Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Postat Septembrie 9, 2015 Inseamna ca avem 3 ratati. 11 1
cassian_xxx Reputație: 104 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 16, 2015 Dupa experienta groaznica de azi cu dameza din spatele profiului pe 6 martie au trecut cateva ore .. mi-am revenit si din nou micutul a dictat ca nu ar trebui sa imi inchei ziua cu un nenorocit de handjob facut pe sani unei dameze de prost gust ci , as merita un tratament mai gingas ..asa ca am ajuns la domnisoara aceasta din nou . La fel de amabila , ma asteptat in echipamentul cunoscut ..rochita neagra taiata ..tocuri etc . Ma cer la baie fac un dus rapid apoi ma intind si incepe cu oralul bun , umed cu suctie fix cat sa fie bine )) Poate din cauza damezei de acus cateva ore , ma lovit asa de mutl amabilitatea si tactul oral al acestei dameze .. incat mam si terminat la ea in gurita, ascultatoare a deschis gura si eu pompam ... Good girl.... repede la dus si plecat am fost in sfarsit satisfacut. Atitudine :9ON: 10NP: nu am apucat locatie : 8Tarif 100 (on cu cim)de revenit?Da. revin periodic Spor la copulat 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Postat Septembrie 22, 2015 poze noi http://media.publi24.ro/extralarge/20150922/0756/feabd5f7c230d37356a7306c40f76682.jpg http://media.publi24.ro/extralarge/20150922/0756/efcb3878b04ff81fc7756faf9e72e00f.jpg 15 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 1, 2015 desteptu puli care esti...............intreabo pe ea frumos vb 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 1, 2015 este neserioasa stabilt o intalnire cand sunt la locatie tele inchis 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 1, 2015 Dupa experienta groaznica de azi cu dameza din spatele profiului pe 6 martie au trecut cateva ore .. mi-am revenit si din nou micutul a dictat ca nu ar trebui sa imi inchei ziua cu un nenorocit de handjob facut pe sani unei dameze de prost gust ci , as merita un tratament mai gingas ..asa ca am ajuns la domnisoara aceasta din nou . La fel de amabila , ma asteptat in echipamentul cunoscut ..rochita neagra taiata ..tocuri etc . Ma cer la baie fac un dus rapid apoi ma intind si incepe cu oralul bun , umed cu suctie fix cat sa fie bine )) Poate din cauza damezei de acus cateva ore , ma lovit asa de mutl amabilitatea si tactul oral al acestei dameze .. incat mam si terminat la ea in gurita, ascultatoare a deschis gura si eu pompam ... Good girl.... repede la dus si plecat am fost in sfarsit satisfacut. Atitudine :9ON: 10NP: nu am apucat locatie : 8Tarif 100 (on cu cim)de revenit?Da. revin periodic Spor la copulat puti a peste 2
cassian_xxx Reputație: 104 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 3, 2015 looll...puti a prost . dar asta-i alta poveste daca va convine recenzia mea o pastrati daca nu o stergeti.Ultimul lucru de care sunt curios este parerea altora despre mine ca user care din cand in cand isi impartaseste experienta ... unele neplacute din pacate iar altele bune sau acceptabile. Daca nu crezi ca e de folos pt alti confrati recenzia mea ..sau crezi ca e contrat cu realitatea .... rog moderatorul sa o stearga. Dar atata timp cat tu zici ``puti a peste `` ...eu zic ``puti a prost``...sau mai bine dute la tipa de pe 6 martie ..si discutam dupa sa vad daca tu vei fi multumit de ea ...findca eu nu am fost . punct. 4
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 3, 2015 looll...puti a prost . dar asta-i alta poveste daca va convine recenzia mea o pastrati daca nu o stergeti.Ultimul lucru de care sunt curios este parerea altora despre mine ca user care din cand in cand isi impartaseste experienta ... unele neplacute din pacate iar altele bune sau acceptabile. Daca nu crezi ca e de folos pt alti confrati recenzia mea ..sau crezi ca e contrat cu realitatea .... rog moderatorul sa o stearga. Dar atata timp cat tu zici ``puti a peste `` ...eu zic ``puti a prost``...sau mai bine dute la tipa de pe 6 martie ..si discutam dupa sa vad daca tu vei fi multumit de ea ...findca eu nu am fost . punct.care e pe 6 martie? 2
cassian_xxx Reputație: 104 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 3, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/53665-bruneta-lux-cu-forme-anal/ asta prietene .... 2
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 3, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/53665-bruneta-lux-cu-forme-anal/ asta prietene ....e de la oxford asta 2
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 4, 2015 looll...puti a prost . dar asta-i alta poveste daca va convine recenzia mea o pastrati daca nu o stergeti.Ultimul lucru de care sunt curios este parerea altora despre mine ca user care din cand in cand isi impartaseste experienta ... unele neplacute din pacate iar altele bune sau acceptabile. Daca nu crezi ca e de folos pt alti confrati recenzia mea ..sau crezi ca e contrat cu realitatea .... rog moderatorul sa o stearga. Dar atata timp cat tu zici ``puti a peste `` ...eu zic ``puti a prost``...sau mai bine dute la tipa de pe 6 martie ..si discutam dupa sa vad daca tu vei fi multumit de ea ...findca eu nu am fost . punct.baga bani 2
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 13, 2015 Dupa experienta groaznica de azi cu dameza din spatele profiului pe 6 martie au trecut cateva ore .. mi-am revenit si din nou micutul a dictat ca nu ar trebui sa imi inchei ziua cu un nenorocit de handjob facut pe sani unei dameze de prost gust ci , as merita un tratament mai gingas ..asa ca am ajuns la domnisoara aceasta din nou . La fel de amabila , ma asteptat in echipamentul cunoscut ..rochita neagra taiata ..tocuri etc . Ma cer la baie fac un dus rapid apoi ma intind si incepe cu oralul bun , umed cu suctie fix cat sa fie bine )) Poate din cauza damezei de acus cateva ore , ma lovit asa de mutl amabilitatea si tactul oral al acestei dameze .. incat mam si terminat la ea in gurita, ascultatoare a deschis gura si eu pompam ... Good girl.... repede la dus si plecat am fost in sfarsit satisfacut. Atitudine :9ON: 10NP: nu am apucat locatie : 8Tarif 100 (on cu cim)de revenit?Da. revin periodic Spor la copulat fa ti abonament otl ca e mai bun
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 13, 2015 looll...puti a prost . dar asta-i alta poveste daca va convine recenzia mea o pastrati daca nu o stergeti.Ultimul lucru de care sunt curios este parerea altora despre mine ca user care din cand in cand isi impartaseste experienta ... unele neplacute din pacate iar altele bune sau acceptabile. Daca nu crezi ca e de folos pt alti confrati recenzia mea ..sau crezi ca e contrat cu realitatea .... rog moderatorul sa o stearga. Dar atata timp cat tu zici ``puti a peste `` ...eu zic ``puti a prost``...sau mai bine dute la tipa de pe 6 martie ..si discutam dupa sa vad daca tu vei fi multumit de ea ...findca eu nu am fost . punct.
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 14, 2015 are program pana la 17
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 15, 2015 Dupa experienta groaznica de azi cu dameza din spatele profiului pe 6 martie au trecut cateva ore .. mi-am revenit si din nou micutul a dictat ca nu ar trebui sa imi inchei ziua cu un nenorocit de handjob facut pe sani unei dameze de prost gust ci , as merita un tratament mai gingas ..asa ca am ajuns la domnisoara aceasta din nou . La fel de amabila , ma asteptat in echipamentul cunoscut ..rochita neagra taiata ..tocuri etc . Ma cer la baie fac un dus rapid apoi ma intind si incepe cu oralul bun , umed cu suctie fix cat sa fie bine )) Poate din cauza damezei de acus cateva ore , ma lovit asa de mutl amabilitatea si tactul oral al acestei dameze .. incat mam si terminat la ea in gurita, ascultatoare a deschis gura si eu pompam ... Good girl.... repede la dus si plecat am fost in sfarsit satisfacut. Atitudine :9ON: 10NP: nu am apucat locatie : 8Tarif 100 (on cu cim)de revenit?Da. revin periodic Spor la copulat 100 pt un oral cum ieftin frate
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 20, 2015 e plecata la congres 1 1
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 20, 2015 .
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 20, 2015 ..
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 e plecata la congresadica?
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 26, 2015 la congresul floarea romaniei 1 1
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 la congresul floarea romanieiAm crezut ca e vorba de vreo boala ...
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 27, 2015 Am crezut ca e vorba de vreo boala ...allea is fara numar 1 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 27, 2015 e dusa cu capul fata 1 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Octombrie 28, 2015 mai exista fata nu raspunde la telefon 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum