mercedes1 Reputație: 64 Postat Februarie 12, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 12, 2014 Poate are cont pisicut,eventual sa il intrebe daca posteaza Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2014 Ba pula de om fara creier Eu am fost atat de necajita ca nici nu ati imaginezi tu.Eram cu un copil mic pe strada cu o geanta de haine si dormeam cu el incimitir in ceva cavou unde sunt morti. Eram si fugarita de barbat ca voia sa ma omoare.Nu l-am lasat nici o clipa de langa mine.Nu aveam incredere in nimeni prieteni cunostinte etc pt ca ma vindeau.De atunci au trecut multi ani si m-am ridicat mi-am crescut copilul mare fara sa cersesc la nimeni un leu,nu am furat .nu am lasat copilul de langa mine nici o clipa al duceam la gradinita si in timp ce el era acolo eu facea bani ...ce stii tu ce simte o mama.Ma ajutat bunul dumnezeu si prin sacrificiu am crescut copilul mare si mam ridicat din nou am de toate nu-mi lipsese nimic ..am si dau si la alii.Sa taci in pizda mea de bou prost.O MAMA ADEVARATA LUPTA PT COPILUL EI.LORENA ESTI O PENALA Nota 4, stai jos! 1 1 Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 cu dedicatie pt PISICUTS Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Februarie 12, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 12, 2014 cu dedicatie pt PISICUTShttp://www.youtube.com/watch?v=fRWgCE5Be80 Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Pisicutz...baga frate!!!Ce pofta-i faci Maturei:)))E buna,asa,in ciorapeii aia!!Faceti un cuplu minunat!)Va potriviti:) Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 http://youtu.be/a8HSRyUq-bw Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Februarie 12, 2014 Am ramas orfan de mic.Imi placea scoala,dar viata m-a purtat in asa fel incat dintr-a 8a si pana intr-a 11 a,dupa scoala si in aproape toate weekend-urile am "crescut" intr-un hotel cu schimbatorii de valuta,camatarii,interlopii, batausii platiti,criminali si prostituate.Astia erau "familia" mea.Nu va tin o prelegere despre ce am invatat de la ei:prietenie,omenie,sinceritate,onoare,respect,chestii care nu le-am vazut si trait in multe medii "elevate".Chestii care nu le-am invatat in multinationale sau intre oameni "de succes".Nu generalizez.Dar,sa revin la prostituate.Era acolo o milfa,Roxy pe numele ei( s-ar putea ca Stalingrad sa va poata confirma povestea mea,datorita locatiei si a varstei),era "mama curvelor".Ea le plasa,ea le aducea,ea stia mersul.Cateodata mai presta si ea la vre-un italian de exceptie,in rest statea toata ziua la cafele in holul hotelului cu cine eram pe acolo.Intr-o zi a intrat in hotel o fata de vre-o 16 ani,clar genul de fata "cuminte" cu care eram obisnuit la scoala dar nicidecum acolo.A mers direct la Roxy,a sarutat-o pe obraji si a strigat:Mama,cum esti?Apoi,au stat 5 minute de povesti si a plecat.Am aflat ca era fiica ei,PREMIANTA la liceul de filologie,o fata frumoasa ce-si respecta mama,care stia ce face mama sa(pe vremea lui Ceausescu,atentie) si care a ajuns o femeie realizata. Maestre, eu zic să reevaluezi ce ai învăţat acolo. Prietenie, omenie, sinceritate, onoare, respect? Da, între ei, ca grup care funcţiona la negru, în afara legii. Scoşi din universul lor, indivizii aceia sunt dezgustători. Nu-mi spune că personajele acelea te învaţă, de exemplu, onoarea şi respectul. Că, dacă le-ar avea, n-ar face ce fac.Cât despre "mama curvelor" menţionată de tine, eu, unul, o socotesc demnă de cel mai adânc dispreţ. Faci ce vrei cu trupul tău, dar să tragi şi pe altul în lumea asta (mai ales când e vorba de **spam editat**e) e sordid. E drept că părinţii trebuie să fie respectaţi, dar să ştii că tu ai ce-ţi trebuie pe spinarea unor amărâţi exploataţi de părinţii tăi, nu-i deloc un gând comod pentru un copil cu un spirit normal. 1 Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 PT tine viata me Pisicuthttp://www.youtube.com/watch?v=k8CHkAnxcVk Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Maestre, eu zic să reevaluezi ce ai învăţat acolo. Prietenie, omenie, sinceritate, onoare, respect? Da, între ei, ca grup care funcţiona la negru, în afara legii. Scoşi din universul lor, indivizii aceia sunt dezgustători. Nu-mi spune că personajele acelea te învaţă, de exemplu, onoarea şi respectul. Că, dacă le-ar avea, n-ar face ce fac.Cât despre "mama curvelor" menţionată de tine, eu, unul o socotesc demnă de cel mai adânc dispreţ. Faci ce vrei cu trupul tău, dar să tragi şi pe altul în lumea asta (mai ales când e vorba de **spam editat**e) e sordid. E drept că părinţii trebuie să fie respectaţi, dar să ştii că tu ai ce-ţi trebuie pe spinarea unor amărâţi exploataţi de părinţii tăi, nu-i deloc un gând comod pentru un copil cu un spirit normal.Stai ca te spurc eu ce ai ma cu interlopii au fwtut la nevasta ta? Dem nu a spus ca si fatuca se prostitua .Interlopii sunt familia mea Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Cu dedicatie pt toti interlopii din vest Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Cu dedicatie phttp://www.youtube.com/watch?v=KzhW6P892Yct toti interlopii din vest Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Dedicatie pt intelopi Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2014 Poate te prind interlopii si te fac posta, sa vezi ce dedicatii le dai dupa aia. 2 1 Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 si asta este pt sufletul meu Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Poate te prind interlopii si te fac posta, sa vezi ce dedicatii le dai dupa aia. asta e parerea ta? vrei o dedicatie pt asta? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2014 asta e parerea ta? vrei o dedicatie pt asta? Ia baga Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 Ia bagahttp://www.youtube.com/watch?v=L2tbJ-t2AOc Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Februarie 12, 2014 Stai ca te spurc eu ce ai ma cu interlopii au fwtut la nevasta ta? Dem nu a spus ca si fatuca se prostitua . Nu ştiu cine te-a minţit că noi doi am fi căsătoriţi.Şi nu, nici eu nu am spus că fata codoaşei se prostitua. Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 si o dedicatie pt Ciucurel din partea lui Chanelu Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2014 Foarte tari dedicatiile, mai ales aia cu mascatii Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2rV2byKhYmQ- dedicate pt voi ce ma cunoasteti Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2014 primul link nu merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum