Administrator pisicuts Reputație: 114481 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 1, 2022 Acum 41 minute, KimInLove a spus: 🥱🥹 cati bani ai facut inesuka astazi ?? 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 5 minutes ago, pisicuts said: cati bani ai facut inesuka astazi ?? Nu inteleg de ce ma tot intrebi mereu.. dar, pot spune ca Ziua nu s-a incheiat si Eu abia am setat programarile pentru mai tarziu. contacteaza-ma din nou cand inchei programul, te rog.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 9 minutes ago, pisicuts said: cati bani ai facut inesuka astazi ?? A trebuit sa educ si un obraznic astazi. ☠️🏴☠️
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 Wooooooow !!!! 😳😱😱 a fost banat cel mai needucat si nemernic membru din istoria Forum-ui OMG !!!!! 😱😱 a disparut Playmaker , care ma jignea fara motiv !!! WOW !!!!! te iubesc, pufuletzul meu!!!:***:* @pisicuts pot spune acum ca esti un motanel implicat. nu imi vine sa cred cine are dunguliță peste cont , ca puscariasii pe uniforma de celula:))) iupy !!! Take care, motherf*cker !!! “Playmucker”
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 1, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Ah ! In Essex si Norfolk se fac intre 5.000£-9.000£ pe saptamana , includ aici si Serviciile Extra / Tips -urile Daca te tii de program si daca esti norocoasa. Innesuka nu mai da din casa ca ne pleaca toate fetele de pe nimfomane 🤫 6 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 23 minutes ago, MisterX said: Innesuka nu mai da din casa ca ne pleaca toate fetele de pe nimfomane 🤫 Nu merge decat pentru blonde pisicoase 😂😂😂 si putin fitoase am Booking-uri pana la 10:00 pm , adica orele 22:00 nu mai pot de fericire ca a fost blocat Playmucker acum ma misc precum un titirez . In and Out :))))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 4 hours ago, pisicuts said: cati bani ai facut inesuka astazi ?? Calculez la noapte , includ si Extra Charge iti place noul meu Service ? Yummi :))))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Neața, prostuțule ! @bic.cte salut de aici , din “darâmăturile” din City Center 🥱😴
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2022 Acum 3 minute, KimInLove a spus: Neața, prostuțule ! @bic.cte salut de aici , din “darâmăturile” din City Center 🥱😴 Câtă $$$mecherie acolo... FRATE..... NU s-a mai pomenit așa ceva 1
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Esti foarte frumusica!!! Un sfat daca doresti sa l accepti: nu mai baga in seama tot analfabetul functional care isi da cu parerea despre tine... Barbatul care nu te are intotdeauna va spune ca esti curva.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 5 hours ago, bebe2014 said: Câtă $$$mecherie acolo... FRATE..... NU s-a mai pomenit așa ceva Sa ai toate magazinele langa tine in City Center si libertatea de a lucra fara niciun stres , in ANGLIA e chiar smecherie .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 •*• by the Way.. Fuck You! •*•
Administrator pisicuts Reputație: 114481 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Fara Off Topic pe acest Thread !!! Altfel ma simt nevoita sa dau Raport postarilor voastre !!! •*• by the Way.. NEW FOTO ! •*• si daca o sa dai report ce inesuka ? daca ai blurat poza de mai sus la scoica cel mai probabil am sa sterg toate reporturile tale si n-o sa le citesc in veci ! 1 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 13 minutes ago, pisicuts said: si daca o sa dai report ce inesuka ? daca ai blurat poza de mai sus la scoica cel mai probabil am sa sterg toate reporturile tale si n-o sa le citesc in veci ! esti un mincinos inseamna
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 4 minutes ago, pisicuts said: si daca o sa dai report ce inesuka ? daca ai blurat poza de mai sus la scoica cel mai probabil am sa sterg toate reporturile tale si n-o sa le citesc in veci ! hahhaha uitasem ca am Cont Super Power
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 2, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Parca spuneai ca faci Curatenie pe aici si e Regula Noua ia hai , sterge-mi poza definitiv !!!! O retrag ia uite al dracu bine ca sustii toti Haterii idioti la mine pe pagina ! nesimtitilor ! Pa. Am Booking acum. Inesuka astia de le spui tu "hateri" sunt admiratorii tai cei mai infocati 😁. Te-ar fute de ti-ar sari fulgii....dar esti prea departe... Mai fa si tu o vizita in Romania...desi nu sunt unul din "haterii" tai as vrea sa te smotocesc putin 🤪 5 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Just now, MisterX said: Inesuka astia de le spui tu "hateri" sunt admiratorii tai cei mai infocati 😁. Te-ar fute de ti-ar sari fulgii....dar esti prea departe... Mai fa si tu o vizita in Romania...desi nu sunt unul din "haterii" tai as vrea sa te smotocesc putin 🤪 Bine, daca nu esti Hater meriti o poza noua , cu SCOICA BLURATA ca sa-l oftic pe marlanul de pisoi
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 5 hours ago, bebe2014 said: Câtă $$$mecherie acolo... FRATE..... NU s-a mai pomenit așa ceva Smecherie in case “daramate” la exterior cu clienti care imi ofera 140£/1h Goodbye…
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Nu poti veni in concediu in Romania?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 43 minutes ago, russel0987 said: Esti foarte frumusica!!! Un sfat daca doresti sa l accepti: nu mai baga in seama tot analfabetul functional care isi da cu parerea despre tine... Barbatul care nu te are intotdeauna va spune ca esti curva. Multumesc frumos . Chiar sunt o Victima a Hartuirii Online … niste dementi plictisitori ..
Administrator pisicuts Reputație: 114481 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Multumesc frumos . Chiar sunt o Victima a Hartuirii Online … niste dementi plictisitori .. da pula esti 1 2
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: Multumesc frumos . Chiar sunt o Victima a Hartuirii Online … niste dementi plictisitori .. Si-ar da viata sa te sarute...
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 57 minutes ago, russel0987 said: Nu poti veni in concediu in Romania? Ba da.. dar ma plictisesc oamenii din Romania englezii sunt mai distractivi ,…:))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum