Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Martie 15, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 15, 2023 Acum 1 oră, KimInLove a spus: De ce ma intrebi ? Vrei sa-mi platesti tu pensie de intretiere :)))) da cum sa platim Link spre comentariu
pinehead Reputație: -616 Postat Martie 15, 2023 Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda Partajează Postat Martie 15, 2023 2 minutes ago, pisicuts said: da cum sa platim in bitcoin , cum iti place si tie sa fi platit , dar pentru tine , cum si tu faci rabat pentru anumite persoane si accepti si alte metode , cred ca ar accepta si revolut sau transfer intr-unul din conturile ei da hanglea 1 3 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Martie 15, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2023 Acum 5 ore, KimInLove a spus: 😂 exact. Mi-am deschis si al Treilea Ochi 🤭 Ca idee pt Hateri.. Vezi că al Treilea Ochi, nu e același lucru cu Ochiul maro ... Link spre comentariu
username867 Reputație: 6 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 @KimInLove ce parere ai despre Klaus Schwab si Forumul Economic Mondial? Crezi ca o sa ne oblige sa mancam greieri si lacuste? O sa se interzica carnea de vita, peste, crevete, pui si porc pentru a ne obliga sa mancam carne preparata in laborator? Tu ce o sa faci daca ajungem in situatia asta? Te faci vegana? Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 6 minutes ago, username867 said: @KimInLove ce parere ai despre Klaus Schwab si Forumul Economic Mondial? Crezi ca o sa ne oblige sa mancam greieri si lacuste? O sa se interzica carnea de vita, peste, crevete, pui si porc pentru a ne obliga sa mancam carne preparata in laborator? Tu ce o sa faci daca ajungem in situatia asta? Te faci vegana? :)))) cand eram eu Vegana tu mancai carnati de porc in ulei :))))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 4 hours ago, pisicuts said: da cum sa platim Prin Direct Debit Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 10 minutes ago, username867 said: @KimInLove ce parere ai despre Klaus Schwab si Forumul Economic Mondial? Crezi ca o sa ne oblige sa mancam greieri si lacuste? O sa se interzica carnea de vita, peste, crevete, pui si porc pentru a ne obliga sa mancam carne preparata in laborator? Tu ce o sa faci daca ajungem in situatia asta? Te faci vegana? Cauta-ti Dieta Vegana de pe acum si nu mai intreba in stanga si-n dreapta ce ar face X si Y Nici eu nu te intreb pe tine cum dracu digeri carnea aia de porc :)) eu ma descurc si cu frunze. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Karina este no.1 din toate punctele de vedere, tocmai de aia nu se presteaza mizeriilor de aici. Respect. Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 29 minutes ago, SelfEsteem said: Karina este no.1 din toate punctele de vedere, tocmai de aia nu se presteaza mizeriilor de aici. Respect. :))))))) Doamne Ajuta ! la cat mai multe teste se infectie postate pe Onlyfans 🙏🏽 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 32 minutes ago, SelfEsteem said: Karina este no.1 din toate punctele de vedere, tocmai de aia nu se presteaza mizeriilor de aici. Respect. Nici eu nu ma prestez mizeriilor de vaicareli pe Onlyfans . s-aduni 10$ tips la fiecare cheta si smiorcaiala asta inseamna sa fii No1 👍🏽 PS: o operatie la sani e 8.000$ :)))) va doresc mult Succes amandurora 🤜🏽🤛🏽 Link spre comentariu
tendoi Reputație: 298 Postat Martie 16, 2023 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Partajează Postat Martie 16, 2023 Eu prestez, tu prestezi, el presteaza. Toti prestam, nu ne pretam...🤣la nimic ce nu vrem. Asa zicem noi... Fir'ar mama lui de liceu ...😅 Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2023 Inesuka ce mesaj ai pentru hateri? 😈 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Martie 16, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 4 minute, andrei826 a spus: Inesuka ce mesaj ai pentru hateri? 😈 2 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 13 hours ago, tendoi said: Eu prestez, tu prestezi, el presteaza. Toti prestam, nu ne pretam...🤣la nimic ce nu vrem. Asa zicem noi... Fir'ar mama lui de liceu ...😅 Pentru asta existi Tu . Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2023 Doar Rozkendra dadea cu minus.... Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 Just now, andrei826 said: Doar Rozkendra dadea cu minus.... S-a reincarnat . Te pup . Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 • New • 💋 📍 Chelsea , London 📍 St Helier , Jersey Island https://www.adultwork.com/dlgViewGImage.asp?Image=9818575.jpg&SN=13&Description=lovely+tanned+Skin+ *** everything With Protection *** 📩 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 https://www.adultwork.com/dlgViewGImage.asp?Image=9818454.jpg&SN=13&Description=:X 🤭 https://www.adultwork.com/dlgViewGImage.asp?Image=9818455.jpg&SN=13&Description=:) Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9833 Postat Martie 17, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 17, 2023 Parca era însărcinată fata asta si nu mai lucra 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 @KimInLove : nu vreau sa intru in polemici. Chiar sunt degustat despre ceea ce se intampla pe acest forum. Succes in tot ceea ce iti doresti. 🌹 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 17 minutes ago, Subteranaa said: Parca era însărcinată fata asta si nu mai lucra Tu traiesti in trecut ? scrie in descriere ocasional si doar ce am revenit . 👍🏽 Ah, motivele si Detaliile sunt strict confidentiale, deci nu te astepta sa le dezvalui. Thanks. Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 6 minutes ago, SelfEsteem said: @KimInLove : nu vreau sa intru in polemici. Chiar sunt degustat despre ceea ce se intampla pe acest forum. Succes in tot ceea ce iti doresti. 🌹 Iti multumesc frumos pentru urare. Asemenea si tie ! 🤗 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9833 Postat Martie 17, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 17, 2023 Acum 20 minute, KimInLove a spus: Tu traiesti in trecut ? scrie in descriere ocasional si doar ce am revenit . 👍🏽 Ah, motivele si Detaliile sunt strict confidentiale, deci nu te astepta sa le dezvalui. Thanks. Pai nici nu aveai timp sa duci sarcina pana la capăt, din acest motiv eram mirat. Viața ta personala nu e treaba mea doar ca din moment ce ai făcut public informația ca esti însărcinată e normal sa apăra intrebari tot public. Ps. Nu am stat sa citesc pe aici in caz ca ai dat deja detalii despre acest aspect. 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 3 minutes ago, Subteranaa said: Pai nici nu aveai timp sa duci sarcina pana la capăt, din acest motiv eram mirat. Viața ta personala nu e treaba mea doar ca din moment ce ai făcut public informația ca esti însărcinată e normal sa apăra intrebari tot public. Ps. Nu am stat sa citesc pe aici in caz ca ai dat deja detalii despre acest aspect. Am inteles. Nu, nu am dat Detalii. dar nu sunt insarcinata, iar cat timp am fost evident ca Nu am activat. la momentul actual sunt Slim Fit cum se poate vedea in poza recenta cand stau intinsa pe pat, bronzata si super sexy😊 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9833 Postat Martie 17, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 17, 2023 Acum 14 minute, KimInLove a spus: nu sunt insarcinata, iar cat timp am fost evident ca Nu am activat. Ok, sănătate sa ai! Te asteptam la București. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum