dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Deep...istoria e scrisa de cei ce raman la putere sa o scrie...Eu am avut un bunic legionar,iar adevarul despre Maresal e putin cunoscut.Un fapt e sigur:A fost UN ROMAN.Unul care atunci cand mergea in audienta la Hitler,mergea drept,cu privirea inainte.Iar ca sa iti spun totusi citatul.Acesta e:"Popor ingrat,nu meriti moartea mea!"In rest,hai sa o lasam pe alta locatie.Aici vin sa vad ce sa fut,si uneori,sa fac(em) caterinca:)) Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Deep...istoria e scrisa de cei ce raman la putere sa o scrie...Eu am avut un bunic legionar,iar adevarul despre Maresal e putin cunoscut.Un fapt e sigur:A fost UN ROMAN.Unul care atunci cand mergea in audienta la Hitler,mergea drept,cu privirea inainte.Iar ca sa iti spun totusi citatul.Acesta e:"Popor ingrat,nu meriti moartea mea!"In rest,hai sa o lasam pe alta locatie.Aici vin sa vad ce sa fut,si uneori,sa fac(em) caterinca:)) Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Februarie 13, 2014 Maestre, nu Mareşalul era personajul insalubru. Pe cuvânt, de la matale am pretenţia să citeşti cu atenţie un text. Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Deep...my deepest apologies!!:))))Absolut subtil!Extrem de subtil pentru micul touch screen al micului meu telefon:)))))LOL:))M-am atacat putin,sa sti...)) Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Y5U1Ijc1ekw 1 Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Februarie 13, 2014 Maestre, mi-am dat seama că te-ai supărat oleacă, tocmai de asta am ţinut să te atenţionez. N-am PM, dar ţi-aş fi trimis în detaliu părerea mea despre Mareşal. Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=zrip_1tHli0_1tHli0Maestre, mi-am dat seama că te-ai supărat oleacă, tocmai de asta am ţinut să te atenţionez. N-am PM, dar ţi-aş fi trimis în detaliu părerea mea despre Mareşal. Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Sa ne intoarcem la pyzde!!!Regele are alta treaba.Si Maresalul!Deci,Matura...aspiratiile mele tind cam spre asta: PS:am zis aspiratii,nu ma luati la pwla:)) Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Sa ne intoarcem la pyzde!!!Regele are alta treaba.Si Maresalul!Deci,Matura...aspiratiile mele tind cam spre asta: PS:am zis aspiratii,nu ma luati la pwla:)) Da Dem inteleg stai linistit ca nu te fut in gura ca esti prietenul meu....dar nu vad nici un punct din partea ta cum se face ca nu contribui? :350x 1 Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Nu pot da puncte ca ma loghez d p tel,dar cand aj acasa iti dau la greu!!!) Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Nu pot da puncte ca ma loghez d p tel,dar cand aj acasa iti dau la greu!!! )vreau puncte Link spre comentariu
sexyroxy1 Reputație: 127 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Cal victoriei Oras:Cal victoriei Partajează Postat Februarie 13, 2014 Lorena sau cum dracu te-o chema, esti prafff ,jur . Numai ai clienti sau de ce dracu ai aparut la TV? te-ai gandit ca acum copilul ala o sa fie de tot rasu` la scoala ,intre prietenii, etc.? Ca tu oricum esti de rasu tari. Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Lorena sau cum dracu te-o chema, esti prafff ,jur . Numai ai clienti sau de ce dracu ai aparut la TV? te-ai gandit ca acum copilul ala o sa fie de tot rasu` la scoala ,intre prietenii, etc.? Ca tu oricum esti de rasu tari.Fute-o in gura pe javra penala, fatoo nu fi pudica foloseste un alt vocabular din urbie ca va intelege Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Fute-o in gura pe javra penala, fatoo nu fi pudica foloseste un alt vocabular din urbie ca va intelege Subtila dameza asta.Ma infioara vivacitatea ei.Ea foloseste un alt vocabular ... Din ... urbie. Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 E la Capatos,din nou!!!Pam!Pam!!! Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 E la Capatos,din nou!!!Pam!Pam!!!da-o in spume e debila frate are nevoie de injectia letala. mai si danseaza ba fratilor asta e placere pt ia.este irecuperabila Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Chanel,da-l in pwla pe popa ala cu cadelnita ca ma omori frate cu ala!!!)))Hopa...artileria!!A venit si baba si Serghei Potentu'!!!Lazarus e ud deja!!!) Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Chanel,da-l in pwla pe popa ala cu cadelnita ca ma omori frate cu ala!!! )))Hopa...artileria!!A venit si baba si Serghei Potentu'!!!Lazarus e ud deja!!! )ma dore burta cat am ras a dansat neeeebuna Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Chanel,da-l in pwla pe popa ala cu cadelnita ca ma omori frate cu ala!!! )))Hopa...artileria!!A venit si baba si Serghei Potentu'!!!Lazarus e ud deja!!! )Serghei e de partea ei ala e haladit va avea cuvintele in buzunar se vor certa va fi circ vizionare placuta Link spre comentariu
mercedes1 Reputație: 64 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 13, 2014 Maturoooooooooo,e asistentaaaaaaaa la Capatos Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Maturoooooooooo,e asistentaaaaaaaa la Capatose o puuuula belitaaa . Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 TOTI astia s niste ratati!!!Ati vazut lista cu rating-ul de la inceput??? Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 TOTI astia s niste ratati!!!Ati vazut lista cu rating-ul de la inceput???da am vazut .Circul si scandalul este in Romania....opel decapotabil un jaf de masina...putea avea Q 7 la cati bani a prapadit penala si 2 vile cu piscina in zona cea mai buna a Bucurestiului.va imaginati cati km de pula a intrat in ea sunt 4 ani nu 4 luni Link spre comentariu
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Cine o fi MILFa care tot apare in poze,bruneta,cu ochelari,in costum de baie albastru,une piece,pe un chaise-long rosu??))Incep sa dezvolt o obsesie!!Ahhh...are un Opel decapotabil!!Astra??Offf...si imaginile din apartamentul ala mizer,langa imaginea ei de "diva cu decapotabila"...bleah!! Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 13, 2014 Cine o fi MILFa care tot apare in poze,bruneta,cu ochelari,in costum de baie albastru,une piece,pe un chaise-long rosu?? ))Incep sa dezvolt o obsesie!!Ahhh...are un Opel decapotabil!!Astra??Offf...si imaginile din apartamentul ala mizer,langa imaginea ei de "diva cu decapotabila"...bleah!!E debila futui morti ei de penala.. are peste dao dracului...se vor duce Interlopii la ea la usa acum mai vrea si protectia autoritatilor prosibil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum