Sari la conținut

Rebeka

Postări Recomandate

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 14 minute, tttpttt a spus:

Fereasca domnu...in prima poza zici ca ii un orc :Dsi in rest is editate (se vede de pe luna).

Un ORC 😂😂😂😂😂 ador 😂😂😂😂😂😂😂😂 un orccccccc😂😂😂😂

• Oras:Cocorăști
Postat

Și în ultima poza - merge... Dacă are pulă peste 22/6cm și ejaculeză de 3 ori în 30 minute, e intresantă 😛

Acum 10 ore, misscristina a spus:

Un ORC 😂😂😂😂😂 ador 😂😂😂😂😂😂😂😂 un orccccccc😂😂😂😂

Dacă adori orcii, înseamnă că trebuie să mă cunoști. Pe Adriana, dragostea mea, nu am intimidat-o, m-a intimidat ea pe mine prin faptul că e perfectă 😍 

• Like 1
Postat
La 10.06.2022 la 8:20, Pagubitul a spus:

Și în ultima poza - merge... Dacă are pulă peste 22/6cm și ejaculeză de 3 ori în 30 minute, e intresantă 😛

Dacă adori orcii, înseamnă că trebuie să mă cunoști. Pe Adriana, dragostea mea, nu am intimidat-o, m-a intimidat ea pe mine prin faptul că e perfectă 😍 

Ce ma?

Adica tie iti place cand ii cu spatele?

Tu ai vazut prima poza?..zici ca ii o ditamai foca care asteapta sa te mânce...Doamne fereste de asa specimene.

Inteleg ca gusturile nu se discuta, dar totusi...ce are peruca si slănină nu ii o TS calumea -_-

Postat
Acum 13 ore, tttpttt a spus:

Ce ma?

Tu ai vazut prima poza?..zici ca ii o ditamai foca care asteapta sa te mânce...Doamne fereste de asa specimene.

Inteleg ca gusturile nu se discuta, dar totusi...ce are peruca si slănină nu ii o TS calumea -_-

Nu sunt așa interesat de aspect. Dacă nu are blană, e bine.  

Fără peruci, îmi place mai mult așa

https://www.xvideos.com/video40804769/two_short-haired_sluts_leigh_raven_and_riley_nixon

• Inimioara 1
Postat
On 6/12/2022 at 12:46 AM, tttpttt said:

Ce ma?

Unora le place o femeie care sa umple patul. Altora le plac scandurile si scobitorile. Sincer acum Rebeka asta nu e chiar asa de naspa, am vazut anunturi pe aici muuult mai odioase. Desigur eu nu as vizita-o, genul meu sunt Alxeandra, Karina si Zayress, dar pot sa inteleg de ce altii prefera Rebeka sau Michelle, de exemplu :)

• Haha 1

• Oras:arges
  • Oras:arges
Postat

nu inteleg de ce vb urit de pers ce nu le cunoastem ??????? eu zic ca arata destul de bine Rebeka pe bune simpla si adevarata !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.