Sari la conținut

Oana reala siliconata 0️⃣7️⃣3️⃣3️⃣4️⃣6️⃣7️⃣2️⃣6️⃣2️⃣

Postări Recomandate

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat
2 hours ago, goe_bulgaru said:

Salutare. Am avut eu programare la ea pentru în seara asta, dar nu am mai stat că mi-a zis că nu mai putem sta o oră, ci doar o finalizare că am întârziat vreo 10 minute

Tipa nu arată rău, avea și colegă, dar faptul că nu lasă loc între programări și pune una după alta nu prea nu e ok

aceasta experienta este de data asta un plus pt @Oana_01 dupa parerea mea: daca a facut asta a sa protejeze urmatoarea programare, este dovada de seriozitate. Pretentia sa lase loc intre programari mi se pare deplasata.

Trebuie spuse si lucrurile bune.

Ca sa nu mai spun ca nerespectarea programarii din partea ta nu e ok, daca ai intarziat, corect era sa iti asumi cele 10 minute pierdute. Ce ai facut tu se numeste tzeapa, dar lumea nu vorbeste cand clientii nu-si respecta intelegerea, csf, ncsf

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
2 minutes ago, statistics said:

aceasta experienta este de data asta un plus pt @Oana_01 dupa parerea mea: daca a facut asta a sa protejeze urmatoarea programare, este dovada de seriozitate. Pretentia sa lase loc intre programari mi se pare deplasata.

Ca sa nu mai spun ca nerespectarea programarii din partea ta nu e ok, daca ai intarziat, corect era sa iti asumi cele 10 minute pierdute. Ce ai facut tu se numeste tzeapa, dar lumea nu vorbeste cand clientii nu-si respecta intelegerea, csf, ncsf

8 hours ago, Oana_01 said:

Imi place cum te fute grija mea atâta , te rog frumos sa comentezi despre mine ca vad ca se poate înțelege omu cu tine cu frumos

:) 

• Haha 1
Postat
Acum 11 ore, Oana_01 a spus:

Ce tot te fute grija mea atâta , te rog frumos sa îți vezi de treaba ta comentează despre mine atunci când vii și plătești și ma futi pana atunci nu m ai comenta la adresa mea ca vad ca nu se poate înțelege omu cu tine cu frumos.si pot sa am o mie de profile ca nu ma comanda nimeni ca idee 

la cum vb sigur esti de etnie .......

• Mersi 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
12 hours ago, statistics said:

Țeapă era dacă făceam programare, o confirmam și nu mai mergeam. În realitate problema a fost că fără să-mi dau seama m-am dus la solid 387 deși ea mi-a scris în mesaj că are locația la solid 507 și având în vedere traficul din Mamaia la acea oră a mai durat puțin până am ajuns. 
Oricum eu n-am mai rămas că m-am simțit grăbit. Poate a două vizită o să fie cu noroc

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 7 ore, goe_bulgaru a spus:

Țeapă era dacă făceam programare, o confirmam și nu mai mergeam. În realitate problema a fost că fără să-mi dau seama m-am dus la solid 387 deși ea mi-a scris în mesaj că are locația la solid 507 și având în vedere traficul din Mamaia la acea oră a mai durat puțin până am ajuns. 
Oricum eu n-am mai rămas că m-am simțit grăbit. Poate a două vizită o să fie cu noroc

Bună băieți sa ne înțeleg băiatu a vrut o ora ... eu am lăsat timp pentru urmatoarea programare 20 de min dacă  a întârziat și I am spus că nu mai este timp de 2 finalizarii ... decât dacă ar termina în 40 de min nu o ora în cap cum ar fi vrut el sau sa rămână o finalizare ... dacă citea cu atenție când am scris adresa și nu întârzia atunci putea sta 1h în cap asa cum își dorea . 

Acum concluzia o trageți voi ... am preferat sa pierd eu decat sa aștepte urmatoarea programare ca dasta facem programarii sa nu se aștepte 😘

• Like 3
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 7 minute, Oana_01 a spus:

Bună băieți sa ne înțeleg băiatu a vrut o ora ... eu am lăsat timp pentru urmatoarea programare 20 de min dacă  a întârziat și I am spus că nu mai este timp de 2 finalizarii ... decât dacă ar termina în 40 de min nu o ora în cap cum ar fi vrut el sau sa rămână o finalizare ... dacă citea cu atenție când am scris adresa și nu întârzia atunci putea sta 1h în cap asa cum își dorea . 

Acum concluzia o trageți voi ... am preferat sa pierd eu decat sa aștepte urmatoarea programare ca dasta facem programarii sa nu se aștepte 😘

In privinta asta eu unul sunt de partea ta si iti dau dreptate ....cred ca ai procedat corect ,indiferent de motivul întârzierii cred ca trebuie sa se ajunga la un compromis astfel ca programabile ulterioare sa nu se decaleze iar viitorii clienti sa nu sufere.  In privinta limbajului si a exprimarii folosite de tine ,este alta poveste ....mai ai mult de lucru si de invatat in privinta asta ,cel folosit acum nu te ajuta deloc ,ba chiar as spune ca este împotriva ta .

• Mersi 2
  • Inimioara 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 29.05.2022 la 19:41, gica 1955 a spus:

In privinta asta eu unul sunt de partea ta si iti dau dreptate ....cred ca ai procedat corect ,indiferent de motivul întârzierii cred ca trebuie sa se ajunga la un compromis astfel ca programabile ulterioare sa nu se decaleze iar viitorii clienti sa nu sufere.  In privinta limbajului si a exprimarii folosite de tine ,este alta poveste ....mai ai mult de lucru si de invatat in privinta asta ,cel folosit acum nu te ajuta deloc ,ba chiar as spune ca este împotriva ta .

La telefon când e de venit unele sunt lapte și miere,dacă cumva nu ai ajuns....mama ce puli în gura îți iei...e jale.Toatenpetardele astea care vin la jnoi vara,sunt cu aricii veniți pe litoral,sa te duci în Summerland sa vezi tatuate și botoxate lingă cele late,e plin de ele....nu mai bune sunt fetele noastre?Iarna tot aici le găsești.

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...