Sari la conținut

Nascut in ani ’80 – ’90

azi nu

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Statea bunica mea si croseta la ale mileuri cu diferite modele,fete de masa plus sosetele de lana :)uff ce amintiri!

Macramele da... si mai avea o gramada de gheme de lana de diferite culori

• Oras:bangkok
Postat

obiectiv, nu esti hoinar, din aprilie o iau si eu la .. picior. Nu am facut-o mai tanar, o fac acum. Nu imi pare rau de nimic, am avut viata frumoasa aici, o sa am si dincolo. Ar fi superfrumos sa fi asa asa cum suna nik-ul!

da bun prieten ai dreptate dar vezi, tu ai invatat la scoala eu am invatat pe strada iar drumul mi-a fost casa .acolo unde vei pleca iti va fi greu , iti vor lipsi multe lucruri cu care te-ai obisnuit in romania , tu esti mai romantic si inclin sa cred ,nostalgic , tara in care mergi este intr-adevar a tuturor posibilitatilor ,iti doresc multa bucurie si implinire sufleteasca. oameni de valoare sint respectati cam peste tot ...mai mult nu spun.

Postat

Daaaaaaa exactt pestele ala...pfff si stiu ca mai avea si o bomboniera parca :D

de betivii astia vorbeam, ii am si acum ,si ii voi pastra pina cind voi ajunge ca ei. 

post-58400-0-88543500-1392062738_thumb.jpg

post-58400-0-78565100-1392062742_thumb.jpg

post-58400-0-18011400-1392062746_thumb.jpg

Postat

Ce frumos...si maicamea le mai are ..intr un sac insa..stiu ca avea casa plina 

Exact asa aveau ai mei in casa multe bibelouri si exact ca cele de mai jos

post-83491-0-93251900-1392063380_thumb.jpg

post-83491-0-71638500-1392063388_thumb.jpg

post-83491-0-02631900-1392063400_thumb.jpg

post-83491-0-18762800-1392063419_thumb.jpg

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Imi aduc aminte ca avea maicamea casa plina de bibelouri,covoare de alea pe pereti sau cum le zicea :D.....mileuri pe masa :D Pfff ce amintiri!

Mileurile se folosesc si in 2014

pre_1392073364__clip_image004.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Statea bunica mea si croseta la ale mileuri cu diferite modele,fete de masa plus sosetele de lana :)uff ce amintiri!

Macramele da... si mai avea o gramada de gheme de lana de diferite culori

Sosetele de lana se impletesc  :P

ÎMPLETÍ  3. Tranz. A lucra diferite obiecte din fire textile răsucite sau toarse ori din nuiele, din flori etc.; spec. a face o împletitură din fire de lână, de bumbac etc. prin tricotare cu andrele(tricotat cred ca se mai zice )

CROȘÉTĂ, croșete, s. f. 1. Ac lung de metal, de os, de material plastic etc. cu vârful îndoit ca un cârlig, utilizat la mașinile de tricotat sau pentru croșetat, împletit etc.

Lol, cred ca inca stiu sa tricotez, impletesc... datorita bunicii :laugh2

Postat

Sosetele de lana se impletesc  :P

ÎMPLETÍ  3. Tranz. A lucra diferite obiecte din fire textile răsucite sau toarse ori din nuiele, din flori etc.; spec. a face o împletitură din fire de lână, de bumbac etc. prin tricotare cu andrele(tricotat cred ca se mai zice )

CROȘÉTĂ, croșete, s. f. 1. Ac lung de metal, de os, de material plastic etc. cu vârful îndoit ca un cârlig, utilizat la mașinile de tricotat sau pentru croșetat, împletit etc.

Lol, cred ca inca stiu sa tricotez, impletesc... datorita bunicii :laugh2

Eu stiu ca avea un astfel de ac ca un carlig cu care croseta. Poate nu mi mai aduc eu bine aminte dar asa stiu ca se zicea! :)

Postat

Dada, cu acul acela se fac fetele de masa, dantelelele, sosetele se fac cu andrele :P

Postat

Cand mergeam la Mures o doamna vindea ambulant la gara din Odorhei  sosete impletite din lana.. in caz ca cineva e nostalgic :)

• Like 1
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
Postat

Mergeam in vacante la bunici langa Tr Severin,urcam in fuga scarile de la gara,luam rata pana la autogara,si abia asteptam sa ajung sa beau braga.Ce vremuri.ce buna era,nici nu ma stiu daca se mai face,era un chiosc,pe stanga cum intrai in autogara.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...