alin stoica 1 Reputație: 63 Postat Iulie 22, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: iar englezul de la parter are un prieten negru cu care stateam noi jos la tigara si ma simt indragostita si de ala :))) dar nu stiu cum sa-l fut pe ascuns mi-e teama ca ma paraseste si apoi ma lasa englezu si eu vreau sa i tin pe toti 3 Ar merge cu amandoi odata? 😅😅😅 Hai in Romania, ca aici găsești și bărbați frumoși și pule mari de nu mai ai nevoie sa te întorci in UK
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: iar englezul de la parter are un prieten negru cu care stateam noi jos la tigara si ma simt indragostita si de ala :))) dar nu stiu cum sa-l fut pe ascuns mi-e teama ca ma paraseste si apoi ma lasa englezu si eu vreau sa i tin pe toti 3 Bagă un gang bang. Sau mai multe! 🤣🤣🤣🤣🤣 Și unde-s trei, mai încap și eu pe lângă ei și puterea crește! 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 12 minutes ago, alin stoica 1 said: Ar merge cu amandoi odata? 😅😅😅 Hai in Romania, ca aici găsești și bărbați frumoși și pule mari de nu mai ai nevoie sa te întorci in UK 7 minutes ago, leonidas69 said: Bagă un gang bang. Sau mai multe! 🤣🤣🤣🤣🤣 Și unde-s trei, mai încap și eu pe lângă ei și puterea crește! 🤣🤣🤣🤣🤣 Englezul are 1 m 88 la 21 ani si e slab si extrem de tonifiat si ft destept , discret si la locul lui negrul la fel ! si romanul e ceva mai facut fiindca a facut alt gen de sport, dar tot inalt e si frumos si dintre toti imi place mai mult de roman ca e brunet :)))) iar eu am o slabiciune pt bruneti .. si e la fel de linistit , imi plac astia vagabonti la creier dar cuminti la atitudine nu circarii astia de 2 bani precum playmaker , money talks , derwall , etc ce zici ? Ne potrivim ? :))))))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Unica problema ar fi ca nu m-am culcat cu niciunul (inca) , dar m-am indragostit de toti 3 😂
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Englezul are 1 m 88 la 21 ani si e slab si extrem de tonifiat si ft destept , discret si la locul lui negrul la fel ! si romanul e ceva mai facut fiindca a facut alt gen de sport, dar tot inalt e si frumos si dintre toti imi place mai mult de roman ca e brunet :)))) iar eu am o slabiciune pt bruneti .. si e la fel de linistit , imi plac astia vagabonti la creier dar cuminti la atitudine nu circarii astia de 2 bani precum playmaker , money talks , derwall , etc ce zici ? Ne potrivim ? :)))))) Și negrul e brunet! 🤣🤣🤣🤣 Hopa, acum constat că m-aș potrivi cu o blondă! 😍😍😍😍
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Just now, leonidas69 said: Și negrul e brunet! 🤣🤣🤣🤣 Hopa, acum constat că m-aș potrivi cu o blondă! 😍😍😍😍 Ma refer brunet la parul din cap si la sprancene :)))) fiindca ma atrage parul brunet, pielea nu are relevanta pt mine cat timp are tenul fin eu nu am gandire fixa sa fie alb ca laptele , fiindca oricum ii trimit la solar... asa ca ... :)))))
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 7 minute, KimInLove a spus: Unica problema ar fi ca nu m-am culcat cu niciunul (inca) , dar m-am indragostit de toti 3 😂 Păi atunci rămâi îndrăgostită de ei și ca să nu se supere între ei, culcă-te cu mine! 😍🥰
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 9 minutes ago, leonidas69 said: Păi atunci rămâi îndrăgostită de ei și ca să nu se supere între ei, culcă-te cu mine! 😍🥰 Buna asta :))))))))))) nu pot ca ma cearta romanu :)))))) Scorpion cu ascendent in Scorpion , asta-i mai al dracu si ca mine!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Presupun ca va dati seama ca omu’ nu stie ca eu mai adorm pe la vecinu’ in pat acum sa vad cum il infiltrez pe roman la mine in flat fara sa-l vada englezu doamne ce viata grea mai am ...
