cu parcarea, buna alegerea cu metroul, bloc vechi , lucreaza niste vecini si au usa deschisa , ea asteapta dupa usa si deschide imediat ca sa evite privirile indiscrete ale muncitorilor. Paula este cum se spune "de belea", slim, perfecta, sani tunati, frumoasa la fetisoara de-ti cad instrumentele cand o vezi. Apartamentul este circular , are aer conditionat (care m-a salvat ulterior), curat si prietenos interiorul. Rapid duşat, banutii pusi discret, ea intinsa pe pat in toata splendoarea. Cand zambesste zici ca e cantareata "Sabrina", cea cu: Boys, boys, boys...priceless🤪 Mangaieri, tatonari, m-a ametit dulcica si s-a insurubat dupa ce m-a intrebat cum prefer oralul . Placut, cu presiune pe cap, aproape DT, mangaindu-ma usor cu părul negru si cu o mână, am tras-o usor in 69, insa e diferenta mare de inaltime si gabarit, deci nu mi-a iesit prea bine, asa ca am schimbat in LOT, unde se unduia foarte misto, o minune sa o vezi si sa-i saruti sânii tunați. Dupa ceva timp am schimbat in doggy si dupa ceva timp,cand ma gandeam sa trec in misionar, s-a ambitionat si din cateva contre am taiat panglica de finish...🤪. M-am spalat , am mai vorbit putin si am plecat ametit de micuta gheisa. Note: Locatia: 9 locatie centrala, blocul vechi , apartament curat, cu a.c., prosop curat, lenjerie curata, no comment. Paula: 10. E buna rau micuța, te excita din priviri, bronzata, piele super fina, corp perfect, sani cu update. Sex oral: 9 , neprotejat dupa ce m-a intrebat cum prefer, placut, aproape deep, cu presiune. Sex normal: 9 . Stramta , participativa, LOT si doggy, parca ceva gel. GFE- 9 , te mangaie, te rasfata, zambetul ei e cuceritor.😜 Cadou-300 pt vreo 25 min dtd De revenit: DA, cu prima ocazie pentru a testa si analul. O scumpete!🤩 Te mai aștept și cu alta ocazie 😋 Ps: astăzi sunt disponibilă pana la 19 cu drag Paula 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 18, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 18, 2023 Buna dimineața 😊🥳😚 Astăzi sunt disponibilă începând cu ora 13:00 pana la 20:00 Cu drag Paula 🌹🌹🌹 1 14
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 19, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 19, 2023 Disponibilă începând cu ora 12 🌹🌹🌹🫶🏻
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 22, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 22, 2023 Buna 🤗programul de astăzi este 12:00 19:00 Cu drag Paula 🌹🌹🌹
Membru Premium MisterX Reputație: 25252 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 23, 2023 Salut! O scurta recenzie pentru Paula. M-am programat pe whatsapp din scurt fiind in zona si am avut noroc sa o prind disponibila. Locatia: 9.5 Pe Bd Magheru, pe langa Hotel Lido. Totul ok, curat, insa nu are nici o oglinda pe langa pat. Paula: 9.25 ( 9 la fata, 9.5 la corp) O schimbare de look sintetica, care mie sincer nu imi place, imi placea mai mult cu parul blond, dar are motivele ei si o inteleg. La corp putin peste 1.60, slim fit, talie subtire, fundulet micut rotund si bombat, silicoane maricele care se simt bine la pipait, dar inca se vede urma interventiei. O pasarica frumusica cu frizura, labii si clitoris micut, igiena foarte buna. Atitudine: 9.5 Mi s-a parut ca impune o atitudine profi, care te tine putin la distanta. Dar daca reusesti sa o faci sa lase garda jos e o fata chiar volubila, vesela si vorbareata. Nu e cazul de GFE. AP: 10 Se simte foarte misto funduletul ei micut, stramt chiar si dupa un anal destul de lung. Are anduranta mare la sex anal si dupa gemete si gesturi da senzatia ca ii place si ei. Dupa dus ma astepta dezbracata pe pat, un mic preludiu cu sarutari doar pe buze, pe sani, a cerut sa facem 69, mi-a placut ca a avut initiativa, am facut putin dar eu nu sunt fan 69 asa ca am schimbat pozitia sa ne rasfatam oral pe rand. M-am jucat eu primul cu pasarica ei. Are labii micute si un clitoris la fel de micut. Abia il simiti cu limba. Mi-a placut un gest al ei. M-a strans cu piciorele si a pus un picior pe spatele meu. Putin dominatoare 😊 A trecut si ea la oral din lateral pe pat, in timp ce eu ma jucam cu sanii si funduletul ei. Un oral slow fara multe nebunii insa placut. Data viitore cand vin la ea vreau sa vad ce tehnici mai are la oral ca presimt ca ma va surprinde 😁, de asta nici nu am notat acum oralul. Dupa ce am pus un prezervativ ne-am futut putin in LOT dupa care la propunerea ei am schimbat gaurile. Misto senzatia in funduletul ei, foarte stramt, eu ma jucam cu fundul si sanii ei, iar ea se futea singurica in fundulet 😊. Cand a obosit am luat-o in brate si am futut-o si eu. Am mai facut si in doggy la marginea patului dupa care ea pe burtica pe pat si eu peste ea. Foarte stramta dar permisiva in acelasi timp, ba chiar dupa gemete si gesturi imi dadea senzatia ca ii place. In timpul sexului a fost putin mai permisiva cu sarutarile insa tot fara sa foloseasca limbuta. Desi am simtit lipsa unui FK adevarat, sexul cu ea transmite totusi senzatia de sex pasional datorita gesturilor ei, strange cearsaful in pumni, se mai intoarcea cu fata la mine cu ochii dati peste cap, gemete...Dupa un sex anal lung cu ruperi de ritm, chiar cardio pe final, am finalizat in prez in funduletul ei. Am mai facut un dus si am mai stat la povesti dupa ca am cam trecut direct la sex la inceputul intalnirii. O intalnire misto. Un sex anal super, chiar m-am simtit foarte bine cu Paula si am sa mai trec sa vad cum e cu oralul ala 😊 Cadoul a fost 600 de lei cu tot cu sex anal Paula te pup 🤗😘 Seara faina! 11 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10124 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 23, 2023 Acum 3 ore, MisterX a spus: Salut! O scurta recenzie pentru Paula. M-am programat pe whatsapp din scurt fiind in zona si am avut noroc sa o prind disponibila. Locatia: 9.5 Pe Bd Magheru, pe langa Hotel Lido. Totul ok, curat, insa nu are nici o oglinda pe langa pat. Paula: 9.25 ( 9 la fata, 9.5 la corp) O schimbare de look sintetica, care mie sincer nu imi place, imi placea mai mult cu parul blond, dar are motivele ei si o inteleg. La corp putin peste 1.60, slim fit, talie subtire, fundulet micut rotund si bombat, silicoane maricele care se simt bine la pipait, dar inca se vede urma interventiei. O pasarica frumusica cu frizura, labii si clitoris micut, igiena foarte buna. Atitudine: 9.5 Mi s-a parut ca impune o atitudine profi, care te tine putin la distanta. Dar daca reusesti sa o faci sa lase garda jos e o fata chiar volubila, vesela si vorbareata. Nu e cazul de GFE. AP: 10 Se simte foarte misto funduletul ei micut, stramt chiar si dupa un anal destul de lung. Are anduranta mare la sex anal si dupa gemete si gesturi da senzatia ca ii place si ei. Dupa dus ma astepta dezbracata pe pat, un mic preludiu cu sarutari doar pe buze, pe sani, a cerut sa facem 69, mi-a placut ca a avut initiativa, am facut putin dar eu nu sunt fan 69 asa ca am schimbat pozitia sa ne rasfatam oral pe rand. M-am jucat eu primul cu pasarica ei. Are labii micute si un clitoris la fel de micut. Abia il simiti cu limba. Mi-a placut un gest al ei. M-a strans cu piciorele si a pus un picior pe spatele meu. Putin dominatoare 😊 A trecut si ea la oral din lateral pe pat, in timp ce eu ma jucam cu sanii si funduletul ei. Un oral slow fara multe nebunii insa placut. Data viitore cand vin la ea vreau sa vad ce tehnici mai are la oral ca presimt ca ma va surprinde 😁, de asta nici nu am notat acum oralul. Dupa ce am pus un prezervativ ne-am futut putin in LOT dupa care la propunerea ei am schimbat gaurile. Misto senzatia in funduletul ei, foarte stramt, eu ma jucam cu fundul si sanii ei, iar ea se futea singurica in fundulet 😊. Cand a obosit am luat-o in brate si am futut-o si eu. Am mai facut si in doggy la marginea patului dupa care ea pe burtica pe pat si eu peste ea. Foarte stramta dar permisiva in acelasi timp, ba chiar dupa gemete si gesturi imi dadea senzatia ca ii place. In timpul sexului a fost putin mai permisiva cu sarutarile insa tot fara sa foloseasca limbuta. Desi am simtit lipsa unui FK adevarat, sexul cu ea transmite totusi senzatia de sex pasional datorita gesturilor ei, strange cearsaful in pumni, se mai intoarcea cu fata la mine cu ochii dati peste cap, gemete...Dupa un sex anal lung cu ruperi de ritm, chiar cardio pe final, am finalizat in prez in funduletul ei. Am mai facut un dus si am mai stat la povesti dupa ca am cam trecut direct la sex la inceputul intalnirii. O intalnire misto. Un sex anal super, chiar m-am simtit foarte bine cu Paula si am sa mai trec sa vad cum e cu oralul ala 😊 Cadoul a fost 600 de lei cu tot cu sex anal Paula te pup 🤗😘 Seara faina! Foarte detaliata recenzia 👍🏻 Multumesc si pentru confirmarea ca nu mai face FK. 1 1
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 25, 2023 La 23.09.2023 la 18:55, MisterX a spus: Salut! O scurta recenzie pentru Paula. M-am programat pe whatsapp din scurt fiind in zona si am avut noroc sa o prind disponibila. Locatia: 9.5 Pe Bd Magheru, pe langa Hotel Lido. Totul ok, curat, insa nu are nici o oglinda pe langa pat. Paula: 9.25 ( 9 la fata, 9.5 la corp) O schimbare de look sintetica, care mie sincer nu imi place, imi placea mai mult cu parul blond, dar are motivele ei si o inteleg. La corp putin peste 1.60, slim fit, talie subtire, fundulet micut rotund si bombat, silicoane maricele care se simt bine la pipait, dar inca se vede urma interventiei. O pasarica frumusica cu frizura, labii si clitoris micut, igiena foarte buna. Atitudine: 9.5 Mi s-a parut ca impune o atitudine profi, care te tine putin la distanta. Dar daca reusesti sa o faci sa lase garda jos e o fata chiar volubila, vesela si vorbareata. Nu e cazul de GFE. AP: 10 Se simte foarte misto funduletul ei micut, stramt chiar si dupa un anal destul de lung. Are anduranta mare la sex anal si dupa gemete si gesturi da senzatia ca ii place si ei. Dupa dus ma astepta dezbracata pe pat, un mic preludiu cu sarutari doar pe buze, pe sani, a cerut sa facem 69, mi-a placut ca a avut initiativa, am facut putin dar eu nu sunt fan 69 asa ca am schimbat pozitia sa ne rasfatam oral pe rand. M-am jucat eu primul cu pasarica ei. Are labii micute si un clitoris la fel de micut. Abia il simiti cu limba. Mi-a placut un gest al ei. M-a strans cu piciorele si a pus un picior pe spatele meu. Putin dominatoare 😊 A trecut si ea la oral din lateral pe pat, in timp ce eu ma jucam cu sanii si funduletul ei. Un oral slow fara multe nebunii insa placut. Data viitore cand vin la ea vreau sa vad ce tehnici mai are la oral ca presimt ca ma va surprinde 😁, de asta nici nu am notat acum oralul. Dupa ce am pus un prezervativ ne-am futut putin in LOT dupa care la propunerea ei am schimbat gaurile. Misto senzatia in funduletul ei, foarte stramt, eu ma jucam cu fundul si sanii ei, iar ea se futea singurica in fundulet 😊. Cand a obosit am luat-o in brate si am futut-o si eu. Am mai facut si in doggy la marginea patului dupa care ea pe burtica pe pat si eu peste ea. Foarte stramta dar permisiva in acelasi timp, ba chiar dupa gemete si gesturi imi dadea senzatia ca ii place. In timpul sexului a fost putin mai permisiva cu sarutarile insa tot fara sa foloseasca limbuta. Desi am simtit lipsa unui FK adevarat, sexul cu ea transmite totusi senzatia de sex pasional datorita gesturilor ei, strange cearsaful in pumni, se mai intoarcea cu fata la mine cu ochii dati peste cap, gemete...Dupa un sex anal lung cu ruperi de ritm, chiar cardio pe final, am finalizat in prez in funduletul ei. Am mai facut un dus si am mai stat la povesti dupa ca am cam trecut direct la sex la inceputul intalnirii. O intalnire misto. Un sex anal super, chiar m-am simtit foarte bine cu Paula si am sa mai trec sa vad cum e cu oralul ala 😊 Cadoul a fost 600 de lei cu tot cu sex anal Paula te pup 🤗😘 Seara faina! Mulțumesc 🤪 te mai aștept🙂 1
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 25, 2023 Buna dimineața 🤗 Disponibilă începând cu ora 12:00 pana la 19:00 🌹🌹🌹
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 25, 2023 😼🫣🙃 3 14
teabag8519 Reputație: 23 Postat Septembrie 25, 2023 Postat Septembrie 25, 2023 Acum 14 minute, PaulaVip1999 a spus: 😼🫣🙃 Now turn around... slowly...😍 Data viitoare cand vin o sa tw rog sa lasam draperiile asa. 1
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 27, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 27, 2023 Buna dimineața 🤗🤗 astăzi voi fi disponibilă de la ora 12:00 pana la 19:00 Cu drag Paula 🌹🌹🌹
armatorul Reputație: 33 Postat Septembrie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2023 Hello! Am revenit la Paula acum cateva zile. In ciuda faptului ca nu ne-am putut sincroniza amandoi ne-am respectat programarea stabilita. N-am sa dau foarte multe detalii despre ce s-a intamplat intre noi doi, insa o sa spun ca oralul este punctul ei forte si ca m-am simtit bine din nou la ea si apreciez ca este ok cu igena si este o femeie curata. 2
carlos270 Reputație: 255 Postat Septembrie 27, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Septembrie 27, 2023 Într-o dupamiază călduroasă de august am vizitat-o pe frumoasa Paula,fiind atras de pozele ei și de recenziile bune primite Programarea a fost făcută cu 1-2 zile înainte pe wapp,a răspuns destul de repede la mesaje,iar în momentul sosirii în zona ,mi-a trimis poza cu intrarea în bloc pentru a ușura accesul Ajuns la locație,un apartament destul de mare, ușor aristocrat,foarte curat,pat confortabil,lenjerie curată ,baia dotată cu tot ce trebuie pentru reîmprospătare Aspect : Paula este frumoasă și bunoacă ,i-am spus că seamănă ușor cu Penelope Cruz ,are un corp foarte fain ,slim,cu un fund micuț și apetisant,sânii ( cui îi plac implanturile) sunt bestiali,iar la față avea un make-up care-i punea în valoare trăsăturile de căprioara Acțiunea : proaspăt ieșit de la duș ,Bambi mă aștepta în dormitor în lenjerie ,pe care am rugat-o să rămână pe ea,pentru a o admira în toată spendoarea ei După ce ne-am făcut încălzirea Paula a început cu un oral neprotejat foarte fain,destul de adânc,umed ,o scuipă,o linge,se uită în ochii tăi ,pfoaiiii ,geme ,te termina rapid daca nu ești obișnuit cu femei de calibru ei Am rugat-o să pună un prezervativ și să vină în ce poziție dorește ea ( că doar eram la relaxare ) Paula a ales o poziție gen “balansoar” ,alt cuvânt mai potrivit ,n-am găsit :)) în care efectiv mi-a luat pula si se futea prin mișcări dute-vino ,eu admirănd-o cu mare drag și simțind-o destul de strâmptă Pentru frumusețea actului artistic,a trebuit să schimbăm în doggy ,unde am pompat în pizda lui Bambi cu mare drag și cănd am simțit că îmi vine să îmi dau drumul ,am rugat-o să vină în genunchi ,i-am bagat-o toată în guriță,am futut-o ușor ,după care am lăsat-o să colecteze pana la ultima picatura de spermă,dupa care s-a dus la baie și cred că a scuipat Note : - locație 8,5 - aspect 9 - igienă 10 - oral neprotejat 9,5 - normal protejat 9,5 - GFE 8 ,da se poate transformă în 2 secunde în PSE pentru doritori 😄 Concluzii : mie mi-a plăcut ,posibil să mai revin ,Paula este frumoasă,sexy,amabilă,ascultătoare și potrivită pentru un threesome la început de toamnă Cadou : 350 lei/aproximativ 25-30 minute Toate bune ! 5 1 3
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 28, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 28, 2023 🌹 1 17
PaulaVip1999 Reputație: 1962 Postat Septembrie 29, 2023 Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Telefon: 0769247488 Oras:Piața romana Disponibila Autor Postat Septembrie 29, 2023 La 28.09.2023 la 9:19, PaulaVip1999 a spus: Buna dimineața, astăzi sunt disponibilă pana la ora 19:00 inclusiv, și după care ne vedem luni. Cu drag Paula 🌹🌹🌹
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum