DianaDidy7 Reputație: 22 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Lizeanu Oras:Lizeanu Autor Postat Iunie 28, 2022 disponibila azi pana la ora 22!!! Voi lasa mai jos o lista cu preturile si serviciile : 30 min-150 lei 1 H -300 lei Sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) Sex normal( doar protejat) Masaj erotic/de relaxare Mici fantezii: 69 Finalizare corporala CIM/CIF (in functie de igiena si compatibilitate) extra 50 Dominare soft Hand job Costumatii sexy/ciorapei/pantofi cu toc inalt Programarile se fac online pe site!!! Prin mesaje private!!!! Daca ai placerea si disponibilitatea pentru a ne cunoaste,scrie mi te rog din timp in vederea unei programari. ❗️Intarzierile neanuntate duc la anularea programarii ! 1
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2022 Acum 6 minute, DianaDidy7 a spus: disponibila azi pana la ora 22!!! Voi lasa mai jos o lista cu preturile si serviciile : 30 min-150 lei 1 H -300 lei Sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) Sex normal( doar protejat) Masaj erotic/de relaxare Mici fantezii: 69 Finalizare corporala CIM/CIF (in functie de igiena si compatibilitate) extra 50 Dominare soft Hand job Costumatii sexy/ciorapei/pantofi cu toc inalt Programarile se fac online pe site!!! Prin mesaje private!!!! Daca ai placerea si disponibilitatea pentru a ne cunoaste,scrie mi te rog din timp in vederea unei programari. ❗️Intarzierile neanuntate duc la anularea programarii ! Lasa și niște poze noi, fără body sa-ti vedem fundul ala bestial, și poate ne arati sânii aia mișto!! 1
DianaDidy7 Reputație: 22 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Lizeanu Oras:Lizeanu Autor Postat Iunie 28, 2022 Acum 12 minute, nid 35 a spus: Lasa și niște poze noi, fără body sa-ti vedem fundul ala bestial, și poate ne arati sânii aia mișto!! Maine sau poimâine fac poze noi. Azi nu am cum ...dacă vrei sa îmi vezi fundul ala bestial te invit sa îmi faci o vizită!!!
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2022 Acum 2 minute, DianaDidy7 a spus: Maine sau poimâine fac poze noi. Azi nu am cum ...dacă vrei sa îmi vezi fundul ala bestial te invit sa îmi faci o vizită!!! Poate dupa 10 iulie incolo...acum sunt in vacanta departe de București... 1
DianaDidy7 Reputație: 22 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Lizeanu Oras:Lizeanu Autor Postat Iunie 28, 2022 Acum 10 minute, nid 35 a spus: Poate dupa 10 iulie incolo...acum sunt in vacanta departe de București... Ok te astept 😁😁
DianaDidy7 Reputație: 22 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Lizeanu Oras:Lizeanu Autor Postat Iunie 28, 2022 disponibila azi pana la ora 22!!! Voi lasa mai jos o lista cu preturile si serviciile : 30 min-150 lei 1 H -300 lei Sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) Sex normal( doar protejat) Masaj erotic/de relaxare Mici fantezii: 69 Finalizare corporala CIM/CIF (in functie de igiena si compatibilitate) extra 50 Dominare soft Hand job Costumatii sexy/ciorapei/pantofi cu toc inalt Programarile se fac online pe site!!! Prin mesaje private!!!! Daca ai placerea si disponibilitatea pentru a ne cunoaste,scrie mi te rog din timp in vederea unei programari. ❗️Intarzierile neanuntate duc la anularea programarii
adi2712 Reputație: 226 Postat Iunie 29, 2022 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Postat Iunie 29, 2022 La 02.06.2022 la 17:37, DianaDidy7 a spus: Săptămâna viitoare voi adauga alte poze. 🙋♂️🤷♂️🤣🤣🤣🤣 a trecut luna 🤭
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum