Sari la conținut

Lorena e la Capatos-apare si fostul sot!!Pam,pam!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Deep...istoria e scrisa de cei ce raman la putere sa o scrie...

Eu am avut un bunic legionar,iar adevarul despre Maresal e putin cunoscut.Un fapt e sigur:

A fost UN ROMAN.Unul care atunci cand mergea in audienta la Hitler,mergea drept,cu privirea inainte.Iar ca sa iti spun totusi citatul.Acesta e:

"Popor ingrat,nu meriti moartea mea!"

In rest,hai sa o lasam pe alta locatie.Aici vin sa vad ce sa fut,si uneori,sa fac(em) caterinca:))

Link spre comentariu
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS

Deep...istoria e scrisa de cei ce raman la putere sa o scrie...

Eu am avut un bunic legionar,iar adevarul despre Maresal e putin cunoscut.Un fapt e sigur:

A fost UN ROMAN.Unul care atunci cand mergea in audienta la Hitler,mergea drept,cu privirea inainte.Iar ca sa iti spun totusi citatul.Acesta e:

"Popor ingrat,nu meriti moartea mea!"

In rest,hai sa o lasam pe alta locatie.Aici vin sa vad ce sa fut,si uneori,sa fac(em) caterinca:))

Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=zrip_1tHli0_1tHli0Maestre, mi-am dat seama că te-ai supărat oleacă, tocmai de asta am ţinut să te atenţionez. N-am PM, dar ţi-aş fi trimis în detaliu părerea mea despre Mareşal.

Link spre comentariu

Sa ne intoarcem la pyzde!!!Regele are alta treaba.Si Maresalul!

Deci,Matura...aspiratiile mele tind cam spre asta:

PS:am zis aspiratii,nu ma luati la pwla:))

Da Dem  inteleg stai  linistit ca nu te fut in gura :laugh2  ca esti prietenul meu....dar  nu vad nici un punct din partea ta :hmmm cum se face ca nu contribui? :350x

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cal victoriei
  • Oras:Cal victoriei

Lorena sau cum dracu te-o chema, esti prafff ,jur . Numai ai clienti sau de ce dracu ai aparut la TV? te-ai gandit ca acum copilul ala o sa fie de tot rasu` la scoala ,intre prietenii, etc.? Ca tu oricum esti de rasu tari.

Link spre comentariu

Lorena sau cum dracu te-o chema, esti prafff ,jur . Numai ai clienti sau de ce dracu ai aparut la TV? te-ai gandit ca acum copilul ala o sa fie de tot rasu` la scoala ,intre prietenii, etc.? Ca tu oricum esti de rasu tari.

Fute-o in gura pe javra penala, fatoo nu fi pudica :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  foloseste un alt vocabular din urbie ca va intelege :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Fute-o in gura pe javra penala, fatoo nu fi pudica :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  foloseste un alt vocabular din urbie ca va intelege :laugh2  :laugh2  :laugh2

Subtila dameza asta.

Ma infioara vivacitatea ei.

Ea foloseste un alt vocabular ... Din ... urbie.

Link spre comentariu

E la Capatos,din nou!!!Pam!Pam!!!

da-o in spume  e debila frate are nevoie de injectia letala. :pope  :pope  :pope mai si danseaza :laugh2  ba fratilor asta e placere pt ia.este irecuperabila :pope

Link spre comentariu

Chanel,da-l in pwla pe popa ala cu cadelnita ca ma omori frate cu ala!!! :))))

Hopa...artileria!!A venit si baba si Serghei Potentu'!!!Lazarus e ud deja!!! :))

ma  dore burta cat am ras :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  a dansat neeeebuna :laugh2

Link spre comentariu

Chanel,da-l in pwla pe popa ala cu cadelnita ca ma omori frate cu ala!!! :))))

Hopa...artileria!!A venit si baba si Serghei Potentu'!!!Lazarus e ud deja!!! :))

Serghei e de partea ei  ala e haladit va avea cuvintele in buzunar se vor certa va fi  circ :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  vizionare placuta :laugh2

Link spre comentariu

TOTI astia s niste ratati!!!Ati vazut lista cu rating-ul de la inceput???

da am vazut .Circul si scandalul este  :first in Romania....opel decapotabil un jaf de masina...putea avea Q 7 la cati bani a prapadit penala :laugh2  si 2 vile cu piscina in zona cea mai buna a Bucurestiului.va imaginati cati km de pula a intrat in ea :laugh2  :laugh2  :laugh2 sunt 4 ani nu 4 luni

Link spre comentariu

Cine o fi MILFa care tot apare in poze,bruneta,cu ochelari,in costum de baie albastru,une piece,pe un chaise-long rosu??:)))Incep sa dezvolt o obsesie!!

Ahhh...are un Opel decapotabil!!Astra??

Offf...si imaginile din apartamentul ala mizer,langa imaginea ei de "diva cu decapotabila"...bleah!!

Link spre comentariu

Cine o fi MILFa care tot apare in poze,bruneta,cu ochelari,in costum de baie albastru,une piece,pe un chaise-long rosu?? :)))Incep sa dezvolt o obsesie!!

Ahhh...are un Opel decapotabil!!Astra??

Offf...si imaginile din apartamentul ala mizer,langa imaginea ei de "diva cu decapotabila"...bleah!!

E debila futui morti ei de penala.. are peste dao dracului...se vor duce Interlopii  la ea la usa acum mai vrea si protectia autoritatilor prosibil :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...