Sari la conținut

Deny 0758616557

Postări Recomandate

Vizitator denyarad
Reputație: 0
Postat

ceva poze noi?

Curand voi reveni cu cateva poze noi :)
Vizitator denyarad
Postat

Buna dragi mei,de la ora 17:30 sunt disponibila pt voi :*

• Like 2
Vizitator denyarad
Postat

Buna dragi mei,de la ora 17:30 sunt disponibila pt voi :*

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat
Buna ! Am revenit !

Sunt Deny, Nebunatica din fire si cu minte deschisa la fantezii,ofer clipe fierbinti domnilor generosi.

Daca ai fantezii cu o bruneta 26 ani,55 kg, 173 cm, fundulet micut,sani medii, chiar si fantezii mai obraznice cu jucarii si strap-on pentru cei mai curajosi,chiar femdom, te astept in loocul meu de refugiu curat si discret in zona Confectii.

Cer si ofer seriozitate, discretie si igiena maxima.

Poze reale 100%. Nu raspund la nr. privat.

Momentan sunt disponibila intre orele 17:30 si 23:00

Tel: 0765531153

**Daca suni si nu raspund inseamna ca sunt ocupata... 

Poti da un sms in care imi ceri sa te contactez cand termin**

post-37055-0-34217200-1422287490_thumb.jpg

post-37055-0-97348900-1422287490_thumb.jpg

post-37055-0-42525800-1422287491_thumb.jpg

post-37055-0-95327200-1422287491_thumb.jpg

post-37055-0-20117400-1422287492_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator denyarad
Postat

2 poze pentru voi :D atat pot deocamdata =))

post-117987-0-77063700-1422291422_thumb.jpg

post-117987-0-50605600-1422291454_thumb.jpg

• Like 10
Vizitator KingSartoris
Postat

Poti sa detaliezi serviciul de femdom oferit de tine si care este pretul?

Vizitator denyarad
Postat

Buna,din pacate nu se poate mai devreme de ora 17:30. O seara placuta !

Vizitator denyarad
Postat

Buna,cateva zile nu voi lucra (perioada lunara):*

Vizitator denyarad
Postat

Singurica :)

Vizitator denyarad
Postat

Daca ai fi un pic mai atent..ai vedea ca am anuntat ca nu lucrez saptamana asta(probleme lunare)

• Oras:Arad
Postat

Daca ai fi un pic mai atent..ai vedea ca am anuntat ca nu lucrez saptamana asta(probleme lunare)

uffff ! scuze, nu am fost atent :(  pe cand se termina?

Vizitator denyarad
Postat

uffff ! scuze, nu am fost atent :(  pe cand se termina?

Pe luni cred ca voi fi disponibila din nou..in caz ca nu va fi asa am sa anunt:)
Postat

Am ajuns si eu saptamana trecuta pe la Deny. Cum nu am reusit sa gasesc o recenzie cu ea de cand s-a intors m-am hotarat sa fac eu una :). O cunosteam de ceva vreme, de cand lucra cu colega blonduta in urma cu un an. Am fost atunci la ele dar in dormitor am intrat cu fata blonda deci nu stiam foarte multe despre ea ... stiam doar ca se face placuta.

Programarea s-a facut usor si la ora agreata am ajuns. Locatia s-a mutat. Eu utima data cand le-am vizitat stateau in Micalaca ... acum sta in zona Vlaicu.

Locatia este foarte OK - apartament nou cu toate dotarile necesare.

Am stat la o tigara si am mai povestit. Este o prezenta OK ... stie sa se faca repede placuta. Dupa vreo 5 minute am agreat sa raman o ora si am mers la dus. Baia OK, prosoape curate, nimic de comentat.

Am trecut in dormitor. Fata arata bine (ca si in poze ... depinde de gusturi). Actiune: oral protejat (la cererea mea) / lady on top / misionarul ... Am facut un singur numar intr-o ora pentru ca acel numar a durat mai bine de 45 de minute. Eu m-am simtit bine pentru ca ne-am potrivit bine la orizontala :).

Ca si note:

Aspect: 9

Oral: 9

Normal: 9.5

GFE: 10

Plata: 200 lei

De revenit ? Pentru mine da!

• Like 6
Vizitator denyarad
Postat

Am ajuns si eu saptamana trecuta pe la Deny. Cum nu am reusit sa gasesc o recenzie cu ea de cand s-a intors m-am hotarat sa fac eu una :). O cunosteam de ceva vreme, de cand lucra cu colega blonduta in urma cu un an. Am fost atunci la ele dar in dormitor am intrat cu fata blonda deci nu stiam foarte multe despre ea ... stiam doar ca se face placuta.

Programarea s-a facut usor si la ora agreata am ajuns. Locatia s-a mutat. Eu utima data cand le-am vizitat stateau in Micalaca ... acum sta in zona Vlaicu.

Locatia este foarte OK - apartament nou cu toate dotarile necesare.

Am stat la o tigara si am mai povestit. Este o prezenta OK ... stie sa se faca repede placuta. Dupa vreo 5 minute am agreat sa raman o ora si am mers la dus. Baia OK, prosoape curate, nimic de comentat.

Am trecut in dormitor. Fata arata bine (ca si in poze ... depinde de gusturi). Actiune: oral protejat (la cererea mea) / lady on top / misionarul ... Am facut un singur numar intr-o ora pentru ca acel numar a durat mai bine de 45 de minute. Eu m-am simtit bine pentru ca ne-am potrivit bine la orizontala :).

Ca si note:

Aspect: 9

Oral: 9

Normal: 9.5

GFE: 10

Plata: 200 lei

De revenit ? Pentru mine da!

Multumesc pt recenzie Ray :* si te astept cu mare drag sa revii :P
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Deny,

Faci si deplasări la hotel ?

Te-as suna dar ora este nepotrivită. Tot drumul pana la Arad am avut companie :) iar maine sunt mai toata ziua în intalniri...poate reusesc totusi sa te sun...in caz ca nu răspunzi la acest post.

Multumesc

Vizitator denyarad
Postat

Buna,nu fac deplasari doar la locatia mea se poate :P ..poti sa revi cu un telefon de la ora 17:30 ..O zi placuta iti doresc! :*

Postat

Buna,nu fac deplasari doar la locatia mea se poate :P ..poti sa revi cu un telefon de la ora 17:30 ..O zi placuta iti doresc! :*

Buna Deny si multumesc pentru raspuns.

Abia acum am ajuns la hotel :( o sa ies la masa cu cineva si, daca nu se face prea târziu, te sun. Poate am noroc. :)

Inca o data, multumesc !

Vizitator denyarad
Postat

Buna Deny si multumesc pentru raspuns.

Abia acum am ajuns la hotel :( o sa ies la masa cu cineva si, daca nu se face prea târziu, te sun. Poate am noroc. :)

Inca o data, multumesc !

Cred ca in seara asta ai noroc :D ..si eu am avut ceva de rezolvat si nu am putut ajunge pana acum la locatie,ramane sa ne auzim :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...