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Buna asta :))))))))))) nu pot ca ma cearta romanu :)))))) Scorpion cu ascendent in Scorpion , asta-i mai al dracu si ca mine! Dacă ai spus că nu poți, înseamnă că ai vrea!😍🥰
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 5 minutes ago, leonidas69 said: Dacă ai spus că nu poți, înseamnă că ai vrea!😍🥰 Da’ ce n-as vrea Eu :)) asa e cand esti hoata vagaboanta , te decizi mai greu :))) sper sa m-aduca romanu pe drumul cel bun daca pisicuts n-a reusit
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 5 minute, KimInLove a spus: Da’ ce n-as vrea Eu :)) asa e cand esti hoata vagaboanta , te decizi mai greu :))) sper sa m-aduca romanu pe drumul cel bun daca pisicuts n-a reusit 🤣🤣🤣🤣🤣
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 22, 2022 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Postat Iulie 22, 2022 Cat de lingău sa fii sa participi la drama Ralucăi psihopata. Draga, cu tine nu poate sta niciun bărbat mai mult de 2 săptămâni. Ești dusa cu pluta. 1 1
DrMaciuca Reputație: 38 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 7 minutes ago, _Dumnezeu said: Cat de lingău sa fii sa participi la drama Ralucăi psihopata. Draga, cu tine nu poate sta niciun bărbat mai mult de 2 săptămâni. Ești dusa cu pluta. Sa te tina Domnul sanatos ca rezisti in batalia cu ramolita asta sclerozata, mi se pare ca te lupti cu morile de vant incercand sa porti discutii rationale cu creatura asta de are un croissant 7days pe post de creier. RESPECTE ETERNE ! 1
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 22, 2022 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Postat Iulie 22, 2022 13 minutes ago, DrMaciuca said: Sa te tina Domnul sanatos ca rezisti in batalia cu ramolita asta sclerozata, mi se pare ca te lupti cu morile de vant incercand sa porti discutii rationale cu creatura asta de are un croissant 7days pe post de creier. RESPECTE ETERNE ! Nu voi dezamăgi! Dar pot sa afirm, cu dovezi dacă va fi nevoie, ca Raluca are un minim de respect fata de mine. Sau o frica. Nu îmi mai răspunde obraznic, nu ma mai înjură (pe englezește of course) si nu m-a declarat dușman alaturi de cei 3 (Playmaker, derwall și Witcher). Nu mai încerc sa o fac sa înțeleagă viata în ansamblu, ci doar îmi bat pula de ea (la figurat). Ultima oara mi-a zis ca pot sa fac asta doar dacă ma lasă ea... Pai la figurat nu trebuie să-mi dea Raluca voie. Uite, proba: Ți-a trecut botul ala de rață sălbatică? În partea de sus mai ai punctul ala rosu pe unde au întrat 0.8 ml de chestii naturale? 1 1
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Iulie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2022 1 oră în urmă, KimInLove a spus: Ma refer brunet la parul din cap si la sprancene :)))) fiindca ma atrage parul brunet, pielea nu are relevanta pt mine cat timp are tenul fin eu nu am gandire fixa sa fie alb ca laptele , fiindca oricum ii trimit la solar... asa ca ... :))))) Păi nu e sănătos pentru piele solarul
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 31 minutes ago, DrMaciuca said: Sa te tina Domnul sanatos ca rezisti in batalia cu ramolita asta sclerozata, mi se pare ca te lupti cu morile de vant incercand sa porti discutii rationale cu creatura asta de are un croissant 7days pe post de creier. RESPECTE ETERNE ! 😌 lasa ca rezista barbatii smecheri 😊😫
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 38 minutes ago, bebe2014 said: Păi nu e sănătos pentru piele solarul Cu totii murim intr-o zi
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 47 minutes ago, _Dumnezeu said: Nu voi dezamăgi! Dar pot sa afirm, cu dovezi dacă va fi nevoie, ca Raluca are un minim de respect fata de mine. Sau o frica. Nu îmi mai răspunde obraznic, nu ma mai înjură (pe englezește of course) si nu m-a declarat dușman alaturi de cei 3 (Playmaker, derwall și Witcher). Nu mai încerc sa o fac sa înțeleagă viata în ansamblu, ci doar îmi bat pula de ea (la figurat). Ultima oara mi-a zis ca pot sa fac asta doar dacă ma lasă ea... Pai la figurat nu trebuie să-mi dea Raluca voie. Uite, proba: Ți-a trecut botul ala de rață sălbatică? În partea de sus mai ai punctul ala rosu pe unde au întrat 0.8 ml de chestii naturale? Pai te las sa scrii ce vrei... cu ce ma incurci daca existi doar in Online ? Esti culmea :)))
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Iulie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2022 Acum 7 minute, KimInLove a spus: Cu totii murim intr-o zi Și calitatea vieții? A vieții de zi cu zi? Până în ziua finală? Nu ar fi mai importantă? Dacă nu e sănătos, e bolnav, un om se chinuie, și cel mai bine e să previi decât să tratezi.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 1 hour ago, DrMaciuca said: Sa te tina Domnul sanatos ca rezisti in batalia cu ramolita asta sclerozata, I-auzi ma....
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 17 minutes ago, bebe2014 said: Și calitatea vieții? A vieții de zi cu zi? Până în ziua finală? Nu ar fi mai importantă? Dacă nu e sănătos, e bolnav, un om se chinuie, și cel mai bine e să previi decât să tratezi. N-a murit si nu s-a imbolnavit nicio femeie de la solar astea -s aberatii
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Iulie 22, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 22, 2022 de ce nu te mai futi inesuka ??
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 34 minutes ago, pisicuts said: de ce nu te mai futi inesuka ?? Ca sa nu ma prinda iubi , apoi Adio dulcegarii in miez de noapte!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum