povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2022 Salut ... Am foat in urma cu ceva timp la un Gangbang ...vreo 20 de fete si pularai cat cuprinde 😂😂😂 Mai inainte de a intra la pentecere ...bine era contra cost (.250 E intrarea ) in cazul meu ...ca eram singur ....pentru cupluri la jumate . Asa ...pana sa platesc era domnul.de la.intrare care se ocupa cu securitatea si avea o valiza cu multe teste gen cum.se folosesc la.persoanele cu diabet se recolteaza o picatura de sange ...si se amesteca cu nu stiu ce substanta ...este un aparat ca un termometru cu ceva gradatii pe el.. si se asteapta doua minute pentru rezultat .cica depisteaza bts ' urile.sau unele dintre ele... La petrecere se poate face sex atat protejat cat si neprotejat ...depinde de fiecare . Acum nu toate fetele fac neprotejat ...pe mine cateva m au si enervat ca si oralul era cu guma . 🥲🥲🥲 Acum.nu stiu cat de in siguranta sunt acele teste ...dar fetele aveau analizele la zi stiu ca a cerut cineva sa vada si persoana de la securitatea a venit cu un dosar ...si a prezentat toate analizele . Eu am ales doar oralul sa fie neprotejat ...m am gandit ca poate totusi nu sunt asa sigure testele alea plus ca daca avea unul vreo bucurie luata recent ...o impartea la toti . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2022 Postat August 20, 2022 La 24.07.2022 la 17:36, povestitorul a spus: Salut ... Am foat in urma cu ceva timp la un Gangbang ...vreo 20 de fete si pularai cat cuprinde 😂😂😂 Mai inainte de a intra la pentecere ...bine era contra cost (.250 E intrarea ) in cazul meu ...ca eram singur ....pentru cupluri la jumate . Asa ...pana sa platesc era domnul.de la.intrare care se ocupa cu securitatea si avea o valiza cu multe teste gen cum.se folosesc la.persoanele cu diabet se recolteaza o picatura de sange ...si se amesteca cu nu stiu ce substanta ...este un aparat ca un termometru cu ceva gradatii pe el.. si se asteapta doua minute pentru rezultat .cica depisteaza bts ' urile.sau unele dintre ele... La petrecere se poate face sex atat protejat cat si neprotejat ...depinde de fiecare . Acum nu toate fetele fac neprotejat ...pe mine cateva m au si enervat ca si oralul era cu guma . 🥲🥲🥲 Acum.nu stiu cat de in siguranta sunt acele teste ...dar fetele aveau analizele la zi stiu ca a cerut cineva sa vada si persoana de la securitatea a venit cu un dosar ...si a prezentat toate analizele . Eu am ales doar oralul sa fie neprotejat ...m am gandit ca poate totusi nu sunt asa sigure testele alea plus ca daca avea unul vreo bucurie luata recent ...o impartea la toti . https://www.veneris.ro/
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2022 Acum 15 minute, advert129 a spus: https://www.veneris.ro/ Mai repede de atat ...in maxim 5 min aveai rezultatul ...data viitoare cand merg ...o sa ma interesez ...cum se numesc testele ...
Membru Premium farafiltre Reputație: 6242 Postat August 20, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 20, 2022 Acum 3 ore, povestitorul a spus: Mai repede de atat ...in maxim 5 min aveai rezultatul ...data viitoare cand merg ...o sa ma interesez ...cum se numesc testele ... Chiar glicemia ti au masurat o...in 2-5min😁...gasesti pe amazon ceva kituri (marca dzwj), identifica (in 15 min) anticorpii la cateva btsuri...or avea acuratete ca navigatoru meu cand imi zice: "ai ajuns la destinatie", si in loc de arta textila vad cimitiru din sagului😠 3 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum