Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 12, 2014 Fratilor hai sa va spun un secret.sa dat stingerea vb maine.te salut Pisicuts
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2014 Picon o cunosc pe Izabella! Ipocrita nu e!Ce a facut Lorena e foarte normal si de apreciat! Insa nu in Romania!Chiar daca acum pe moment acel copil are un nivel de trai bun si nu ii lipseste nimic, mai tarziu va avea de suferit, indraznesc sa spun nu din cauza Lorenei ci din cauza mentalitatii noastre inapoiate (ca popor) de care imi e rusine!Ce face acum Capatos e un circ ieftin cu glume ieftine menite sa produca audienta, nicidecum ptr gasirea unor solutii viabile!
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 12, 2014 matura!! sau mai bine zis mătura ai mancat si tu ceva azi? pune mana si invata limba romana si lasa manelele pentru pisicuts, ca el e puterea
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 12, 2014 Pisicuts vreau ban permanent ca al fut in mortii lu masa pe xoxo si bag pula an neamul lui.sa ma sugi de pula bulangiule morti lu mata ais vaca di obeza.asta e caracterul meu de cacat pisicuts nu pot fi altfel.ma xoxo am muito pe mata si pe sorata sunt barbat fututi mortii mati de jeg penal sa te fut in gura cred ca ati place.nu mai ati raspund la alte provocari.suge pule fraiere
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 12, 2014 Lorena iar e pe turbo la Capatos!!!Circul a atins cote maxime!!!@day:-detaliez cu alta ocazie:)@Matura:-te uiti la Capatos?ce zici,acum?Ieri a fost o "sfanta" pe langa azi!!!!
domus Reputație: 57 Postat Februarie 12, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 12, 2014 E clar! Imi fac abonament la Lorena. Doamne, cat de nebuna e
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 12, 2014 Doamne ce tampita e,frate!!!Matura avea dreptate!!
domus Reputație: 57 Postat Februarie 12, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 12, 2014 Doamne ce tampita e,frate!!!Matura avea dreptate!! Crezi ca te-a intrecut?
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 12, 2014 maturoo pune fmm mana pe o carte si invata sa scrii ca m-ai disperat 2
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 sters
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Crezi ca te-a intrecut?nu frate Lorena nu poate intrece pe nimeni .e catea si parasuta penala.mergi la ea si trageo pe pula si dai la muian vezi ca se fute neprotejat pote te alegi cu o boala incurabila ..pt asta bag o dedicatie vrei?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 13, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 13, 2014 Show-ul continua )))
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 ahahaah daaa măturo daaa zii ceva din congo de la tine
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Show-ul continua ))) http://www.youtube.com/watch?v=UeUHRKboNMc
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Dhqkkxufc6M
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 usor sa nu te ineci )
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 usor sa nu te ineci ) http://www.youtube.com/watch?v=SkuKpx4cYZMasa este te-ai indragostit fraiere
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2014 Postat Februarie 13, 2014 In emisiunea din aceasta seara Lorena a zis ca in 4-5 ani , pana cand copilul ei va face 18 ani (el avand in prezent 13 ani) va strange banii pt apartament !4 ani deja la activ + alti 4-5 ani = 9 ani pt a fi capabila sa iei un aparatament ??????????? Buhaaaaahaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Pai mai fata eu daca ma apuc de maine sa strang bani ,pana la sfarsitul anului am un apartament cu 2 camere,,,si daca mai strang pana in primavara imi i-au chiar intr-o zona buna.Am sa adaug un paragraf dintr-o postare de a ei pe propriul topic :"Vreau sa reactualizez preturile pt a evita neantelegerile. 150L-FIN, 250L-ORA O,N. ANAL pt 50L in plus. Iar pt cei interesati de sexul neprotejat 300L-fin, 400L-ora."Pai tu spui ca ai 5-7 clienti pe zi ...ai minim 800-1000 lei pe zi si tu spui ca abia in alti 4-5 ani vei reusi sa iei un cacat de casa?Pai nu o sa fii capabila sa iti iei apartament daca iti intretii pularaul.O intreaba Capatos :de ce nu iei copilul de la bunica ca sa nu mai stea in conditiile acelea ?La care ea ce zice :pai si ce vrei sa fac ? copilul sa stea intr-o camera si eu in cealalta sa primesc clientii?A primit sfaturi de la Capatos si Lazarus , sa inchirieze un apartament unde sa tina copilul , sa angajeze bona, meditator etc ,,,si ea facea ca toate aratarile, vorbea in acelas timp cu ei si tare , de nu se putea purta un dialog civilizat .Cine a vazut emisiunea a inteles multe despre femeia asta , in reluare se vor gasi doar parti din emisiune , eu cel putin asa am gasit din emisiunea anterioara .Emisiunea din seara asta , cel putin pe mine , asa cum a zis si Capatos "va indigna toate femeile din Romania"Vorbele Maturei la adresa Lorenei sunt prea mici , sunt dure , ofensatoare dar reflecta oarecum realitatea.Eu nu imi pot pune poalele in cap in asa maniera, dar pot spune doar atat :Lorena bubuie de prostie, rusine de varsta pe care o ai de 36 ani , rusine ca te numesti mama ! 14
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 esti tare.numai atat poti? hai sa ajungem la 2000 de vizualizari pe topicul asta ce zici ?vrei o dedicatie CRETINULE
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 dap, uite aici dedicatie tie si celor din gasca ta
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2014 Fă, iaţ un buchet dă flori că-ţi dau io banii! ...să iei bon
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 In emisiunea din aceasta seara Lorena a zis ca in 4-5 ani , pana cand copilul ei va face 18 ani (el avand in prezent 13 ani) va strange banii pt apartament !4 ani deja la activ + alti 4-5 ani = 9 ani pt a fi capabila sa iei un aparatament ??????????? Buhaaaaahaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Pai mai fata eu daca ma apuc de maine sa strang bani ,pana la sfarsitul anului am un apartament cu 2 camere,,,si daca mai strang pana in primavara imi i-au chiar intr-o zona buna.Am sa adaug un paragraf dintr-o postare de a ei pe propriul topic :"Vreau sa reactualizez preturile pt a evita neantelegerile. 150L-FIN, 250L-ORA O,N. ANAL pt 50L in plus. Iar pt cei interesati de sexul neprotejat 300L-fin, 400L-ora."Pai tu spui ca ai 5-7 clienti pe zi ...ai minim 800-1000 lei pe zi si tu spui ca abia in alti 4-5 ani vei reusi sa iei un cacat de casa?Pai nu o sa fii capabila sa iti iei apartament daca iti intretii pularaul.O intreaba Capatos :de ce nu iei copilul de la bunica ca sa nu mai stea in conditiile acelea ?La care ea ce zice :pai si ce vrei sa fac ? copilul sa stea intr-o camera si eu in cealalta sa primesc clientii?A primit sfaturi de la Capatos si Lazarus , sa inchirieze un apartament unde sa tina copilul , sa angajeze bona, meditator etc ,,,si ea facea ca toate aratarile, vorbea in acelas timp cu ei si tare , de nu se putea purta un dialog civilizat .Cine a vazut emisiunea a inteles multe despre femeia asta , in reluare se vor gasi doar parti din emisiune , eu cel putin asa am gasit din emisiunea anterioara .Emisiunea din seara asta , cel putin pe mine , asa cum a zis si Capatos "va indigna toate femeile din Romania"Vorbele Maturei la adresa Lorenei sunt prea mici , sunt dure , ofensatoare dar reflecta oarecum realitatea.Eu nu imi pot pune poalele in cap in asa maniera, dar pot spune doar atat :Lorena bubuie de prostie, rusine de varsta pe care o ai de 36 ani , rusine ca te numesti mama !Eu v-am zis ca e gunoaie de femeie.Si e strigator la cer ca exista persoane care spun BRAVO LORENA Eu am zis ce am avut de spus acum sa ne concentram pe dedicatii ,..sa cante FLORIN SALAM
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 dedicatie pt IzabellaSex&Bdsm
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 In emisiunea din aceasta seara Lorena a zis ca in 4-5 ani , pana cand copilul ei va face 18 ani (el avand in prezent 13 ani) va strange banii pt apartament !4 ani deja la activ + alti 4-5 ani = 9 ani pt a fi capabila sa iei un aparatament ??????????? Buhaaaaahaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Pai mai fata eu daca ma apuc de maine sa strang bani ,pana la sfarsitul anului am un apartament cu 2 camere,,,si daca mai strang pana in primavara imi i-au chiar intr-o zona buna.Am sa adaug un paragraf dintr-o postare de a ei pe propriul topic :"Vreau sa reactualizez preturile pt a evita neantelegerile. 150L-FIN, 250L-ORA O,N. ANAL pt 50L in plus. Iar pt cei interesati de sexul neprotejat 300L-fin, 400L-ora."Pai tu spui ca ai 5-7 clienti pe zi ...ai minim 800-1000 lei pe zi si tu spui ca abia in alti 4-5 ani vei reusi sa iei un cacat de casa?Pai nu o sa fii capabila sa iti iei apartament daca iti intretii pularaul.O intreaba Capatos :de ce nu iei copilul de la bunica ca sa nu mai stea in conditiile acelea ?La care ea ce zice :pai si ce vrei sa fac ? copilul sa stea intr-o camera si eu in cealalta sa primesc clientii?A primit sfaturi de la Capatos si Lazarus , sa inchirieze un apartament unde sa tina copilul , sa angajeze bona, meditator etc ,,,si ea facea ca toate aratarile, vorbea in acelas timp cu ei si tare , de nu se putea purta un dialog civilizat .Cine a vazut emisiunea a inteles multe despre femeia asta , in reluare se vor gasi doar parti din emisiune , eu cel putin asa am gasit din emisiunea anterioara .Emisiunea din seara asta , cel putin pe mine , asa cum a zis si Capatos "va indigna toate femeile din Romania"Vorbele Maturei la adresa Lorenei sunt prea mici , sunt dure , ofensatoare dar reflecta oarecum realitatea.Eu nu imi pot pune poalele in cap in asa maniera, dar pot spune doar atat :Lorena bubuie de prostie, rusine de varsta pe care o ai de 36 ani , rusine ca te numesti mama ! Eu sunt curios ce-o sa zica copilul despre mama lui cand o sa mai creasca un pic si o sa vada emisiunile astea in reluare sau o sa caute pe net.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum