moshe_israel Reputație: 27 Postat August 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 6, 2015 am vorbit cu ea astazi. Mi a zis ca mai presteaza ocazional dar nu caut clienti noi. Acuma a plecat in vacanta undeva cu familia ei, deci. Am fost clientul ei in trecut, dar nu am mai fost de cand a inceput sa face neprotejat cu toti.
giani_b Reputație: 2 Postat August 6, 2015 Oras:pascani Oras:pascani Postat August 6, 2015 moshe_israel, te rog lasa-mi pe private o adresa de-a ta de mess sau un mesaj, ca vreau sa te mai intreb de ea niste chestii...eu nu am cum sa iti dau mesaj privat
coldfusion Reputație: 4339 Postat August 7, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 7, 2015 Si ce te face sa crezi ca tu nu poti si el poate cand amandoi sunteti in aceeasi oala ?
moshe_israel Reputație: 27 Postat August 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 7, 2015 coldfusion are dreptate... Giani poti vorbi cu ea in direct, cel mai bine.
giani_b Reputație: 2 Postat August 7, 2015 Oras:pascani Oras:pascani Postat August 7, 2015 Da, dar nu mai apuc sa ma vad cu ea, as fi vrut un nr de telefon...asa e cel mai simplu. Si sunt convins ca tu ai nr ei.
moshe_israel Reputație: 27 Postat August 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 7, 2015 am... dar de ce ea nu se intalnesc cu tine ? In cazul meu a fost usor si me a dat nr ei.
giani_b Reputație: 2 Postat August 7, 2015 Oras:pascani Oras:pascani Postat August 7, 2015 Pai de ceva timp nu mai da nr de telefon decat dupa prima intalnire. Tu ai nr de cand ea il avea probabil afisat prin anunturile de pe situri. Acum nu il mai da decat dupa ce te vezi mai intai cu ea. Te rog, ajuta-ma cu nr ei. Daca vrei vorbim in privat, lasa un id de mess de pe care sa luam legatura, te rog.
scrapycoco Reputație: 12 Postat August 7, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 7, 2015 Dak faceti rost de nr sa mil trimiteti si mie va rog , scrapycoco274.... multam!!
giani_b Reputație: 2 Postat August 7, 2015 Oras:pascani Oras:pascani Postat August 7, 2015 o ai in lista de facebook, scrapycoco274?
scrapycoco Reputație: 12 Postat August 7, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 7, 2015 o ai in lista de facebook, scrapycoco274?nu , da un link te rog !
scrapycoco Reputație: 12 Postat August 7, 2015 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Postat August 7, 2015 sau giany intra pe scrapycoco274 sa vb pe mess daca poti...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum