darius_amore Reputație: 13 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 23, 2015 ceva poze noi?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2015 Postat Ianuarie 23, 2015 ceva poze noi? Curand voi reveni cu cateva poze noi
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2015 Postat Ianuarie 26, 2015 Buna dragi mei,de la ora 17:30 sunt disponibila pt voi 2
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2015 Postat Ianuarie 26, 2015 Buna dragi mei,de la ora 17:30 sunt disponibila pt voi
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 26, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 26, 2015 Buna ! Am revenit ! Sunt Deny, Nebunatica din fire si cu minte deschisa la fantezii,ofer clipe fierbinti domnilor generosi. Daca ai fantezii cu o bruneta 26 ani,55 kg, 173 cm, fundulet micut,sani medii, chiar si fantezii mai obraznice cu jucarii si strap-on pentru cei mai curajosi,chiar femdom, te astept in loocul meu de refugiu curat si discret in zona Confectii. Cer si ofer seriozitate, discretie si igiena maxima. Poze reale 100%. Nu raspund la nr. privat. Momentan sunt disponibila intre orele 17:30 si 23:00 Tel: 0765531153 **Daca suni si nu raspund inseamna ca sunt ocupata... Poti da un sms in care imi ceri sa te contactez cand termin** 4
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2015 Postat Ianuarie 26, 2015 2 poze pentru voi atat pot deocamdata 10
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2015 Postat Ianuarie 26, 2015 Poti sa detaliezi serviciul de femdom oferit de tine si care este pretul?
rot301 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2015 Oras:apateu Oras:apateu Postat Februarie 2, 2015 buna,mai devreme de 17;30 nu se poate ?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2015 Postat Februarie 2, 2015 Buna,din pacate nu se poate mai devreme de ora 17:30. O seara placuta !
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2015 Postat Februarie 4, 2015 Buna,cateva zile nu voi lucra (perioada lunara)
asasasa Reputație: 15 Postat Februarie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2015 coleguta ai ?sau tot singurica ?
niku731 Reputație: 487 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6, 2015 te tot caut si nu raspunzi
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 Daca ai fi un pic mai atent..ai vedea ca am anuntat ca nu lucrez saptamana asta(probleme lunare)
niku731 Reputație: 487 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6, 2015 Daca ai fi un pic mai atent..ai vedea ca am anuntat ca nu lucrez saptamana asta(probleme lunare)uffff ! scuze, nu am fost atent pe cand se termina?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 uffff ! scuze, nu am fost atent pe cand se termina? Pe luni cred ca voi fi disponibila din nou..in caz ca nu va fi asa am sa anunt:)
rayvan889 Reputație: 592 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 9, 2015 Am ajuns si eu saptamana trecuta pe la Deny. Cum nu am reusit sa gasesc o recenzie cu ea de cand s-a intors m-am hotarat sa fac eu una . O cunosteam de ceva vreme, de cand lucra cu colega blonduta in urma cu un an. Am fost atunci la ele dar in dormitor am intrat cu fata blonda deci nu stiam foarte multe despre ea ... stiam doar ca se face placuta.Programarea s-a facut usor si la ora agreata am ajuns. Locatia s-a mutat. Eu utima data cand le-am vizitat stateau in Micalaca ... acum sta in zona Vlaicu.Locatia este foarte OK - apartament nou cu toate dotarile necesare.Am stat la o tigara si am mai povestit. Este o prezenta OK ... stie sa se faca repede placuta. Dupa vreo 5 minute am agreat sa raman o ora si am mers la dus. Baia OK, prosoape curate, nimic de comentat.Am trecut in dormitor. Fata arata bine (ca si in poze ... depinde de gusturi). Actiune: oral protejat (la cererea mea) / lady on top / misionarul ... Am facut un singur numar intr-o ora pentru ca acel numar a durat mai bine de 45 de minute. Eu m-am simtit bine pentru ca ne-am potrivit bine la orizontala . Ca si note:Locatie: 9.5Aspect: 9Oral: 9Normal: 9.5GFE: 10Plata: 200 lei De revenit ? Pentru mine da! 6
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Postat Februarie 9, 2015 Am ajuns si eu saptamana trecuta pe la Deny. Cum nu am reusit sa gasesc o recenzie cu ea de cand s-a intors m-am hotarat sa fac eu una . O cunosteam de ceva vreme, de cand lucra cu colega blonduta in urma cu un an. Am fost atunci la ele dar in dormitor am intrat cu fata blonda deci nu stiam foarte multe despre ea ... stiam doar ca se face placuta.Programarea s-a facut usor si la ora agreata am ajuns. Locatia s-a mutat. Eu utima data cand le-am vizitat stateau in Micalaca ... acum sta in zona Vlaicu.Locatia este foarte OK - apartament nou cu toate dotarile necesare.Am stat la o tigara si am mai povestit. Este o prezenta OK ... stie sa se faca repede placuta. Dupa vreo 5 minute am agreat sa raman o ora si am mers la dus. Baia OK, prosoape curate, nimic de comentat.Am trecut in dormitor. Fata arata bine (ca si in poze ... depinde de gusturi). Actiune: oral protejat (la cererea mea) / lady on top / misionarul ... Am facut un singur numar intr-o ora pentru ca acel numar a durat mai bine de 45 de minute. Eu m-am simtit bine pentru ca ne-am potrivit bine la orizontala . Ca si note:Locatie: 9.5Aspect: 9Oral: 9Normal: 9.5GFE: 10Plata: 200 lei De revenit ? Pentru mine da! Multumesc pt recenzie Ray si te astept cu mare drag sa revii
ronin13 Reputație: 282 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Buna Deny,Faci si deplasări la hotel ?Te-as suna dar ora este nepotrivită. Tot drumul pana la Arad am avut companie iar maine sunt mai toata ziua în intalniri...poate reusesc totusi sa te sun...in caz ca nu răspunzi la acest post.Multumesc
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 Buna,nu fac deplasari doar la locatia mea se poate ..poti sa revi cu un telefon de la ora 17:30 ..O zi placuta iti doresc!
ronin13 Reputație: 282 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Buna,nu fac deplasari doar la locatia mea se poate ..poti sa revi cu un telefon de la ora 17:30 ..O zi placuta iti doresc! Buna Deny si multumesc pentru raspuns.Abia acum am ajuns la hotel o sa ies la masa cu cineva si, daca nu se face prea târziu, te sun. Poate am noroc. Inca o data, multumesc !
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 Buna Deny si multumesc pentru raspuns.Abia acum am ajuns la hotel o sa ies la masa cu cineva si, daca nu se face prea târziu, te sun. Poate am noroc. Inca o data, multumesc !Cred ca in seara asta ai noroc ..si eu am avut ceva de rezolvat si nu am putut ajunge pana acum la locatie,ramane sa ne auzim
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum