Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 U raspunzi in functie de cum esti abordata? Cine vb frumos cu tine primeste raspuns, cine nu, injuraturi:)).
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 42 minutes ago, KimInLove said: Mai exact intentionez sa ii fac Cadou surorii mele o peruca din par rusesc , in valoare de 1400$ personalizata Fiindca am epuizat ideile de Cadouri si ador sa imi vad familia fericita, fiindca a fost singura care a fost langa mine in momentele mai dificile din viata mea. in rest ma doare-n pl, sa curga Hatereala pt mine Haterii sunt o joaca. 🤫🤗 5 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 hour ago, russel0987 said: U raspunzi in functie de cum esti abordata? Cine vb frumos cu tine primeste raspuns, cine nu, injuraturi:)). Pai nu? Fiecare cum merita !!! :))):))
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Dupa cum au spus Astrele referitor la Zodia SCORPION 🦅 de Craciun am in plan sa OFER Cadouri familiei mele si apropiatilor. Alt Plan nu mi-am facut. Acesta e the Basic One. 14.November Calmează-te odată, Neti Sandu
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 ore, KimInLove a spus: Ah, Tu erai… Sorry Nu, nu stie. Sunt o mincinoasa Profesionista din nastere Cum sunt toate femeile independente și de succes, de altfel
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 11 minutes ago, bebe2014 said: Calmează-te odată, Neti Sandu 11 minutes ago, bebe2014 said: Calmează-te odată, Neti Sandu Tu cam ai probleme cu propria-ti persoana
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Tu cam ai probleme cu propria-ti persoana Propria-mi persoană are probleme cu mine! 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 3 minute, bebe2014 a spus: Propria-mi persoană are probleme cu mine! Un hater desavarsit 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 M-ai plictisit atat de tare. Incat m-am apucat de gatit…
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: M-ai plictisit atat de tare. Incat m-am apucat de gatit… La asta se pare că ai talent
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 3 minutes ago, bebe2014 said: La asta se pare că ai talent Si la oralul senzational din recenziile mele de-a lungul anilor crezi ca nu am talent? la S*X recunosc , imi place sa stau si sa fiu penetrata. Norocul meu a fost ca eram ft stramta. Altfel trebuia sa ma misc Eu . Mai ales dupa ce vad fenomene ca tine , parca mai tare mi se taie cheful sa mai am vreo implicare cand ma implicam scriau astia ca tine numai minciuni la fel cum scrii Tu acum. Astfel ca dorinta mea de a ma mai implica pt un ROMÂN de pe forum s-a redus la ZERO . Exceptie fac cei care fac Booking pt Overnight. Pt aceia ma implic complet ..
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 minute, MisterX a spus: Un hater desavarsit O să înființez Partidul Haterilor de pe Nimfo Și mă apuc să organizez tabere & workshopuri cu tematica " Eliberează Haterul din tine " 2
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, bebe2014 a spus: La asta se pare că ai talent Nu stiu cat de bine gateste Inesuka dar sa prezinte ce mananca chiar are talent. Arata bine trebuie sa recunosc. 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Si la oralul senzational din recenziile mele de-a lungul anilor crezi ca nu am talent? la S*X recunosc , imi place sa stau si sa fiu penetrata Mai ales dupa ce vad fenomene ca tine , parca mai tare mi se taie cheful sa mai am vreo implicare cand ma implicam scriau astia ca tine numai minciuni la fel cum scrii Tu acum. Astfel ca dorinta mea de a ma mai implica pt un ROMÂN de oe forum s-a redus la ZERO . Eu nu scriu minciuni . Fac remarci sarcastice și ironice.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 1 minute ago, bebe2014 said: O să înființez Partidul Haterilor de pe Nimfo Și mă apuc să organizez tabere & workshopuri cu tematica " Eliberează Haterul din tine " De ce eviti mereu intrebarile legate de Recenziile mele reale ? Deci recunosti ca NU M-AI VIZITAT NICIODATA in viata ta si NU AI DREPT DE REPLICA in ceea ce priveste desfasurarea actuvitatii mele Sexuald ?;)
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Just now, bebe2014 said: Eu nu scriu minciuni . Fac remarci sarcastice și ironice. Remarca o faci atunci cand ai o experienta doar prostii fac remarci fara sa aiba vreo legatura cu persoana implicata sau situatia
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Remarca o faci atunci cand ai o experienta doar prostii fac remarci fara sa aiba vreo legatura cu persoana implicata sau situatia Eu am licență artistică să fac remarci sarcastice
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: De ce eviti mereu intrebarile legate de Recenziile mele reale ? Deci recunosti ca NU M-AI VIZITAT NICIODATA in viata ta si NU AI DREPT DE REPLICA in ceea ce priveste desfasurarea actuvitatii mele Sexuald ?;) Recunosc că nu te-am vizitat niciodată în viața mea.. Oricum. Nu am susținut vreodată contrariul 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 2 minutes ago, bebe2014 said: Eu nu scriu minciuni . Ai scris ca fac Oralul jalnic Clientii mei au scris ca e Senzational. cum adica Nu minti daca Tu minti ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Just now, bebe2014 said: Recunosc că nu te-am vizitat niciodată în viața mea.. Oricum. Nu am susținut vreodată contrariul Atunci de unde stii Tu ce calitate au Serviciile mele? ca sa te astepti sa ai si credibilitate in postarile tale
bebe2014 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Ai scris ca fac Oralul jalnic Clientii mei au scris ca e Senzational. cum adica Nu minti daca Tu minti ? Arată unde am scris eu fix așa, că "faci Oralul jalnic " Nu am scris asta AM SCRIS CU TOTUL ALTCEVA
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 5 minutes ago, bebe2014 said: Eu am licență artistică să fac remarci sarcastice Ai multa invidie doar pe VIBE-ul meu in fata oamenilor nefericiti care arunca cu noroi in oamenii ZEN Insa din fericire pt noi , Nufarul nu-si pierde Puritatea nici macar atunci cand e tarat in Mocirla;)
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Just now, bebe2014 said: Arată unde am scris eu fix așa, că "faci Oralul jalnic " Nu am scris asta AM SCRIS CU TOTUL ALTCEVA Vai de capul tau . Esti prea infantil , Keep Going
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Just now, KimInLove said: Ai multa invidie doar pe VIBE-ul meu in fata oamenilor nefericiti care arunca cu noroi in oamenii ZEN Insa din fericire pt noi , Nufarul nu-si pierde Puritatea nici macar atunci cand e tarat in Mocirla;) Atasez Poza cu Nufărul
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 12 minutes ago, MisterX said: Nu stiu cat de bine gateste Inesuka dar sa prezinte ce mananca chiar are talent. Arata bine trebuie sa recunosc. Stiu prietenele care au trait cu mine in casa bagam cate 4 caserole in frigider si a doua zi nu mai era nimic pe langa mancarea calda dar sunt fericita sa vad ca cineva mananca cu pofta din Creatiile mele Culinare si am inceput sa gatesc cand a aparut Carantina si Izolarea pt ca ma plictiseam prea tare in casa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum