Sari la conținut

Caut cuplu cuckold

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Tânăr 27 ani pasiv , caut un cuplu pt cuckold 

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat
La 25.05.2022 la 10:47, franco a spus:

Am un nou partener foarte prezentabil si dotat, pentru show. O intalnire in 3 sau in 4, daca vii si cu partenera ta, o stabilim cu o zi sau doua inainte. Suna-ma ! 

Atingeri senzuale, sensual play, erotism, sensual massage, stimulare cu strapon si alte jucarii, role play, facesitting, uro, dominare, feminizare, epilare / ceruire, umilire verbala / fizica / publica, kinky fetishes & fantasy, bondage, palmuire, trampling, cbt, dresaj, disciplina, tease and denial orgasm control, cuckold, show cu cuplu, show cu asistent (a), bodystockings, foot fetish, ass fetish, lingerie / stiletto / nylon fetish, etc. Hai, sa facem impreuna, tot ce putem, mai frumos, cu clipa prezenta ! Hai, sa valorificam timpul liber, cat mai placut posibil, pentru amandoi ! Sunt dominatoarea Sanziana, stapana emotiilor tale puternice si imi place sa detin suprematia si sa iti controlez placerea. Vino, pacatosule, si pupa-i talpile maicii starete, du-i gunoiul, spala-i veceul, stai smerit, in fata mea, cand te palmuiesc si te scuip peste stiulete, daca vrei sa iti dau dezlegare, sa iti faci de cap ! lSuna-ma si spune-mi fara jena, cum ti-ar placea sa petrecem timpul impreuna, ce fantezie ascunsa doresti sa ti-o indeplinesc ! Suna-ma, daca ti-ar placea sa fii bancomatul meu, personal ( financial slave ), servul meu, sclavul meu, personal, croitorul meu, personal, maseurul meu personal, soferul meu, personal, my sugar daddy, etc ! Ofer si pretind maxima igiena, bune maniere si discretie.

• Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat
La 25.05.2022 la 10:47, franco a spus:

Ai gasit ceva,gen cuckold,bi cuckold,forced bi???

Reputație: -1368
Postat

|

Telefon : 0790546873 / Bucuresti

Soldat, drepti ! Comanda la mine ! Eu sunt noua ta comandanta. Culcat ! Sculat ! Taraste-te ca un vierme, pana la picioarele mele si linge-mi cizmele ! Am sa te trimit in prima linie, in transee, sa te lupti cu lindicul meu, razboinic ! Daca vei capitula repede, vei fi pedepsit ! Am sa te storcesc sub talpi, in timp ce am sa fac pipi pe tine, spunandu-ti ca esti un rahat in ploaie, o lepadatura si o veriga slaba ! Inainte, mars si du-te sa imi cumperi ciocolata, suc si tampoane, muistule ! Stai capra, martafoiule, sa te pedepsesc cu straponul, ca iti dai mereu cu stangul in dreptul, gloaba impiedicata si stai numai cu fundul inapoi ca ratoiul Donald ! Baga sase flotari, burtosule, pupandu-mi pantofii ! Am sa te tintuiesc cu tocul, la pamant, ca esti praf si pulbere, nu esti barbat, esti o muiere vaicaroasa, am sa iti pun sort de bucatarie, am sa te machez, am sa iti fac codite si am sa te trimit la cratita ! Am sa scriu pe tine; COS DE GUNOI si am sa iti umplu gura cu tampoanele mele, folosite, cu scuipatul meu sau cu coji de alune ! Esti un bou, care merita sa traga in jug pentru mine si sa fie incornorat ! Nu clefai guma de mestecat in fata mea, ca te pun sa mesteci prezervative pline ! Am sa fac din tine scaunul meu si am sa iti tocesc fata, cu fundul ! Am sa te bag in zgarda si am sa te dresez cu chilotii mei, murdari ! Miroase-ti sefa, la cur, Labus ! Iti ceri numai palme si suturi, de la mine, maimutoiule ! Vino, sa iti primesti portia ! Am sa rad de tine, la telefon, cu prietene de ale mele, in timp ce am sa iti dau porunci umilitoare ! Urca-te pe tocuri si ia-ti pe tine lenjerie de dama, cocota masculina, ca de azi vei fi fetita batalionului ! Cara-mi plasele de cumparaturi, Slugoila, fa-mi masaj si suge-mi degetele de la picioare, daca nu, te trimit la sapat santuri !Tampon, ce esti, Carpocila, am sa imi frec tamponul murdar, de fata ta si am sa te oblig sa mi-l lingi ! Vei primi cele mai kinky, aspre si inedite pedepse si porunci de la mine ! Am sa te inchid pe balcon, pana o sa mi-l termini de vopsit ! Esti bun sa iti calaresc doar cardul, ca tu esti un catar obosit. Spala-mi veceul, Umilache, du-mi gunoiul, repara-mi ce mi se strica prin casa si stai cum te pun eu ! Vei primi 100 de bice, la talpi, pe spate, peste fund si penis, fiindca esti un dezertor ! Am sa te strang de coaie si de penis si am sa iti palmuiesc tare, fata, am sa te bat cu cureaua, am sa te ceruiesc, am sa te trag de par si de urechi, am sa iti prind clesti de sfarcuri si am sa te gazez cu basini, daca esti un tradator ! Esti un papa-lapte, o curca fricoasa, care nu stie nici laba sa isi faca, asa ca meriti sa fii inrolat cu forta, in armata. Asculta-mi ordinele si executa-le, daca nu, te fac de ras, public ! Nu mai sta, priponit de birou, vino, sa fac militarie cu tine ! Ai nevoie sa fii condus de o femeie autoritara si dominatoare, ca mine. Sunt Sanziana, comandanta fatalailor submisi, de dragul careia multi se jertfesc si care iti ofera pregatirea speciala, de care ai nevoie, pentru lupta cu viata si cu tine insuti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...