mobil dick Reputație: 528 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 9, 2014 Domnilor si damelor, Olimpiada mi-a adus aminte de rusoaicele iubite în tinereţe. Ca sa-mi treacă de dor, am inceput să caut pe la anunţuri o blondă frumoasă cu ochi albastri. In zona de preţ 300 de lei, iată ce-mi văzură ochii:ANTONIA, sexy. Sunt tot ce ai visat vreodata, intruchiparea fanteziilor tale blonda senzuala, sexy, frumoasa si dulce, vino si descopera cea mai tentanta ispita, pozele imi apartin, suna-ma daca esti un domn hotarat,!! 07 Feb 11:000733.194.600Bucuresti Sâmbătă pe la amiază am format numărul de mai sus... telefonul suna, dar nu mi-a răspuns nimeni la început. Am lăsat totuşi un mesaj cu rugămintea ca să mi se raspundă tot prin mesaj dacă cumva lucrează sâmbătă. Dupa vreo jumatate de ora fata m-a sunat (!) şi m-a informat ca are locaţia prin zona liceului Caragiale şi lucrează până pe la ora 23. Antonia are o voce plăcută, de elevă nefumatoare. Părea somnoroasă şi a răspuns lapidar şi cumva timid la întrebările mele. Nu prea stie sa comunice...Spunea că are vreo 20 de ani parcă...tentant...Face oral şi normal protejate în preţul de 300 lei pe oră, iar superbele poze sustine că-i aparţin. Totuşi, mie mi s-au părut prea frumoase pentru a fi adevarate, aşa că i-am spus Antoniei că o sa revin mai tarziu cu telefonul. Am facut o cercetare rapidă de imagini pe Goagăl si am aflat că pozele aparţin unei frumoase din Rusia... ( ruskino.ru /art/ 7351/photo), aşa că mi-a pierit complet elanul... Am sunat-o din nou pe Antonia şi i-am spus ce am aflat, dar ea tot îmi zicea cu o voce plată că pozele sunt ale ei. Eu mai întâlnisem trucul prin care fetele îşi aleg nişte poze frumoase ca reclamă, iar apoi se aranjează (fie si cu meşe de păr fals si cu lentile de contact), încât să semene măcar din avion cu pozele respective. Nu am vrut sa risc să mă enervez şi să-mi stric ziua dând peste vreo cioară vopsită ascunsă după uşă, aşa că am anunţat-o că nu o să mai vin, cu atât mai mult cu cât aveam o variantă mult mai sigură de futut in altă parte. Totuşi...mai ştie cineva de fata asta? Daca ar semana măcar pe jumatate cu originalul, parcă aş risca si eu 300 de lei... Să auzim numai de bune! MD
Postări Recomandate