Alina1425 Reputație: 5 Postat Mai 31, 2022 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Mai 31, 2022 Publi24 😈👑 Buna sunt Alina 😈 Daca vrei sa iti petreci timpul in compania unei brunete cu forme frumoase, te astept alaturi de mine. Sunt o fire prietenoasă și senzuală pregătită pentru a-ti oferi toată atenția de care ai nevoie, cu un moment de relaxare, eu sunt aici pentru tine! Daca placerea este reciproca, intalnirea decurge intr-un mod natural! 😈 Daca esti un barbat care se respecta si doresti sa petreci timpul liber alaturi de o tanara drăguță, rabdatoare si cu simtul umorului sunt exact ceea ce cauti. 0750100821 😈
pacurar Reputație: 1 Postat Mai 31, 2022 Oras:zalau Oras:zalau Postat Mai 31, 2022 Poți sa pui niște poze și detalii la servicii sa vedem cu cine stam de vorbă
Alina1425 Reputație: 5 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Zalau Oras:Zalau Autor Postat Iunie 6, 2022 La 31.05.2022 la 17:57, pacurar a spus: Poți sa pui niște poze și detalii la servicii sa vedem cu cine stam de vorbă Draga am lăsat linkul de la anuntul meu de pe Publi24 in descriere 😘
Ggg77 Reputație: 2 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Iunie 9, 2022 Draga, aici nu i publi 24. N ai zis nimic in plus aici fata de ce ai postat pe publi.Ne intereseaza o lista cat mai detaliata a serviciilor tale, poze, modalitate de contact, locatie. Poate răsfoiești un pic forumul asta sa vezi cum se face. In niciun caz, ,, suna ma sunt fierbinte,,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum