Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 23 Acum 1 minut, Userkare a spus: Chiar îmi era dor de cuvântul ăsta 😁😘 Hahah , il veti auzii mai desss 😂😂😂
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24 Acum 17 ore, Anna0103 a spus: Hahah , il veti auzii mai desss 😂😂😂 Hei baietiii azi doar masajjjj ❤️❤️❤️
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24 Hei , zi frumoasa sa aveati , astazi :"Zi de relaxare " Va astept la masaj baietii ❤️ 1 8
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25 Acum 23 ore, Anna0103 a spus: Hei , zi frumoasa sa aveati , astazi :"Zi de relaxare " Va astept la masaj baietii ❤️ Buna baieti disponibila pentru ciocanealaa de la 17:30 Va pupacescc❤️
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26 La 24.09.2024 la 15:18, Anna0103 a spus: Hei , zi frumoasa sa aveati , astazi :"Zi de relaxare " Va astept la masaj baietii ❤️ Neataa baietii , disponibilaaaa ❤️❤️
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26 La 24.09.2024 la 15:18, Anna0103 a spus: Hei , zi frumoasa sa aveati , astazi :"Zi de relaxare " Va astept la masaj baietii ❤️ Disponibilaaa❤️❤️❤️❤️ 3
Woolf.33 Reputație: 41 Postat Septembrie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 26 Salutare tuturor, as vrea sa merg la domnișoara, o recomandați? Sa fiți sinceri cei care ați fost înainte !! Mulțumesc anticipat! 😬🤝
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Septembrie 26 Oras:T M Oras:T M Postat Septembrie 26 Acum 18 minute, Woolf.33 a spus: Salutare tuturor, as vrea sa merg la domnișoara, o recomandați? Sa fiți sinceri cei care ați fost înainte !! Mulțumesc anticipat! 😬🤝 Cum adică "să fiți sinceri", lupule singuratic?! Păi noi suntem sinceri la fiecare postare, suntem o minunată familie aici 🙂 Du-te liniștit, dacă ești băiat fain, vei fi mulțumit. Poate ar fi bine să mai aștepți 1-2 zile dacă vrei și ciocăneală. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26 Postat Septembrie 26 Acum 25 minute, Woolf.33 a spus: Salutare tuturor, as vrea sa merg la domnișoara, o recomandați? Sa fiți sinceri cei care ați fost înainte !! Mulțumesc anticipat! 😬🤝 Tipa e faină, pe mine nu m-a dezamăgit până acum. N-am mai apucat să merg in ultimele două săptămâni că n-am avut timp, dar voi reveni la ea in curând. Acuma depinde și ce așteptări ai, daca vrei o Alina Plugaru cu sex hard atunci nu. Dacă vrei o tipă mai pe stilul amantă/prietenă cu care să faci sex atunci da, Anna e perfectă pentru asta.
Woolf.33 Reputație: 41 Postat Septembrie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 26 Acum 20 minute, Userkare a spus: Tipa e faină, pe mine nu m-a dezamăgit până acum. N-am mai apucat să merg in ultimele două săptămâni că n-am avut timp, dar voi reveni la ea in curând. Acuma depinde și ce așteptări ai, daca vrei o Alina Plugaru cu sex hard atunci nu. Dacă vrei o tipă mai pe stilul amantă/prietenă cu care să faci sex atunci da, Anna e perfectă pentru asta. Ok, mulțumesc frumos, nu as fi zis că nu sunteți sinceri....Dar am vrut o alta confirmare....Sa merg fara nici o emoție. 🤪🤝🫣🫢
georgez8 Reputație: 160 Postat Septembrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26 Câteodatã an noroc sâ prind câte una care are chef, e veselã, e bine dispusã, vorbește cât și ce trebuie. Anna e simpatică ca și în poze dar în live mai și zâmbește. Eu am ales masaj cu fin ON. Masajul era f senzual, romantic, nu se compară cu multe altele cu ,,masajul lor” Finalizarea era in 69, are o pasarica ce nu trebuia să ratez. O să revin la joacă la ea. Am stat puțin peste timp dar asta am realizat după ce am plecat. Deci nu stă pe ceas deloc deloc. Ce a făcut a fost de calitate și de calitate. în rest ap ok, zona Lipovei. Programare pe WA. și găsești și parcare. o recomand maxim! 3 2
mitzubishu Reputație: 0 Postat Septembrie 26 Postat Septembrie 26 Da..merita...e simpatica foc...mi se pare mai faina in realitate,personal...bine..n am mai vazut o de un an
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26 Acum 5 ore, M0ff0ss a spus: Cum adică "să fiți sinceri", lupule singuratic?! Păi noi suntem sinceri la fiecare postare, suntem o minunată familie aici 🙂 Du-te liniștit, dacă ești băiat fain, vei fi mulțumit. Poate ar fi bine să mai aștepți 1-2 zile dacă vrei și ciocăneală. Nu e nevoie sa astepte pentru ciocaneala il primesc chiar de maine 😜❤️❤️
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 Acum 23 ore, Anna0103 a spus: Disponibilaaa❤️❤️❤️❤️ Disponibilaaa ❤️❤️
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 La 26.09.2024 la 14:03, Anna0103 a spus: Disponibilaaa❤️❤️❤️❤️ Disponibilaaa😘🤪💦
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 La 26.09.2024 la 14:03, Anna0103 a spus: Disponibilaaa❤️❤️❤️❤️ Ce mai faceti ? 🤪❤️ 1 4
ace17 Reputație: 5 Postat Septembrie 27 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Septembrie 27 Se poate o afișare cu servicii și preț...
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 Acum 2 ore, ace17 a spus: Se poate o afișare cu servicii și preț... Desigur ❤️ Sex oral protejat sau neprotejat in functie de igiena Sex normal doar protejat Masaj de relaxare Sarutari corporale, mangaieri, atingeri Sex in diferite pozitii Finalizare corporala Masaj erotic body to body 30 minute 200 lei 60 minute 300 lei Doar masaj erotic body to body o finalizare realizata din oral 150 lei 60 min masaj de relaxare + masaj erotic + 1 fin din sex sau oral 250 lei Pupicii❤️
ace17 Reputație: 5 Postat Septembrie 27 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Septembrie 27 Credeam că îi 400 ora ?
ghy20 Reputație: 31 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 Vizitat aceasta domnisoara super draguta. Contactul simplu pe whatsup. Stabilit detaliile, o ora. Este o dulceata de femeie, comunicarea cu ea vine de la sine, are un zambet superb, ochi senzuali, parul foarte frumos si un fund bestial. Actiunea a constat in oral protejat, primul numar, iar al doilea oral neprotejat si normal protejat. Pentru mine actiunea a decurs ca si cu o amanta foarte draguta, isi da toata silinta sa te faca sa te simti bine, iti vine sa o mananci, ai pe ce pune mana, daca esti respectuos cu ea chiar este ce trebuie. Cand pompezi pe la spate si ii strangi funduletzul in palme e inevitabil sa nu te simti bine. Iti multumesc pentru ca mi-ai apreciat ochii frumosi si multumesc pentru "ciocanit" !!! Data viitoare masajul va fi reciproc ! Te pup ochisori frumosi si sa ne revedem curand. Notele mele sunt de 9+. Locatia este ok, baie, prosoape, gel de dus, caldurica😁 Spor la ciocanit !!! 3 1
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27 Acum 31 minute, ace17 a spus: Credeam că îi 400 ora ? Poate fi si asa daca doresti ... Dar momentan acestea sunt preturile mele 😜❤️ 1
ace17 Reputație: 5 Postat Septembrie 27 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Septembrie 27 Acum 47 minute, Anna0103 a spus: Poate fi si asa daca doresti ... Dar momentan acestea sunt preturile mele 😜❤️ Zic și eu 😂 poate mâine îmi spui altceva la tel
ace17 Reputație: 5 Postat Septembrie 28 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Septembrie 28 Acum 9 ore, ace17 a spus: Zic și eu 😂 poate mâine îmi spui altceva la tel Daca răspunzi și la tel sau pe wats ar fi bine
Anna0103 Reputație: 199 Postat Septembrie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 28 Acum 16 minute, ace17 a spus: Daca răspunzi și la tel sau pe wats ar fi bine Hei , mai dorm si eu sau mai am si alta treaba in afara de a sta cu tel in mana ... Plus ca eu scriu aici cand sunt disponibila ... Deci daca nu am raspuns la tel dormeam nu o fac intentionat ....
admin69 Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Postat Septembrie 29 On 9/24/2024 at 12:18 PM, Anna0103 said: Hei , zi frumoasa sa aveati , astazi :"Zi de relaxare " Va astept la masaj baietii ❤️ M am tot uita le pozele vechi si la cele noi. Este acea linie din poza o cicatrice de cezariana? Cei care ati fost recent, puteti confirma/infirma acest detaliu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum