Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zajrDqS7Qpk...iubesc camioanele
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014
rayvan889 Reputație: 592 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 13, 2014 Curva tot curva ramane ... numai la tiruri ii sta gandul ... probabil ca asa este cand ajungi la 55 de ani si toata viata ai cersit pe langa tiruri sau ai supt o stanga prin tiruri ...
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Bravo,Matura,cu noul Actross ai gasit ceva?Ala are jacuzzi in cabina si dildo-uri in dotare.Vibreaza si suspensia de cabina si dildaul!Senzatii maxime,Iubita!!!)
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Februarie 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 13, 2014
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 Fetelor IVECO STRALIS este un camion cu lizing acceptabil.
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 @pisic:Calvin Klein-Connecting people!!)@Matura:-Fa,da-o-n durerea mea!!!!Ai ajuns la Fiat????!!Da-l in pana mea!!Aia nu stiu sa faca decat bascule!!!!!
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 @pisic:Calvin Klein-Connecting people!! )@Matura:-Fa,da-o-n durerea mea!!!!Ai ajuns la Fiat????!!Da-l in pana mea!!Aia nu stiu sa faca decat bascule!!!!!Dem le dau informatii si idei la fete Eu am numai Scania Termoking.
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 hahhaha daca acolo la ea in congo a supt-o numai in tir.. a ramas cu sechele
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 hahhaha daca acolo la ea in congo a supt-o numai in tir.. a ramas cu sechele Ma frate nu am supto in camion niciodata,am supt pule pentru camioane. suge si tu pule si cumpara-ti camion/camioane
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 dar daca am deja camion, mi-o sugi?
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 dar daca am deja camion, mi-o sugi?nu o mai sug de mult timp.posibil sa ai camion de jucarie.ai grija dupa ce te joci cu el sa nu-l lasi prin casa aruncat.asa fac copii cu jucariile lor
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 du-te draq de congoleza urata ce esti ) nici daca m-ai platii nu ti-as da muie?! lol
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 te bag la ignor te-am bunghit esti copilul lui Lorena ...ma da ce te-a smecherit mata vezi ca vine acasa dute la moll ca a castigat bani din reclama ce o face la tv
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Iubita,Thermo Kingu' e frigiderul de ingheata vagonul.Camionul(tractorul-capul tractor) poate fi Scania.De obicei incepe cu R.Adica seria R.MAN-ul are TGA sau TGX.Volvo are FHMercedes are Actross sau AxorRenault are MagnumDAF are XFRestul nu merita sa le bagam in seama:))))Iveco,Roman,Raba...)))DECI E PREA TARE ACEST VIDEOCLIP,dedicat Maturei,prietenei mele noi!!!Cand ne batem la scrabble,Maturo??Hai,uita-te la asta ca e PREA TARE:
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 Dem avand in vedere ca esti prietenul meu nou pe forum si stiind ca, pe tine nu te deranjeaza ca sunt o agramata (extragi esenta)din postare voiam doar sa spun ca am frigidere nu prelate .hai ca bag o dedicatie pt tine ...pe care o vrei?
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 Iubita,Thermo Kingu' e frigiderul de ingheata vagonul.Camionul(tractorul-capul tractor) poate fi Scania.De obicei incepe cu R.Adica seria R.MAN-ul are TGA sau TGX.Volvo are FHMercedes are Actross sau AxorRenault are MagnumDAF are XFRestul nu merita sa le bagam in seama:))))Iveco,Roman,Raba... )))DECI E PREA TARE ACEST VIDEOCLIP,dedicat Maturei,prietenei mele noi!!!Cand ne batem la scrabble,Maturo??Hai,uita-te la asta ca e PREA TARE: Dem vreau ceva mai palpintant trebuie sa-mi schimb diagrama baga ceva femei goale ce sa fac cu mosu asta?
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Iubita...pai asta e tata si mama soferilor de tir!!!!))Tu vezi cum tine mainile pe volan???Iti dai seama imediat ca asta nu a condus un camion in viata lui!!!!!)Noroc ca-l salveaza vocea!!!!Agramata???Cui plm ii pasa????Am vazut in Italia o reclama:-era o pyzda cu sani ca si Luciu si pe tricou scria:I CAN'T COOK.WHO CARES?)))Deci,eu te iubesx pt tupeul tau fantastic si pt ca desi scuipi venin cucu vinte triviale explixite,nu -ti iei ban nicicand!!Prietenii stiu de ce;)Asa ca,nu te sfii,scrie cum iti vine!!!Si despre femei in clipuri,astept de la tine,doar tu esti Matura Sexy!!!Eu s doar Mopul Sensual:)))
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 Iubita...pai asta e tata si mama soferilor de tir!!!! ))Tu vezi cum tine mainile pe volan???Iti dai seama imediat ca asta nu a condus un camion in viata lui!!!!! )Noroc ca-l salveaza vocea!!!! Agramata???Cui plm ii pasa????Am vazut in Italia o reclama:-era o pyzda cu sani ca si Luciu si pe tricou scria:I CAN'T COOK.WHO CARES? )))Deci,eu te iubesx pt tupeul tau fantastic si pt ca desi scuipi venin cucu vinte triviale explixite,nu -ti iei ban nicicand!!Prietenii stiu de ce;)Asa ca,nu te sfii,scrie cum iti vine!!!Si despre femei in clipuri,astept de la tine,doar tu esti Matura Sexy!!!Eu s doar Mopul Sensual:))) tare
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Like!Like!Mega like!!!!Dar,cam parasuta,trasca asta!!Ceva mai...sofisticata...hai...te rog...sa nu ne simtim ca la Rosal aici.Cu toate tomberoanele...Hai,un clip cu una mai sofisticata,asa,ca pentru mine,ce zici?...Monica Belucci?...)
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 13, 2014 Like!Like!Mega like!!!!Dar,cam parasuta,trasca asta!!Ceva mai...sofisticata...hai...te rog...sa nu ne simtim ca la Rosal aici.Cu toate tomberoanele...Hai,un clip cu una mai sofisticata,asa,ca pentru mine,ce zici?...Monica Belucci?... ) asta e buna? hai ca e frumoasa!!!!! 1
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 14, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 14, 2014 asta e buna? hai ca e frumoasa!!!!!Leita Monica Moldoveanca!!! Sper sa nu se uite Ventrino.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 14, 2014 I-a spus cineva motanului Danila ca matura mistocara (intitulata Sexi ) e un ex-soricel aka Jerry ? 2
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Februarie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 14, 2014 I-a spus cineva motanului Danila ca matura mistocara (intitulata Sexi ) e un ex-soricel aka Jerry ? e (si) el
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum