Sari la conținut

0754893197

Clontosul

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Pentru cei interesati:

Tanara frum, caut rel discreta,peste 40ani. Exclus cine e fara bun simt. Sms !! 0754893197

post-76822-0-84961200-1392122720_thumb.jpg

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

m-am intalnit cu fata. are 25 de ani,slabuta,de inaltime medie, parea buna de la distanta. la fata e normala, genul care nu iese cu nimic in evidenta, strungareata mare,par saten mediu.

cartela asta a zis ca o sa o arunce cat de curand. zice ca presteaza de ceva timp dar a mai luat pauze. pare aeriana si vorbea mult cu ochii inchisi sau cu privirea in fata. 

nu m-a atras cu nimic.poate daca nu avea geaca lunga de iarna si vedeam fundul sau sanii mai era ceva.

tarife a zis 150 ora dar merge si o ora jumatate 2 chiar 3 numere, la pensiune. oral neprotejat si normal protejat.

bafta si spor in caz ca  va atrage fata!

si inca ceva,poate crea probleme, eu i-am trimis mesaj pe nr asta pe la ora 15, si ea mi-a trimis un sms de pe alt numar pe la 7 seara: ''Buna sunt Ioana cu anuntul din ziar. ce faci?"

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.