cocaine. Reputație: 5 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 11, 2022 Bunq ziua , cred ca multi dintre voi o stiti pe A R aia tatuata bruneta.. stiti cineva daca presteaza ceva ? VIDEOCHAT SAU PE PUBLI ?? daca da ceva detalii care stiti ?? 1
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Postat Iunie 11, 2022 Acum 5 ore, cocaine. a spus: Bunq ziua , cred ca multi dintre voi o stiti pe A R aia tatuata bruneta.. stiti cineva daca presteaza ceva ? VIDEOCHAT SAU PE PUBLI ?? daca da ceva detalii care stiti ?? @pisicutsar fi frumos daca ai șterge această postare , ii totuși un detaliu de pe siturile de socializare ! Măcar dacă nu era cu numele ei . Nimănui nu i-ar conveni ,chiar daca face chiar daca nu !
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Postat Iunie 11, 2022 Acum 5 ore, cocaine. a spus: Bunq ziua , cred ca multi dintre voi o stiti pe A R aia tatuata bruneta.. stiti cineva daca presteaza ceva ? VIDEOCHAT SAU PE PUBLI ?? daca da ceva detalii care stiti ?? Denigrezi o persoana cu detaliile astea ! Ești tânăr din câte văd , ai pierdut trenul la ea ! P.s: am dat mici detalii că mă bazez pe @pisicuts că va șterge postarea cu totu !
Postări Recomandate