max9inch54 Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2022 Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 3, 2022 Pacat ca nu esti la Cluj, dar posibl sa vin intr-o zi la Bucuresti. 23 cm sper ca e ok + diametru (I can prove) Esti insane de frumoasa by the way.
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 3, 2022 Acum 22 minute, KimInLove a spus: O sa ma duca ceva bani Ca sa ma teleportez din Zona 6 in Zona 3 acum mi-am dat seama. Bine , ca nu imi fac griji. Am atasat lista de Servicii Extra. restul vreau sa fie profit. Ce plm… Se vede ca ai uitat cum stau lucrurile: din zona 6 in zona 3 cum le zici tu, nu e vorba numai de bani, e vorba si de timp Ia sa incerci pe la 17-18 asa sa mergi dintr-o zona in alta sa vezi cum e 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 6 minutes ago, catalin2015 said: Se vede ca ai uitat cum stau lucrurile: din zona 6 in zona 3 cum le zici tu, nu e vorba numai de bani, e vorba si de timp Ia sa incerci pe la 17-18 asa sa mergi dintr-o zona in alta sa vezi cum e Daaaa, gata. Imi aduc aminte de intervalul ala nenorocit orele 15:00-18:00 tocmai de asta spun cu o zi inainte :))) poate fac accident, poate adorm in masina …
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 9 minutes ago, max9inch54 said: Pacat ca nu esti la Cluj, dar posibl sa vin intr-o zi la Bucuresti. 23 cm sper ca e ok + diametru (I can prove) Esti insane de frumoasa by the way. Wooow , I love 9 inches 🥹
max9inch54 Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2022 Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 3, 2022 2 minutes ago, KimInLove said: Wooow , I love 9 inches 🥹 Rate in privat?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 13 minutes ago, bic.c said: Nu vad ce legătură are ca am fost si eu. Pentru mine este simplu, mă sui pe motor si ajung repede din orice parte a orasului, cine vine cu masina, STB, sau metroul, vai mama lui daca nu stă prin zonă. Te-aș vizita, de curiozitate, dar nu bag mana in foc, nu ai reusit să ma atragi, din contră, m-ai catalogat "heităr" Te-am menitionat fiindca intamplator ma uitam daca sunt fete de aici in Zona Militari Residence. Si am citit o recenzie de-a ta de unde am si inteles ca nu esti un Troll. Si de aceea am si scris ca mai sunt domnisoare la pret de 500 RON / h . Nu as fi singura ratacita. si daca eram , eu cel putin lucrez Ocazional, cateva zile. Pentru ca plec inapoi in Anglia si evident ca o sa stau si eu cu familia sau cu pestele meu in Zona 3 . ca in Zona 6 cica e full si nu avem loc de ei.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 1 minute ago, max9inch54 said: Rate in privat? Aceleasi ca si in anii precedenti:) lista de preturi pentru Serviciile Extra NU e valabila. Voiam sa fac si eu putina caterinca pana ajung acasa. Scuze :))
max9inch54 Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2022 Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 3, 2022 2 minutes ago, KimInLove said: Aceleasi ca si in anii precedenti:) lista de preturi pentru Serviciile Extra NU e valabila. Voiam sa fac si eu putina caterinca pana ajung acasa. Scuze :)) Voiam sa zic, rate my cock :))) haha. e ok
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 O sa fac un *** Packet PSE *** (asa l-am denumit Eu) cu Servicii pe care nu le-am oferit pana acum dar imi e teama sa nu ma viziteze Haterii si apoi sa se laude ca le-am facut CIF Si nu stiu cum Dracu sa fac :)))
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 3, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: O sa fac un *** Packet PSE *** (asa l-am denumit Eu) cu Servicii pe care nu le-am oferit pana acum dar imi e teama sa nu ma viziteze Haterii si apoi sa se laude ca le-am facut CIF Si nu stiu cum Dracu sa fac :))) Confirmarea programării se face tot cu paysafe sau...?!? 2 1 4
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Plus ca nu vreau sa stie iubitul meu ca fac spurcaciuni din astea in caz ca se gaseste iar vreun Hater sa imi ia la analiza viata Privata astfel ca postarile mele pot fi Editate sau sterse dar recenzia va fi stearsa definitiv si daca e de 10 pe linie cum am mai sters si altele similare. Tot de 10 pe linie. Am sters Topicul cu totul. ca sa nu mai stau sa aleg . cine va alege Packetul PSE nu trebuie sa detalieze Serviciile , doar sa ofere Note. pentru ca eu as plati si 300€ / recenzie ca sa sterg una singura , doar ca sa imi pastrez viata privata intacta. totul pana la Intimitatea mea. Si chiar NU glumesc.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Just now, bic.c said: Confirmarea programării se face tot cu paysafe sau...?!? Nu :)))) ala nu era contul meu, pisicuts stie ca nu eram eu.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 dupa aceea o sa ma puna sa platesc chirie in Zona 3 si nu vreau sa dau iar 200 RON / zi . Si nici nu ma mai ia de la aeroport, nu mai face micul dejun Sunt mai multe la mijloc.
yellow_raven Reputație: 125 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:nu am Oras:nu am Postat Octombrie 3, 2022 6 minutes ago, KimInLove said: O sa ma duca ceva bani Ca sa ma teleportez din Zona 6 in Zona 3 acum mi-am dat seama. Bine , ca nu imi fac griji. Am atasat lista de Servicii Extra. restul vreau sa fie profit. Ce plm… Acceptă crunta realitate. Nu e zona 6. Nu e sectorul 6. E județul Ilfov. 1
max9inch54 Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2022 Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 420 24 Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 3, 2022 Da-ti seama ca unele de pe aici, ma tin de ea ca sa nu pot intra tot. of of ce viata. Dar le inteleg...
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 3, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Nu :)))) ala nu era contul meu, pisicuts stie ca nu eram eu. Stiu, am fost la ea 😂 2 4
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Just now, yellow_raven said: Acceptă crunta realitate. Nu e zona 6. Nu e sectorul 6. E județul Ilfov. Este Militari Residence . Asa scrie pe contract. o sa specific atunci Judetul Ilfov . Si acum am optiune pt Zona 3 Unde e apartament cu living separat . Multumiti acum ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 3 minutes ago, max9inch54 said: Da-ti seama ca unele de pe aici, ma tin de ea ca sa nu pot intra tot. of of ce viata. Dar le inteleg... Pai nici la mine nu intra decat jumate . 😂🥹Dar ma excita asa mental mai mult
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Overnight-urile se vor tine in Zona 3 fiindca in JUDETUL ILFOV 🤣 NU este gata bucataria . E doar faianta si un frigider. Pentru restu’ nu mi-au ajuns banii . ca sa stiti .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 De banii astia luam aragaz si cuptor Samsung cred ca imi ramaneau si de Microwail
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 3, 2022 Acum 13 minute, KimInLove a spus: Este Militari Residence . Asa scrie pe contract. o sa specific atunci Judetul Ilfov . Si acum am optiune pt Zona 3 Unde e apartament cu living separat . Multumiti acum ? A dispărut Cleopatra, au și apărut ciupercuțele otrăvite... nu s-au putut abține sa stea liniștite o saptamana😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Just now, extraterestru78 said: A dispărut Cleopatra, au și apărut ciupercuțele otrăvite... nu s-au putut abține sa stea liniștite o saptamana😂 Ciupercuțele 🤣 mor that’s fucking true , babe..
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 3, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Ciupercuțele 🤣 mor that’s fucking true , babe.. 🤗
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 24 minutes ago, yellow_raven said: Acceptă crunta realitate. Nu e zona 6. Nu e sectorul 6. E județul Ilfov. Eu nu locuiesc in Bucuresti , in primul rand stau la Buzau. garsoniera aia e pt a -mi tine hainele in ea , sa nu mai platesc 500 RON la taxi pana acasa atunci cand vin de la aeroport sau sa mai merg noaptea obosita pana acasa. si sa o am acolo pt zile NEGRE. eu locuiesc mai mult in Anglia . Acasa vin de 2-3 ori pe an, vizite scurte. ca sa nu ma imbolnavesc de nervi , nu de alta. eu pot trai si intr-un sat, la fel de fericita as fi. Daca aceea ar fi alegerea mea.
benicio Reputație: 29 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2022 Nu stiu ce s-a intamplat cu Kimmy, dar de cateva zile chiar scoate glume bune, e spirituala. Congrats, 😀😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum