Sari la conținut

O femeie transgender s-a bătut în Iulius Mall Cluj cu un tânăr! UPDATE: Anterior s-a dezbrăcat pe malul lacului la pieptul gol - VIDEO EXCLUSIV

Postări Recomandate

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Acum 4 minute, MierenPula a spus:

Nu e nevoie sa fii peste proasta satului care esti, gayi nu au sectie pe acest site de prostituatie pe cand monstrii ca voi au, deci clar faceti mai multi bani. 

Logica frate, ceva ce voi sigur n aveti daca aveati umpic de cap nu va faceati femei din barbati 🤣🤣 esuatii genetice

Ah deci ești gay și ești frustrat ca nu ai secție 😂 pe acest site de “prostituatie” deci clar ți-e foAme și nu poți face bani de noi ca avem “secție”😂😂😂😂😂 

@pisicuts te rog frumos sa ii faci “sectie” de gay 😂😂😂😂 ca sa nu își mai facă conturi sa tot înjure și sa aibă discursuri transfobe … trimite-l puțin la reeducare ❤️💋

• Mersi 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu

Daca tu nu ai cap sa ti faci bani altcumva si sugi pula pe bani nu asuma ca toti facem asta ba esuatie genetica 🤣🤣. Chiar daca ii cea mai veche meserie sa stii ca multi nu o practicam, de atunci pana acum ai de pula ta cate moduri sunt de facut bani inafara de singuru pe care l stii tu 🤣🤣. Nu ma explic la esuati genetic cum fac bani, nici n ai cum sa aflii cum fac eu bani ca nu lucrez in domeniu public. La tine poate sa afle oricine cum faci bani ca esti pe siteuri de curve, ma ta stie ce faci? Ii mandra ca fiuso ii femeie si o ia in cur pe bani? 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mama mea poate sa zica la oricine fara rusine ce meserie am...a ta nu cred. Daca ar fi sa ghicesc, cand e intrebata daca are copil zice ca nu sa nu aduca n vorba ca baiatu ei si o pus tzate si o ia in cur pe bani de la straini 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 3 minute, MierenPula a spus:

Daca tu nu ai cap sa ti faci bani altcumva si sugi pula pe bani nu asuma ca toti facem asta ba esuatie genetica 🤣🤣. Chiar daca ii cea mai veche meserie sa stii ca multi nu o practicam, de atunci pana acum ai de pula ta cate moduri sunt de facut bani inafara de singuru pe care l stii tu 🤣🤣. Nu ma explic la esuati genetic cum fac bani, nici n ai cum sa aflii cum fac eu bani ca nu lucrez in domeniu public. La tine poate sa afle oricine cum faci bani ca esti pe siteuri de curve, ma ta stie ce faci? Ii mandra ca fiuso ii femeie si o ia in cur pe bani? 🤣🤣🤣

Vezi ca ești țaran de la Cluj pisam as pe tine de zilier și o dai in mame și in familie 

Ar vrea mă-ta să trăiască cum trăiește mama ca idee 

mama este foarte mândra de mine și cu mine !! Și ești cel mai josnic om dacă bagi mamele in discuții … cât de cacat sa fii sa nu ai argumente

MAMA MEA TOCMAI A TRECUT PESTE O OPERAȚIE DE TUMOARE LA CREIER crezi ca este cazul sa fie in discuția asta ?  N-ai avea noroc sa n-ai de pripaș ! 

@pisicuts ar fii frumos sa închizi toată mascarada asta 

baga-ți-ai pula in toți utilizatorii tai de cacat ca asta 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
Acum 1 minut, MierenPula a spus:

Mama mea poate sa zica la oricine fara rusine ce meserie am...a ta nu cred. Daca ar fi sa ghicesc, cand e intrebata daca are copil zice ca nu sa nu aduca n vorba ca baiatu ei si o pus tzate si o ia in cur pe bani de la straini 🤣🤣🤣🤣

Dacă ești salariat și lu' mă - ta nu îi e rușine, înseamnă că nu este doar o curvă ratată care a fătat la sacrificiu un pui de iobag postindustrial ci este și pur și simplu proastă, probabil chiar oligofrenă, ceea ce ar explica și manifestările tale pe acest forum. 

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, MierenPula a spus:

Asa proasta ca tine i mata daca i mandra ca esti curva 🤣🤣🤣🤣 . Ii urez numai sanatate

Cere i ajutoru lu pisicut ba lacheu prost ca in inca 2 postari te fac sa plangi

Nu știu dacă plânge cineva dar pe mine mă interesează amploarea degenerarii celor de teapa ta; precum parazitologia, este un domeniu fascinant. 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Chiar acum, MierenPula a spus:

Asa proasta ca tine i mata daca i mandra ca esti curva 🤣🤣🤣🤣 . Ii urez numai sanatate

Cere i ajutoru lu pisicut ba lacheu prost ca in inca 2 postari te fac sa plangi

Plâng de râs când văd prosti și agramați ai dreptate 😂 îți dau reply-uri ca îmi place circul și sa îmi bat pula de fraieri😂 dar dacă o dai in d astea previzibile cu mame si d’astea nahh … Vino cu ceva mai nou 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Știți ce ma amuza oameni buni 😂😂😂 ca sunt mulți ca ăsta tari in tastatura,tari in gura la telefon 😂😂 dar plm dacă ai o problema și tot ești PULĂ 😂 e mai bine sa fii tare in gura și face to face …de aceea eu mereu le zic tuturor care sunt “lei” va dau adresa mea .. veniți frumos la mine … cobor jos și atunci sa vedem cine e bulangiu 😂😂😂😂 sincer … easy piiziiiii .. lasă gargara 😂 

Link spre comentariu
Acum 21 ore, misscristina a spus:

Știți ce ma amuza oameni buni 😂😂😂 ca sunt mulți ca ăsta tari in tastatura,tari in gura la telefon 😂😂 dar plm dacă ai o problema și tot ești PULĂ 😂 e mai bine sa fii tare in gura și face to face …de aceea eu mereu le zic tuturor care sunt “lei” va dau adresa mea .. veniți frumos la mine … cobor jos și atunci sa vedem cine e bulangiu 😂😂😂😂 sincer … easy piiziiiii .. lasă gargara 😂 

Daca ma vezi o sa faci ca agresivu din iulius mall? 🤣🤣🤣 tu singura numa pula poti sa mi o bati cu limba ba esuatule genetic barbat ce se crede femeie 🤣🤣🤣. Nici pestele tau nu poti sa l pui pe mine stai linistit ca nu se baga pentru tine, te tine numa de fraier ce esti ca i produci bani 🤣🤣. Nu ti mai fa filme de rambo ma baiatule cu paru lung ca nu intimidezi pe nimeni numa dovedesti ca esti un barbat 🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 oră, MierenPula a spus:

Daca ma vezi o sa faci ca agresivu din iulius mall? 🤣🤣🤣 tu singura numa pula poti sa mi o bati cu limba ba esuatule genetic barbat ce se crede femeie 🤣🤣🤣. Nici pestele tau nu poti sa l pui pe mine stai linistit ca nu se baga pentru tine, te tine numa de fraier ce esti ca i produci bani 🤣🤣. Nu ti mai fa filme de rambo ma baiatule cu paru lung ca nu intimidezi pe nimeni numa dovedesti ca esti un barbat 🤣🤣

Tocmai ai dovedit că ești mai prost decât un ghiorlan de Ferentari: oricine te trimite la IML în sac de plastic cu o investiție minimă (sub 100lei). 

😁

Iar aceste domnișoare cred că își permit mijloace mai scumpe și nici nu îți vor plăti despăgubiri după ce te lasă handicapat și locomotor. 

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Pagubitul a spus:

Tocmai ai dovedit că ești mai prost decât un ghiorlan de Ferentari: oricine te trimite la IML în sac de plastic cu o investiție minimă (sub 100lei). 

😁

Iar aceste domnișoare cred că își permit mijloace mai scumpe și nici nu îți vor plăti despăgubiri după ce te lasă handicapat și locomotor. 

In lumea ta imaginara se intampla toate astea ba sugator de pula 🤣🤣🤣 ai ce filme va dati smr io. Cine sa puna mana pe mine ma si despre ce dezpagubiri vorbesti ai luat prea multa pula n gura si delirezi ma poponarule?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Pagubitul a spus:

😁

Ti a dat asta muie perversa si vi aici sa faci pe inteligentu ma ameninti lume ca bagi in sac? Revino ti la realitate ma sclavule nu mai traii in fantezii, si realitatea ii ca barbatu asta s o nascut barbat si si o pus tate si tu dai bani sa mergi sa i sugi pula ba lache. Voi nu sunteti respectati nicaieri in nici un cartier nici la racoare nici nicaieri peste tot sunteti terorizati (asta daca nu va prostituati pt cineva) si o dati in smardoieli pe internet 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 oră, MierenPula a spus:

Ti a dat asta muie perversa si vi aici sa faci pe inteligentu ma ameninti lume ca bagi in sac? Revino ti la realitate ma sclavule nu mai traii in fantezii, si realitatea ii ca barbatu asta s o nascut barbat si si o pus tate si tu dai bani sa mergi sa i sugi pula ba lache. Voi nu sunteti respectati nicaieri in nici un cartier nici la racoare nici nicaieri peste tot sunteti terorizati (asta daca nu va prostituati pt cineva) si o dati in smardoieli pe internet 🤣🤣🤣🤣

Acum 2 ore, MierenPula a spus:

In lumea ta imaginara se intampla toate astea ba sugator de pula 🤣🤣🤣 ai ce filme va dati smr io. Cine sa puna mana pe mine ma si despre ce dezpagubiri vorbesti ai luat prea multa pula n gura si delirezi ma poponarule?

Da, cât timp mănânci căcat pe www ești în siguranță. 

Orice schijă de 40kg îți varsă mațele la mișto și nici nu-l vezi. După ce ești martor la așa ceva, îți ies smardoielile din minte, dacă ai așa ceva. 

Da, sunt terorizat maxim. De statul român care nu îmi returnează integral și la timp TVA-ul, dar blochează conturi, tot, dacă întârzii 5 zile... De vămi și altele mi-e silă. Așa că mănânci căcat doar de plăcere, familist gigifecalian habarnist. 

Link spre comentariu
41 minutes ago, Pagubitul said:

Orice schijă de 40kg îți varsă mațele la mișto și nici nu-l vezi. După ce ești martor la așa ceva, îți ies smardoielile din minte, dacă ai așa ceva. 

Bosule...transexuali ăștia sunt pe smardoieli (că ce bătăuși și tari sunt ei 😂), și când colo ii vezi că i-au cate o muie de la unul și altul și și-o trag in cur...pai ăștia sunt femei, ce sa dai in ei că plâng dacă pui mana pe ei...așa că mai bine le dai o muie și ii fuți in cur 🤣

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal

Ce circuri se întâmpla aici 😂😂 vai de capul unora… mi-e mila de unii dintre voi 😂😂😂 

Administrația forumului unde este??????? Închide-ti topicul in plm ca de-aia plătim abonamente și suntem active pe forumul asta nu sa se trezească câte un milog frustrat sa ne înjure și sa ne facă de bahaos și nimeni nu ia atitudine! 😡😡😡😡

@pisicuts !!!!!

Link spre comentariu
Acum 51 minute, pisicuts a spus:

😹

life_finds_a_way_jurassic_park.gif.3597c550835b6e0f1f5ba9dc20d72420.gif

Închide topicul sau username-ul proștilor, nu da din astea 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, isabellets a spus:

Închide topicul sau username-ul proștilor, nu da din astea 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Are și el dreptate, că a tot banat și închis și interzis și aceleași forme de viață mișună pe aici 😄😆

Link spre comentariu
19 hours ago, isabellets said:

Ce circuri se întâmpla aici 😂😂 vai de capul unora… mi-e mila de unii dintre voi 😂😂😂 

Administrația forumului unde este??????? Închide-ti topicul in plm ca de-aia plătim abonamente și suntem active pe forumul asta nu sa se trezească câte un milog frustrat sa ne înjure și sa ne facă de bahaos și nimeni nu ia atitudine! 😡😡😡😡

@pisicuts !!!!!

Plm, asumați faptul că iei muie și o iei in cur...Dacă tot vrei sa fii tare atunci macar fii tare in pat...sugând pula și luandu-o bine in cur...dar când te tragi (dar nu numai tu, și celelalte fete), că poziția aia nu, că aialaltă nu, că o sugi puțin și prost, că nu vrei sa o iei in cur...atunci de ce te crezi femeie?

• Minus 1
Link spre comentariu

Acum 5 minute, Magnificul0 a spus:

Plm, asumați faptul că iei muie și o iei in cur...Dacă tot vrei sa fii tare atunci macar fii tare in pat...sugând pula și luandu-o bine in cur...dar când te tragi (dar nu numai tu, și celelalte fete), că poziția aia nu, că aialaltă nu, că o sugi puțin și prost, că nu vrei sa o iei in cur...atunci de ce te crezi femeie?

Cine pula mea a făcut ma figuri ca n-am înțeles? 😂😂😂😂 mie una chiar îmi place prea mult pula sa o refuz așa ca vezi marș in plm la femei daca nu-ți plac fetele Trans. 

Problema e ca voi aveți cele mai multe figuri când veniți la noi… aveți pretenția sa fim active, dar nu stati la pula, ba nu așa, ba prea încet, ba prea tqre, ba nu poziția aia …de parca pula noastră sta pe un buton și se scoala la comanda. Hai sa fim realiști ca nu e chiar așa, și chiar daca ne plătiți asta nu înseamnă ca puneți monopol pe noi și trebuie sa fim la comanda voastră. Nu suntem un obiect ci tot oameni ca voi!

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...