Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 *** Scorpio Season *** 🦅
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 37 minute, KimInLove a spus: Da, dar nu sunt disponibila pt Hateri si nefericiti Si daca nu suntem nici hateri nici nefericiti ? Ce ai patit la semnatura ? :))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 minute ago, catalin2015 said: Si daca nu suntem nici hateri nici nefericiti ? Ce ai patit la semnatura ? :)) Daca nu sunteti ce am scris , va trebui sa aveti Penisul mare si acum nu ma mai atacati iarasi , fiindca este DREPTUL MEU sa aleg cu cine ma intalnesc . Sper sa intelegeti asta odata iar in ceea ce priveste Semnatura , a pus-o boul ala de Administrator de @pisicuts eu nu stiu sa scriu cu Rosu, si am lasat-o acolo ca mi-a fost mila de El macar cu iluziile sa se hraneasca …
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Daca nu sunteti ce am scris , va trebui sa aveti Penisul mare si acum nu ma mai atacati iarasi , fiindca este DREPTUL MEU sa aleg cu cine ma intalnesc . Sper sa intelegeti asta odata Eu nu te-am atacat. Poate s-a inteles gresit.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 minute ago, catalin2015 said: Eu nu te-am atacat. Poate s-a inteles gresit. Crezi ca mai stiu cine e atacantul ? La cati Hateri invidiosi sunt pe Succesul meu ?:))) de fapt pe VIBE-ul meu mai degraba !:))) pup daca nu esti Hater si futi bine, te las sa mi-o bagi .
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 1 oră în urmă, KimInLove a spus: Uite asta era Stilul meu in Romania *** o Profesionista *** it’s a Fact pana m-au scarbit oamenii precum esti Tu si am ales sa nu mai activez niciodata in tara aceea acum Da, sunt disponibila doar pt vacante si Overnight uri nu mai imi bat capul cu 30 minute , doar sa stau in pat sa dorm ca sa mai primesc pe cineva la Programari scurte :)))) !! dar tot datorita celor ca tine care scriu numai aberatii De unde sunt recenziile? Mai este topicul tau pe forum sau le ai tu salvate? 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 19 minutes ago, MisterX said: De unde sunt recenziile? Mai este topicul tau pe forum sau le ai tu salvate? Am Topice destule pe Brasov, Pitesti , Oradea , Constanta cel vechi de Bucuresti NU MAI EXISTA din cauza Haterilor care au scris 3.000 pagini pe acea vreme cand faceam eu 8.000€ / sapt la Hotel Rin ! si primeam recenzii laudabile. Ca idee pt cine nu cunoaste situatia. astea sunt din Sectiunea Bucuresti , iar Topicul e sters fiindca am platit bani grei pt asta s-au scris detalii personale , atacuri la familia mea si multe altele. Asa ca NU MAI EXISTA. insa Exist EU cu cele mai fine Cicatrici in urma operatiei de Augmentare Mamara .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 pe care le am dintotdeauna...
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: pe care le am dintotdeauna... Bravo. Ai sani frumosi 😊 Sunt curios cum se simt 😏 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Inesuka ce planuri ai pentru Craciun, esti fully booked 🥂 ? 😼 5 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 minute ago, MisterX said: Bravo. Ai sani frumosi 😊 Sunt curios cum se simt 😏 Stiu Clientii care m-au vizitat si restu’ care au citit recenziile de 10+ datorita carora ma urasc barbatii ce NU SUPORTA FEMEILE DESTEPTE SI INDEPENDENTE IN GANDIRE
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Poti sa imi dai un link cu un topic de al tau. Chiar sunt curios 😁 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 5 minutes ago, andrei825 said: Inesuka ce planuri ai pentru Craciun, esti fully booked 🥂 ? 😼 Dupa cum au spus Astrele referitor la Zodia SCORPION 🦅 de Craciun am in plan sa OFER Cadouri familiei mele si apropiatilor. Alt Plan nu mi-am facut. Acesta e the Basic One. 14.November
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 6 minutes ago, MisterX said: Poti sa imi dai un link cu un topic de al tau. Chiar sunt curios 😁 Doar nu crezi ca le inventam Eu . Nu dau niciun Topic stie toata lumea cine sunt si ce pot , iar cine nu cunoaste NU PREZINTA INTERES pt mine.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 8 minutes ago, andrei825 said: Inesuka ce planuri ai pentru Craciun, esti fully booked 🥂 ? 😼 Mai exact intentionez sa ii fac Cadou surorii mele o peruca din par rusesc , in valoare de 1400$ personalizata Fiindca am epuizat ideile de Cadouri si ador sa imi vad familia fericita, fiindca a fost singura care a fost langa mine in momentele mai dificile din viata mea. in rest ma doare-n pl, sa curga Hatereala pt mine Haterii sunt o joaca.
