Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Am auzit si eu pe aici ca au stat Bucurestenii vreo 3 luni fara apa calda , la ei acolo in bloc.. in timp ce taranii de la Buzau , de la Braila si de la Galati au trait curati , spalati, parfumati … au iesit in gradina , s-au jucat cu pisoii.. si au intrat inapoi in casa si au facut baiță cu Spumă în apa caldă spre fierbinte.. tot sa te lauzi ca te-ai nascut la Capitala… Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25227 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Am auzit si eu pe aici ca au stat Bucurestenii vreo 3 luni fara apa calda , la ei acolo in bloc.. in timp ce taranii de la Buzau , de la Braila si de la Galati au trait curati , spalati, parfumati … au iesit in gradina , s-au jucat cu pisoii.. si au intrat inapoi in casa si au facut baiță cu Spumă în apa caldă spre fierbinte.. tot sa te lauzi ca te-ai nascut la Capitala… Vorbeste lumea...de obicei curge apa calda, da e rece. 2 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 10 minutes ago, MisterX said: Avem, da vine greu...asa ca tine 😉 Eu nu sunt caldă si nu ma scurg in toate tevile comunale .. si cel mai important nu sunt din Capitala .. acolo unde trageti aer din Balon cand iesiti in Club ca aurolacii de pe strada.. cand trag din punga 🥹😐 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25227 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Eu nu sunt caldă si nu ma scurg in toate tevile comunale .. si cel mai important nu sunt din Capitala .. acolo unde trageti aer din Balon ca aurolacii de pe strada.. cand trag din punga 🥹😐 Pfff. Esti dificila azi. Te las sa iti revii. Oricum trebuie sa plec ca eu mi-am terminat programul pe azi si am si o vizita importanta de facut. Fa o baita fierbinte cu spuma sa te binedispui 🤗 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 42 minute, KimInLove a spus: O sa ma duc acasa , imi joc rolul preferat de fetita cuminte si serioasa , las si eu o urma de impresie Sfanta, o farama de maturitate, ceva stropi de eleganta, puritate , inocenta , seriozitate dupa care ma duc sa mi-o bag adanc. Sa simt fericirea Suprema. Departe de Ochii din Umbra ai familiei .. care imi striga numele din Calendar … ce vrajeala inesuka 😹 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 1 oră, KimInLove a spus: Ms.. dar nu mai lucrez in Romania. Cel putin nu prin intermediul acestui Forum… vin sa imi sarbatoresc Ziua de Nastere , am chef de distractie. As fi avut si de S*X , dar de cate ori intru aici mi se taie cheful … 😐 Nu mai intra aici dacă ți se taie cheful de sex după ce stai pe Nimfomane.com PARCĂ te obligă cineva să intri pe site-ul ăsta Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 59 minute, KimInLove a spus: Eu nu sunt caldă si nu ma scurg in toate tevile comunale .. si cel mai important nu sunt din Capitala .. acolo unde trageti aer din Balon cand iesiti in Club ca aurolacii de pe strada.. cand trag din punga 🥹😐 Tu ești " Straight Outta Buzău " Fă-ți un tricou cu imprimeul ăsta și poartă-l de ziua ta Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 1 hour ago, pisicuts said: ce vrajeala inesuka 😹 Data trecuta a fost vrajeala. Acum nu mai este . Am cumparat un bilet dus-intors cu 47£ pentru ca sunt smechera . Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 53 minutes ago, bebe2014 said: Nu mai intra aici dacă ți se taie cheful de sex după ce stai pe Nimfomane.com PARCĂ te obligă cineva să intri pe site-ul ăsta faci si tu 6.000€ In 2 zile Stand in pat degeaba, sau iar latri inutil ? Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 1 hour ago, MisterX said: Pfff. Esti dificila azi. Te las sa iti revii. Oricum trebuie sa plec ca eu mi-am terminat programul pe azi si am si o vizita importanta de facut. Fa o baita fierbinte cu spuma sa te binedispui 🤗 pai nu radeati voi de Buzoieni si noi traim ca Regii:) … 😐 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 12 minute, KimInLove a spus: pai nu radeati voi de Buzoieni si noi traim ca Regii:) … 😐 ca regele o pula si tu nu ai nici moderarea activata 4 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 20 minutes ago, pisicuts said: ca regele o pula si tu nu ai nici moderarea activata 😂 s-o bagat si Ardeleanul in discutie. eu macar ma spal cu apa calda si am caloriferul fierbinte . Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 47 minutes ago, pisicuts said: ca regele o pula si tu nu ai nici moderarea activata Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 52 minute, KimInLove a spus: faci si tu 6.000€ In 2 zile Stand in pat degeaba, sau iar latri inutil ? Ce treabă are sula cu prefectura?! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 9 minutes ago, bebe2014 said: Ce treabă are sula cu prefectura?! Eu te-am intrebat daca esti capabil sa primesti si tu 6.000€ in 2 zile pentru simpla companie. fiindca intrebarea mea e fix raspunsul la intrebarea ta. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 43 minute, KimInLove a spus: 😂 s-o bagat si Ardeleanul in discutie. eu macar ma spal cu apa calda si am caloriferul fierbinte . 😹 si eu am apa calda si caloriferu fierbinte inesuka noi avem aici apa calda in pamant gratuita 1 Link spre comentariu
dodel90 Reputație: 8 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2022 La 30.10.2022 la 16:43, KimInLove a spus: Ma simt Excelent , Jigodie.. tu cum te simti cand vezi ca vin iar acasa si nu o sa te las sa ma f*ti ? te simti putin Refuzat ? Daca Da, sa-ti aduci aminte de Moderare, fiindca Eu Nu iert. este atat de simplu sa primeasca cei de la airport security un pont cu numele tau si ziua zborului sa vezi cand te opresc sa iti ia sample de substante de pe maine bagaj portofel sa vezi cum piuie aparatul ca pozitiv la droguri :))) poate asa inveti si tu ca smecherii adevarati tac. si le e asa de usor sa faca legatura si cu albanezu' tau sa vezi cum ii futi si lui viata doar ca esti tu proasta de gura... In fine. Bafta la security check in aeroport :)) 1 Link spre comentariu
ripper66 Reputație: 20 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2022 @KimInLove cum te simti ca stii ca in curand, milioane de barbati romani se vor duce pe front in Ucraina sa moara ca sa apere Europa, dar mai ales, sa te apere pe tine de rusi? Ce vei face atunci cand o sa inceapa marea inrolare? Mai ales ca si albanezul tau o sa fie inrolat sa mearga la razboi, ca Albania e stat membru NATO. 😅 Link spre comentariu
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Eu zic sa nu mai jucati in filme Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 12 hours ago, ripper66 said: @KimInLove cum te simti ca stii ca in curand, milioane de barbati romani se vor duce pe front in Ucraina sa moara ca sa apere Europa, dar mai ales, sa te apere pe tine de rusi? Ce vei face atunci cand o sa inceapa marea inrolare? Mai ales ca si albanezul tau o sa fie inrolat sa mearga la razboi, ca Albania e stat membru NATO. 😅 Pe mine ma apara cine vad Eu cu ochii mei si nu vreau sa scap de rusi pentru ca o au mare si f*t bine. Mai tare as iesi in pierdere. Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 15 hours ago, pisicuts said: 😹 si eu am apa calda si caloriferu fierbinte inesuka noi avem aici apa calda in pamant gratuita Ti-am gasit contul de Euro pe cardul asta. Sa nu crezi cumva ca scapi de mine :))) verifica PM Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Dupa cum bine vedeti , mi-am luat bilet de Urgenta ca sa mor acasa , fiindca am auzit ca Romania va fi bombardata dupa ce vor elimina Republica Moldova de pe fata Pamantului. n-as fi putut fi atat de tradatoare incat sa mor separata de pisoiul meu pufos …💁🏼♀️ Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Dupa cum bine vedeti , mi-am luat bilet de Urgenta ca sa mor acasa , fiindca am auzit ca Romania va fi bombardata dupa ce vor elimina Republica Moldova de pe fata Pamantului. n-as fi putut fi atat de tradatoare incat sa mor separata de pisoiul meu pufos …💁🏼♀️ inesuka cum te simti astazi ?? Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 3 minutes ago, pisicuts said: inesuka cum te simti astazi ?? Luni s-a lipit de mine o Viroza , am tratat temperatura , Miercuri am avut ovarele inflamate , am trait cateva zile umflata si Duminica mi-a venit perioada . acum am Hemoragie interna. deci Da, ma simt superb.. iti dai seama.. țopăi prin flat de bucurie… Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 16 minutes ago, pisicuts said: inesuka cum te simti astazi ?? Si cand ma gandesc ca am programare la chirurg , in Romania .. parca si mai minunat ma simt . Ma duc sa imi tai buza de sus ca s-o fac mai frumi:X + rinoplastie ca sa-mi pregatesc nasucul pt COX pe anul 2023 apoi o s-astept Razboiul Nuclear. Abia astept sa vad cum zboara Haterii prin aer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum