Sari la conținut

💎Beatrice💎 0722891993

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 5 ore, Beatrice_26_ a spus:

hello dragilor

disponibilă pentru câteva zile în orașul vostru 🫠

🌺SERVICII🌺

📌Oral (în funcție de igiena)

📌Normal DOAR PROTEJAT

📌Finalizare orala (în funcție de igiena)

📌69

📌French Kiss + 50 lei (în funcție de igiena)

📌Sex între sâni 

📌Finalizare faciala + 50 lei 

📌Masaj de relaxare (la h)

📌Diferite poziții (în limita bunului simț)

🌺PREȚURI🌺

📍150 lei finalizarea (25 - 30 min)

📍250 lei h (50 - 60 min)

Prefer ca programările să fie făcute pe whatsapp , confirmate înainte cu 30 min , pentru a nu exista neplăceri. Programările neconfirmate vor fi anulate!

Vă rog să îmi specificați pana la ce ora va pot răspunde, dacă nu este specificata o ora anume, și vad mesajul târziu nu voi răspunde deoarece nu doresc sa creez neplăceri.

📍PROGRAM📍

10.00 - 22.00

Zona bou' roșu 🥰

Nr de telefon. 0786630851 !!!!

Rog un moderator sa îmi schimbe nr din titlu cu cel de mai sus!

IMG-20230902-WA0000.jpg.f5b0913853c6fa881f0f8de5feea6f65.jpg

Link spre comentariu

Vizitat domnișoara data trecuta când a fost pe la noi 🙃 seara târziu mi sa făcut de cucui și făcui o programare ,in jumătate de oră am fost in apartament,...am fost invitat direct in dormitor colega avea client.Nu am fost servit cu nimic ba chiar mi sa cerut bani deși eu îi aveam pregătiți 🙄..am achitat 250lei  și am fost invitat să mă fac comod până vine de la duș...mă dezbrac ma așez pe pat și aștept..și aștept frate de la un timp am inceput sa mă joc cu asta micu 🤣am zis in gând mai stau puțin și plec 😂 dar până la urmă apăruse și gagica ..tot felul de scuze 🤭 Început acțiunea se baga Intr picioare și face un oral bun ..eu o avem sculata de înainte .. după care am zis hai mami 🙃îmi pune căciulița și dă-i in misionar..lot ..după care am băgat doggy (am avut limitarea de viteză aici)am dat civilizat până am terminat 🤭.Mi-a dat șervețel umed să mă șterg ,nu puteam la baie (colega avea client 🙄)..Mnoo ne punem in pat ne jucăm oleca asta micu dădea rău semne de viață și am zis mai dam o tura🤣..baaa exact atunci bate cineva zdravăn în ușa ..mai aveți 5 minute..(era colega 🤣🤣)..ai de pula mea și asta mare sa făcut mic și să băgat în mine cu totul 😂.M-am îmbrăcat și m-am uitat de curiozitate la telefon erau doar 40 minute trecute ..mă gândeam eu că nu am futut că Titus Stille da n-am mai zis nimic și dus am fost 🤣.

Ps .Nu am vrut sa supăr colega 🤭🙃😎

• Like 5
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Semakone a spus:

Vizitat domnișoara data trecuta când a fost pe la noi 🙃 seara târziu mi sa făcut de cucui și făcui o programare ,in jumătate de oră am fost in apartament,...am fost invitat direct in dormitor colega avea client.Nu am fost servit cu nimic ba chiar mi sa cerut bani deși eu îi aveam pregătiți 🙄..am achitat 250lei  și am fost invitat să mă fac comod până vine de la duș...mă dezbrac ma așez pe pat și aștept..și aștept frate de la un timp am inceput sa mă joc cu asta micu 🤣am zis in gând mai stau puțin și plec 😂 dar până la urmă apăruse și gagica ..tot felul de scuze 🤭 Început acțiunea se baga Intr picioare și face un oral bun ..eu o avem sculata de înainte .. după care am zis hai mami 🙃îmi pune căciulița și dă-i in misionar..lot ..după care am băgat doggy (am avut limitarea de viteză aici)am dat civilizat până am terminat 🤭.Mi-a dat șervețel umed să mă șterg ,nu puteam la baie (colega avea client 🙄)..Mnoo ne punem in pat ne jucăm oleca asta micu dădea rău semne de viață și am zis mai dam o tura🤣..baaa exact atunci bate cineva zdravăn în ușa ..mai aveți 5 minute..(era colega 🤣🤣)..ai de pula mea și asta mare sa făcut mic și să băgat în mine cu totul 😂.M-am îmbrăcat și m-am uitat de curiozitate la telefon erau doar 40 minute trecute ..mă gândeam eu că nu am futut că Titus Stille da n-am mai zis nimic și dus am fost 🤣.

Merci pentru informații🙏..mi se părea interesantă dar voi zice pas!🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 9 ore, Semakone a spus:

Cite mamici aiiiii!!! 🤣😂🤣😂🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...