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Doar nu crezi ca le inventam Eu . Nu dau niciun Topic stie toata lumea cine sunt si ce pot , iar cine nu cunoaste NU PREZINTA INTERES pt mine. Nu am spus ca le-ai inventat. Am intrebat daca stii linkul topicului de pe orasele respective ca sa nu stau sa caut. Nu te agita 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 4 minutes ago, MisterX said: Nu am spus ca le-ai inventat. Am intrebat daca stii linkul topicului de pe orasele respective ca sa nu stau sa caut. Nu te agita Le-am editat eu in Paint pe laptop cu formatul forum ului ca sunt si ft desteapta in IT, aproape ca dau pe dinafara sa dau Link ca sa intre toti idiotii acolo iarasi si sa platesc Eu 100€ din nou pt fiecare Oras. Nu, mersi. Am cheltuit bani ca sa curat toate idioteniile si nu doresc sa sparg alti bani iarasi pe aceeasi actiune, fiindca Eu NU TRAIESC IN TRECUT. sa ramana acolo la Naftalina , chiar daca erau de 10 cu steluță. Valoarea mea nu consta in niste comentarii din anii precedenti, ci in ceea ce REPRRZINT EU ca si persoana REALA. le pot face din nou , dar nu doresc si nu pt asta traiesc.
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Familia ta stie cu ce te ocupi?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 3 minutes ago, russel0987 said: Familia ta stie cu ce te ocupi? De ce ? Te ajuta cu ceva raspunsul meu la ascensiunea vietii tale?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 9 minutes ago, MisterX said: Nu te agita Nu ma agit. Lucrez linistita chiar. Cu anunt de 13£ pe saptamana
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 sau Aici cu 6£ / zi , plata pt Available
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Nu ma agit. Lucrez linistita chiar. Cu anunt de 13£ pe saptamana Foarte bine Kimmy. Spor! 😉 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 8 minute, KimInLove a spus: De ce ? Te ajuta cu ceva raspunsul meu la ascensiunea vietii tale? Nu te supara Ralucutza mica, eram doar curios... Ingerash
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 minute ago, russel0987 said: Nu te supara Ralucutza mica, eram doar curios... Ingerash Ah, Tu erai… Sorry Nu, nu stie. Sunt o mincinoasa Profesionista din nastere
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Persoanele din familia de care ma feresc cel mai mult Nu au site-uri de socializare nu au cont pe Insta sau Facebook asta 1 la mana. 2 la mana ar fi faptul ca niciodata NU am postat poze cu ei ca sa ii feresc de mesaje din partea dusmanilor iar unii cunoscuti, prieteni comuni sau colegii de Liceu ai lor care cunosc situatia mea Niciodata NU au spus adevarul. Astfel ca am trait fericita. nici macar copiii interlopilor nu au spus ceva vreodata. Pt ca Eu nu am deranjat pe nimeni in orasul in care am trait. Cel putin NU fara motiv. oricum colegii lu sormea stiau toti ca sunt Rea si Razbunatoare fiindca am mers la ea la Scoala o data sa discut cu cineva. si de atunci se stie cine sunt si cum sunt. Nu cred ca ar vrea cineva sa fie gasit direct la el acasa, terorizat pe viata si aplicat de Corectie Civica :)))) !! :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum