AmaliaCris Reputație: 0 Postat Mai 24, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 24, 2022 Bună dragi băieți, eu și prietena mea venim la voi pentru 2 zile și avem fantezii, credem ca în orașul vostru le vom îndeplini! Ce ziceți? Ne îndeplinim fanteziile împreună în formula 3? Va pupam și va anunțăm când venim! Cu mai multe detalii!
AmaliaCris Reputație: 0 Postat Mai 24, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 24, 2022 Pentru mai multe detalii despre noi le puteți afla la 0749558229 💕
Mosulica1 Reputație: 14 Postat Mai 24, 2022 Oras:Austria Oras:Austria Postat Mai 24, 2022 Va asteptam. Pe cand?
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Mai 24, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Mai 24, 2022 Acum 4 ore, AmaliaCris a spus: Bună dragi băieți, eu și prietena mea venim la voi pentru 2 zile și avem fantezii, credem ca în orașul vostru le vom îndeplini! Ce ziceți? Ne îndeplinim fanteziile împreună în formula 3? Va pupam și va anunțăm când venim! Cu mai multe detalii! 2 zile...eu cred că deja este prea mult... Detalii, topic pe unde ați mai fost...etc 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum