Sari la conținut

Mara 0720513940

Postări Recomandate

• Telefon: 0720513940
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor,
       Numele meu este Mara, am 34 ani ,1.63 inaltime , 50 kg  , sani cupa C ,piele bronzata si  fund bombat .  Sunt o  doamna draguta, respectuoasa , cu o igiena impecabila , punctuala si voi  fi in vizita la voi  ,incepand cu data de 29 Mai ,Duminica . 
Serviciile si cadoul vi le voi lasa mai jos :
❤ oral (protejat sau neprotejat în funcție de igiena )
❤ finalizare orala in functie de igiena  
❤ normal protejat 
❤69 
❤ sex între sâni 
❤ diferite poziții 
❤ masaj de relaxare  
❤+ alte mici fantezii
  ❤    Cadoul pe care doresc sa mi-l lasati la inceputul intalnirii discret in camera de actiune 
    150 lei - 30 minute (1 finalizare)
300 lei -1 ora ( 1 sau 2 finalizari)
   Servicii extra
 ❤ anal protejat  -100 lei  1 finalizare ( in functie de marime si grosime , rog sa fiu anuntata inainte telefonic  sau whatsapp daca se poate face 
      🤍Programarile le voi lua  pe whatsapp ,telefon,mesaj text :   0720513940  !
 🖤Va rog sa imi confirmati programarile cu 1 ora inainte , altfel vor fi anulate. 

Va multumesc si sper ca sederea mea la voi sa fie una placuta .😘

Reputație: 46889
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20220522_145451_resized.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

20220522_145353_resized.jpg.d05c68edb7658fe0d96ac2f178061f8a.jpg

Vizitator iberiku
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, mara27 a spus:

Buna dragilor,
       Numele meu este Mara, am 34 ani ,1.63 inaltime , 50 kg  , sani cupa C ,piele bronzata si  fund bombat .  Sunt o  doamna draguta, respectuoasa , cu o igiena impecabila , punctuala si voi  fi in vizita la voi  ,incepand cu data de 29 Mai ,Duminica . 
❤ normal protejat 
❤69 
❤ sex între sâni 
❤ diferite poziții 
❤ masaj de relaxare  
❤+ alte mici fantezii
  ❤    Cadoul pe care doresc sa mi-l lasati la inceputul intalnirii discret in camera de actiune 
   Servicii extra
 ❤ anal protejat  -100 lei  1 finalizare ( in functie de marime si grosime , rog sa fiu anuntata inainte telefonic  sau whatsapp daca se poate face 
 🖤Va rog sa imi confirmati programarile cu 1 ora inainte , altfel vor fi anulate. 

Te așteptăm Mara! Cat timp vei sta la noi?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 53 minute, iberiku a spus:

Te așteptăm Mara! Cat timp vei sta la noi?

Sincer nush am gasit cazare pana sâmbătă 😘

Vizitator gigel_futici
Postat

Deci analul este 100 lei o finalizare?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, gigel_futici a spus:

Deci analul este 100 lei o finalizare?

Da.,nu fac 2 finalizari de anal daca iei o ora fac o singura finalizare si este 100 ron contracost 

Vizitator iberiku
Postat

Am vizitat-o astăzi pe Mara.

În timpul săptămânii e mai dificil pentru mine de mers la curvasareala, asa ca am vrut sa ma asigur ca ajung la ea astazi si am făcut programarea pe watssupp încă de ieri.

Note:

Locația 9:  pe Miron Costin 

Aspect fizic : față -8, corp 8.5-9 pe la spate in doggy îi dau 9.5 . Arata foarte bine pentru vârsta ei, are 34 de ani dar pe mine chiar m-a atras foarte mult din punct de vedere sexual. M-a așteptat îmbrăcată sexi și pe tocuri.

Atitudine 10  nu e deloc pe graba , am stat de vorba și înainte și după acțiune iar in timpul acțiunii nu se grăbește absolut deloc.

Acțiunea a început cu un cunni din partea mea și prin fața și prin spate, s-a așezat frumos în patru labe exact ca în pozele alea de la concurs.

A trecut apoi și ea la acțiune cu un oral destul de bun cu priviri și limbi pe coaie , fără drept troath dar acopera zona suficient, și cel mai important fără graba, a trebuit sa o opresc eu . Nota 9

Np 10 : aici e punctul ei forte, se umezește natural , s-a pus frumos în doggy...mama ce priveliște...se onduleaza fain, te cauta cu privirea , era gata sa ma termine , a trebuit sa ma opresc unde am luat-o din nou la limbi și din nou doggy. După s-a pus intr-o poziție cel puțin interesanta un fel de umeri craci dar cu picioarele pe umerii ei ...ceva ce mai vezi prin filmele xxx, e foarte flexibilă, cică ar fi practicat gimnastica în tinerețile ei. Finalizarea a fost CIM nota 8.

Igiena 10,   PSE 9,  se vede experienta acumulata în străinătate,  e proclient și își da tot interesul sa te simți bine în compania ei.

Cadoul 150  on + np + cim 1 fin.  merita fiecare leuț.  

Recomand! Spor!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iti Multumesc frumos te pup 🥰😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, iberiku a spus:

Am vizitat-o astăzi pe Mara.

În timpul săptămânii e mai dificil pentru mine de mers la curvasareala, asa ca am vrut sa ma asigur ca ajung la ea astazi si am făcut programarea pe watssupp încă de ieri.

Note:

Locația 9:  pe Miron Costin 

Aspect fizic : față -8, corp 8.5-9 pe la spate in doggy îi dau 9.5 . Arata foarte bine pentru vârsta ei, are 34 de ani dar pe mine chiar m-a atras foarte mult din punct de vedere sexual. M-a așteptat îmbrăcată sexi și pe tocuri.

Atitudine 10  nu e deloc pe graba , am stat de vorba și înainte și după acțiune iar in timpul acțiunii nu se grăbește absolut deloc.

Acțiunea a început cu un cunni din partea mea și prin fața și prin spate, s-a așezat frumos în patru labe exact ca în pozele alea de la concurs.

A trecut apoi și ea la acțiune cu un oral destul de bun cu priviri și limbi pe coaie , fără drept troath dar acopera zona suficient, și cel mai important fără graba, a trebuit sa o opresc eu . Nota 9

Np 10 : aici e punctul ei forte, se umezește natural , s-a pus frumos în doggy...mama ce priveliște...se onduleaza fain, te cauta cu privirea , era gata sa ma termine , a trebuit sa ma opresc unde am luat-o din nou la limbi și din nou doggy. După s-a pus intr-o poziție cel puțin interesanta un fel de umeri craci dar cu picioarele pe umerii ei ...ceva ce mai vezi prin filmele xxx, e foarte flexibilă, cică ar fi practicat gimnastica în tinerețile ei. Finalizarea a fost CIM nota 8.

Igiena 10,   PSE 9,  se vede experienta acumulata în străinătate,  e proclient și își da tot interesul sa te simți bine în compania ei.

Cadoul 150  on + np + cim 1 fin.  merita fiecare leuț.  

Recomand! Spor!

Iti mulțumesc frumos te pup 😘🥰

• Oras:Bucuresti
Postat
10 hours ago, mara27 said:

Buna dragilor, am ajuns la voi în Bacău 

De maine sunt disponibila pt programari, tot maine Voi anunta aici si intervalul meu orar.
       Numele meu este Mara, am 34 ani ,1.63 inaltime , 50 kg  , sani cupa C ,piele bronzata si  fund bombat .  Sunt o  doamna draguta, respectuoasa , cu o igiena impecabila , punctuala si voi  fi in vizita la voi  
❤ normal protejat 
❤69 
❤ sex între sâni 
❤ diferite poziții 
❤ masaj de relaxare  
❤+ alte mici fantezii
   Servicii extra
 ❤ extra anal protejat  -100 lei   1 finalizare ( in functie de marima si grosime , rog sa fiu anuntata inainte telefonic  sau whatsapp daca se poate face 

Locatia Miron costin 7

Va multumesc si sper ca sederea mea la voi sa fie una placuta .😘20220528_102740_resized_resized.jpg.d6a4f8e297e33f77bfdf78e4ffb3dc74.jpg

😘😘😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 7 ore, mara27 a spus:

20220528_102914_resized_resized.jpg.32730430a8deec422a907584756d777f.jpg

😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Ești o drăguță 😍 și arăți super 🤗😘  ne poți spune care sunt dimensiunile pt anal?

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, lexus45 a spus:

Ești o drăguță 😍 și arăți super 🤗😘  ne poți spune care sunt dimensiunile pt anal?

14 cm 2 degete grosime 😘

• Haha 2
Postat
Acum 2 ore, mara27 a spus:

20220531_124717_resized.jpg

🥰🥰🥰

Postat
Acum 7 ore, mara27 a spus:

14 cm 2 degete grosime 😘

Bun asa 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor locuri disponibile pentru programari 
     Numele meu este Mara, am 34 ani ,1.63 inaltime , 50 kg  , sani cupa C ,piele bronzata si  fund bombat .  Sunt o  doamna draguta, respectuoasa , cu o igiena impecabila , punctuala si voi  fi in vizita la voi  
❤ normal protejat 
❤69 
❤ sex între sâni 
❤ diferite poziții 
❤ masaj de relaxare  
❤+ alte mici fantezii
   Servicii extra
 ❤ extra anal protejat  -100 lei   1 finalizare ( in functie de marima si grosime , rog sa fiu anuntata inainte telefonic  sau whatsapp daca se poate face 

Locatia Miron costin 7

20220531_124817_resized.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20220531_125058_resized.jpg

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat

Salutare , am reușit să o vizitez și pe această domnița și da se merita macar o data în viață, daca nu de mai multe ori , sa treci prin patul ei.

De aceasta data nu mai detaliezi toată actiunea , va las și pe voi sa descoperiți ce poate să facă fata asta in pat , eu atâta va spun că îi dau nota 9 per total..o recomand cu toată încrederea... 

Sper sa mai am ocazia sa o revizitez până nu pleacă..

Spor să avem la piersicute faine.

• Like 1
  • Inimioara 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, florinbidi a spus:

Salutare , am reușit să o vizitez și pe această domnița și da se merita macar o data în viață, daca nu de mai multe ori , sa treci prin patul ei.

De aceasta data nu mai detaliezi toată actiunea , va las și pe voi sa descoperiți ce poate să facă fata asta in pat , eu atâta va spun că îi dau nota 9 per total..o recomand cu toată încrederea... 

Sper sa mai am ocazia sa o revizitez până nu pleacă..

Spor să avem la piersicute faine.

Mulțumesc frumos te pup 🥰

Postat
La 01.06.2022 la 12:07, mara27 a spus:

Buna dragilor locuri disponibile pentru programari 
❤ normal protejat 
❤69 
❤ sex între sâni 
❤ diferite poziții 
❤ masaj de relaxare  
❤+ alte mici fantezii
   Servicii extra

Locatia Miron costin 7

20220531_124817_resized.jpg

🥰🥰🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

20220531_124904_resized.jpg

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...