povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2022 Acum 2 minute, Tinderboy a spus: Mă uit ca și ultimul milog și în van ,.. " Mulțumesc frumos pentru vizita . PS: cu siguranță voi avea și eu ochelari ca ai tai în viitorul apropiat .mulți pupici și o seara minunata" eu nu am avut ochelarii potriviti se pare .... Ai rabdare ...ca iti multumeste fata ...iti dau eu inimioara in locul.ei ...numai sa dormi linistit . Esti de groaza 🙉🙉
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2022 Postat Septembrie 9, 2022 nu aștept mulțumiri , nu mă incalzesc cu nimic , însă ca și un bun coleg ce mai face recenzii corecte o părere sau o impresie mă motivează să mai fac ... E o ruptură de logica aici când îmi spune (after) că o citește pe moment și nici o reacție , de nici un fel ... Atunci pt . ce sa mai mă complic când munca mea nu e apreciata ?!?,.. acu' pe bune .....
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Acum 7 ore, Tinderboy a spus: Salut futaciosi , nu am cum sa nu las câteva cuvinte despre aceasta scumpă și dulce fata , vreau sa cunosc fete noi însă nu își anunță indisponibilitatea și nici măcar telefonul nu si-l închid. Giulia e una singura , nu are cum sa nu îți placă , cam totul este la ea la superlativ , din punctul meu de vedere are fundul perfect și nu numai atât are lipici și o dulceață nativă cred 😇. Sunat și a răspuns repede , eram deja în zona locației (I.C Brătianu ,deși nu aveam certitudinea că este cea de data trecuta ), am presupus si este dispo. , mă invită sus . Locația este ok, puțin cam cald deși are aer condiționat , este colega cu o veche cunoștiință pe vremea aceea Maya , se pare că a mai slăbit și având așa colega spune că vrea să învețe din experiența acesteia , are poze noi postate care reflectă realitatea însă a omis acum să își pună și un nume generic ! Ne îmbrățișăm îmi spune că a trecut mult timp de când nu ne-am mai văzut și ne retragem în dormitor de data asta cel din stânga . Giulia este machiata acum corespunzător , parca mai frumoasa de cum o știam are acum buzele tunate dar cu gust și nu ostentativ 😉 Aleg o finalizare , 100 cu OP de data aceasta fiindcă știu cât de bună este și confirma , este Deep , o tine acolo puțin , probabil de 10 plin cu Cof, ori nu am întrebat până acum, ori am uitat eu însă face Cof extra 50 , ...cum ar fi altfel decât 10 daca își mai pune și acei ochelari 🤔😁 Bineînțeles că îi ofer și eu limbute , pare că îi place , o pun în poziție de face sitting , apoi reverse , pus căciulița și trecem în 69. Schimbam mai multe poziții , nu comentează , accepta sa folosim și jucăria de data trecuta , geme frumos nu e pe silent , incerc un dirty talk dar este extra însă primesc un demo 😊. Mă tot gândesc cu sa finalizăm cu ea deasupra in Lot ?!! sau Cob ?!?,... de la căldura mare și efort mă cam moleșesc și mă gândesc că plec neterminat însă tot Giulia vine cu soluția salvatoare ,..se pune pe spate si folosește jucăria din dotare , din morți învii la o așa priveliște și am terminat pe corp ,..sânișori . Cum zicea un alt futak știe să se faca plăcută , te simți bine in prezenta ei, la final am mai sociizat puțin și cu Giulia și cu colega , nu m-a grăbit deloc deși cu discuțiile de rigoare am depășit puțin timpul alocat un 30 de minute cred . Am un singur regret ,...... că nu am observat de la început acel tamburel pus strategic într-un colț , acaparat de Giulia abia la final l-am zărit in noile poze postate din locație 😅😅😅 Ca note , locație - 9,5 aspect - 9,9 , sânii micuți dar frumoși oral - 9,5 , cu cof de 10 data viitoare poate normal - 9,5 vina mea , prea cald atitudine /Gfe - 10 pt. acel /acei pupic /pupici 😊😉 Daca este de revenit ?!?, ...as veni și reveni ca și acel coleg zilnic daca s-ar putea 😊😊 Te pup Giulia, al tau Ursuleț Futacios 😘😘😘🥰 Bună, mulțumesc mult pentru recenzie, ma bucur ca am fost asa cum tu ți ai dorit ,mulțumesc mult pentru vizita te pup Ursuleț 😘😘
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Acum 3 ore, povestitorul a spus: Ai rabdare ...ca iti multumeste fata ...iti dau eu inimioara in locul.ei ...numai sa dormi linistit . Esti de groaza 🙉🙉 Scuze dar nu ma descurc atât de bine cu aceasta platforma , legat de aprecieri și inimioare nu știu unde ,am mai aruncat o privire ,sper sa fiu înțeleasă dar sunt inca in dezvoltare , pupici 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2022 Acum 2 minute, Giulia26 a spus: Scuze dar nu ma descurc atât de bine cu aceasta platforma , legat de aprecieri și inimioare nu știu unde ,am mai aruncat o privire ,sper sa fiu înțeleasă dar sunt inca in dezvoltare , pupici Mie ...nu trebuie sa imi ceri scuze ...nu ai de ce ... Ca sa beneficiezi de emoticoane ...iti trebuie 200 de postarii ...sau platesti 50 de lei abonament lunar.
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Acum 5 ore, mihaip27 a spus: Giulia de ce nu răspunzi pe WhatsApp? Pentru ca atunci când sunt ocupata telefoanele mele stau în bucătărie, iar eu dacă vad după 20 ,30 de minute deja consider ca nu pot risca sa deranjez. Pupici .
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Acum 7 minute, povestitorul a spus: Mie ...nu trebuie sa imi ceri scuze ...nu ai de ce ... Ca sa beneficiezi de emoticoane ...iti trebuie 200 de postarii ...sau platesti 50 de lei abonament lunar. Am înțeles, îți mulțumesc mult pentru informație 1
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Referitor la programul meu de lucru vreau sa știți ca încep în fiecare zi de la ora 10:00 pana la ora 22:00 În aceasta duminica voi avea zi libera! Mulțumesc pentru înțelegere 🤗 Mulțumesc frumos ,o seara minunata în continuare ,pupici 😘😘
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 9, 2022 Acum 7 minute, Giulia26 a spus: Referitor la programul meu de lucru vreau sa știți ca încep în fiecare zi de la ora 10:00 pana la ora 22:00 În aceasta duminica voi avea zi libera! Mulțumesc pentru înțelegere 🤗 O seara minunata în continuare ,pupici 😘😘
mihaip27 Reputație: 24 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 Am fost și eu la Giulia Foarte draguta,amabila,odată ajuns in zona,am sunat-o,mi-a spus care e blocul Am urcat,m-a întâmpinat,frumos pe tocuri,ea e foarte draguta,am mers in camera,sărutări,mângâieri,fantezii,după s-a pus sa-mi facă un oral foarte bine executat după care a urcat ea peste mine și acolo am finalizat Am plătit 150 de lei Pot spune ca e top fata asta Iti mulțumesc Giulia și te pup dulce ! De revenit,dacă ma mai primește cu siguranța da voi reveni cu mare drag de fiecare data 1 1
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 14 minutes ago, mihaip27 said: Am fost și eu la Giulia Foarte draguta,amabila,odată ajuns in zona,am sunat-o,mi-a spus care e blocul Am urcat,m-a întâmpinat,frumos pe tocuri,ea e foarte draguta,am mers in camera,sărutări,mângâieri,fantezii,după s-a pus sa-mi facă un oral foarte bine executat după care a urcat ea peste mine și acolo am finalizat Am plătit 150 de lei Pot spune ca e top fata asta Iti mulțumesc Giulia și te pup dulce ! De revenit,dacă ma mai primește cu siguranța da voi reveni cu mare drag de fiecare data Hei, de ce spui că dacă te mai primește ?!? ai făcut iar vre-o boacănă ??
mihaip27 Reputație: 24 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 Acum 18 minute, Tinderboy a spus: Hei, de ce spui că dacă te mai primește ?!? ai făcut iar vre-o boacănă ?? A nu de data asta chiar nu,ziceam doar așa,dar oricum mi-a răspuns pe wapp și mi-a zis ca ma mai așteaptă
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 10, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 10, 2022 Acum 1 oră, mihaip27 a spus: Am fost și eu la Giulia Foarte draguta,amabila,odată ajuns in zona,am sunat-o,mi-a spus care e blocul Am urcat,m-a întâmpinat,frumos pe tocuri,ea e foarte draguta,am mers in camera,sărutări,mângâieri,fantezii,după s-a pus sa-mi facă un oral foarte bine executat după care a urcat ea peste mine și acolo am finalizat Am plătit 150 de lei Pot spune ca e top fata asta Iti mulțumesc Giulia și te pup dulce ! De revenit,dacă ma mai primește cu siguranța da voi reveni cu mare drag de fiecare data Mulțumesc frumos pentru vizita și pentru recenzie ,pe data viitoare O seara minunata în continuare
lola Reputație: 2 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2022 Buna, pana la ce ora esti disponibila in seara asta?
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 10, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 10, 2022 Acum 7 minute, lola a spus: Buna, pana la ce ora esti disponibila in seara asta? Bună, de dimineața de la ora 10:00 pana la ora 22:00, mâine am zi libera și voi începe de luni pana vineri
lola Reputație: 2 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2022 Acum 1 minut, Giulia26 a spus: Bună, de dimineața de la ora 10:00 pana la ora 22:00, mâine am zi libera și voi începe de luni pana vineri Anungeam mai tarziu in oras, sint doar in trecere....deci nu pot sta pana luni. Oricum multumesc
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 11, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 11, 2022 Acum 14 ore, lola a spus: Anungeam mai tarziu in oras, sint doar in trecere....deci nu pot sta pana luni. Oricum multumesc Îmi pare rău, o zi minunata sa ai 😘
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2022 Postat Septembrie 11, 2022 24 minutes ago, Giulia26 said: Îmi pare rău, o zi minunata sa ai 😘 Mie îmi pare tot rău că nu rasp. și tu în pv... 😇
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 11, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 11, 2022 Acum 1 oră, Tinderboy a spus: Mie îmi pare tot rău că nu rasp. și tu în pv... 😇 Trebuie sa ma lași mai ușor, pana ma obișnuiesc cu platforma asta 🤣🤣
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 12, 2022 Hei ...a trecut vara si nu prea te ai ...bronzat ...cateva sedinte la solar ...nu ar strica 😉😉😉
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2022 Postat Septembrie 12, 2022 Din fericire nu are probleme cu lumina aprinsa însă în multe alte cazuri de la bronzul excesiv s-ar putea să cauți după ea prin pat ?!!😇😅😅😅
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 13, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 13, 2022 Acum 15 ore, povestitorul a spus: Hei ...a trecut vara si nu prea te ai ...bronzat ...cateva sedinte la solar ...nu ar strica 😉😉😉 Hei.. legat de solar țin sa menționez faptul ca sunt claustrofoba ! Nu judeca o carte după coperta! 1
Giulia26 Reputație: 50 Postat Septembrie 13, 2022 Telefon: 0745789202 Oras:Severin Telefon: 0745789202 Oras:Severin Postat Septembrie 13, 2022 Acum 15 ore, Tinderboy a spus: Din fericire nu are probleme cu lumina aprinsa însă în multe alte cazuri de la bronzul excesiv s-ar putea să cauți după ea prin pat ?!!😇😅😅😅 Nu-I nimic pot accepta și criticile ,nu am o problema cu asta .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 6 minutes ago, Giulia26 said: Nu-I nimic pot accepta și criticile ,nu am o problema cu asta . Tocmai , nu este o critica și chiar este de apreciat că nu stingi lumina ca alte multe colege !☺️ Duminica ai uitat să mă mai anunți ..., când ....te întorci ....
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 13, 2022 Acum 26 minute, Giulia26 a spus: Hei.. legat de solar țin sa menționez faptul ca sunt claustrofoba ! Nu judeca o carte după coperta! O sa facem ... sex ...in debara ( sper ca ii mica incaperea ).😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum