claudiu2510 Reputație: 33 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 9, 2022 Acum 29 minute, damian88 a spus: Interesant ar fi sa scrie aia care au plecat operati 😂😂😂 si cusuti E credibil rau "colegul ivcivc" înregistrat de 2 zile 1
damian88 Reputație: -56 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 A aparut din nou anuntul https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/dominare-hard-shoft-masaj-relaxare-erotic-nu-deranja-inutil/d8635f9igd2h7967d5ei5446h6063d06.html
raul preia Reputație: 22 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Am avut si eu onoarea de a cunoaste acest asa zis cuplu lesbi🙄..... Fetele arata ok ca aspect dar fiecare cu gusturile lui. Pe data de 06/02 m-am prezentat la locatie (Langa teatrul Odeon Bucuresti)....... pentru o sedinta de dominare (pret 500lei....) Odata ajuns acolo Raluca mi-a sugerat sa o accept si pe prietena ei pentru a o introduce in tainele BDSM cu promisiunea ca o sa am parte pe langa dominare si de un super show lesbi......... Desi sunt o fire timida am acceptat cerita, desi pretul a urcat la 1000lei ora... Sedinta in sine a inceput cu o invitatie la dus pentru mine , odata revenit fetele ma asteptau in camera pentru a-mi face un masaj🤨, a inceput Raluca pentru a-i expica colegei sale cum sa inceapa etc....(+/-5 minute) dupa care Raluca mi-a facut un masaj educativ cu bucile pe spate (+/-5minute) Dupa care gen a inceput marea sedinta de dominare! Raluca mi-a cerut sa ii sarut picioarele colegei sale in timp ce ea mi-a aplicat cateva lovituri de bici pe spate ( +/- 1 minut) dupa aceste lovituri raluca mi-a aplicat si cateva palmute pe fata in timp ce cu mana cealalta mi-a introdus un dildo in gura😏(+/-1minut) Dupa mica repriza de palmuire Raluca mi-a cerut inca 300lei de persoana pentru a avea onoarea de a le linge in pizada 😜 desi achitasem deja 1000lei si trecuse doar aproximativ 15minute am mai achitat inca 300 pentru a linge doar una dintre fete in ceasca in timp ce cealalta fata ne privea........ Dupa aproximativ 3 minute de lins Raluca mi-a cerut sa incep sa ma masturbez si la cerinta mea ,m-ia acceptat sa nu ejaculez. Dupa aproximativ alte 2 minute , Raluca mi-a multumit de vizita si m-a intrebat zambind daca doresc sa revin si ziua urmatoare🤦♂️ Am refuzat la fel cu zambetul pe buze desi colega ei imi tot sugera sa revin......... am mentinut refuzul! Per total, totul a durat 30 minute din momentru intrari in locatie pana in momentul plecari👴 cost total 1300 ron Personal nu pot face recomandare, dar eu o sa le evit 2 1
arkanas Reputație: 2 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Februarie 18, 2023 La 17.02.2023 la 9:15, raul preia a spus: Am avut si eu onoarea de a cunoaste acest asa zis cuplu lesbi🙄..... Fetele arata ok ca aspect dar fiecare cu gusturile lui. Pe data de 06/02 m-am prezentat la locatie (Langa teatrul Odeon Bucuresti)....... pentru o sedinta de dominare (pret 500lei....) Odata ajuns acolo Raluca mi-a sugerat sa o accept si pe prietena ei pentru a o introduce in tainele BDSM cu promisiunea ca o sa am parte pe langa dominare si de un super show lesbi......... Desi sunt o fire timida am acceptat cerita, desi pretul a urcat la 1000lei ora... Sedinta in sine a inceput cu o invitatie la dus pentru mine , odata revenit fetele ma asteptau in camera pentru a-mi face un masaj🤨, a inceput Raluca pentru a-i expica colegei sale cum sa inceapa etc....(+/-5 minute) dupa care Raluca mi-a facut un masaj educativ cu bucile pe spate (+/-5minute) Dupa care gen a inceput marea sedinta de dominare! Raluca mi-a cerut sa ii sarut picioarele colegei sale in timp ce ea mi-a aplicat cateva lovituri de bici pe spate ( +/- 1 minut) dupa aceste lovituri raluca mi-a aplicat si cateva palmute pe fata in timp ce cu mana cealalta mi-a introdus un dildo in gura😏(+/-1minut) Dupa mica repriza de palmuire Raluca mi-a cerut inca 300lei de persoana pentru a avea onoarea de a le linge in pizada 😜 desi achitasem deja 1000lei si trecuse doar aproximativ 15minute am mai achitat inca 300 pentru a linge doar una dintre fete in ceasca in timp ce cealalta fata ne privea........ Dupa aproximativ 3 minute de lins Raluca mi-a cerut sa incep sa ma masturbez si la cerinta mea ,m-ia acceptat sa nu ejaculez. Dupa aproximativ alte 2 minute , Raluca mi-a multumit de vizita si m-a intrebat zambind daca doresc sa revin si ziua urmatoare🤦♂️ Am refuzat la fel cu zambetul pe buze desi colega ei imi tot sugera sa revin......... am mentinut refuzul! Per total, totul a durat 30 minute din momentru intrari in locatie pana in momentul plecari👴 cost total 1300 ron Personal nu pot face recomandare, dar eu o sa le evit te-au facut panaramele de bani
claudiu2510 Reputație: 33 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 18, 2023 La 17.02.2023 la 9:15, raul preia a spus: Am avut si eu onoarea de a cunoaste acest asa zis cuplu lesbi🙄..... Fetele arata ok ca aspect dar fiecare cu gusturile lui. Pe data de 06/02 m-am prezentat la locatie (Langa teatrul Odeon Bucuresti)....... pentru o sedinta de dominare (pret 500lei....) Odata ajuns acolo Raluca mi-a sugerat sa o accept si pe prietena ei pentru a o introduce in tainele BDSM cu promisiunea ca o sa am parte pe langa dominare si de un super show lesbi......... Desi sunt o fire timida am acceptat cerita, desi pretul a urcat la 1000lei ora... Sedinta in sine a inceput cu o invitatie la dus pentru mine , odata revenit fetele ma asteptau in camera pentru a-mi face un masaj🤨, a inceput Raluca pentru a-i expica colegei sale cum sa inceapa etc....(+/-5 minute) dupa care Raluca mi-a facut un masaj educativ cu bucile pe spate (+/-5minute) Dupa care gen a inceput marea sedinta de dominare! Raluca mi-a cerut sa ii sarut picioarele colegei sale in timp ce ea mi-a aplicat cateva lovituri de bici pe spate ( +/- 1 minut) dupa aceste lovituri raluca mi-a aplicat si cateva palmute pe fata in timp ce cu mana cealalta mi-a introdus un dildo in gura😏(+/-1minut) Dupa mica repriza de palmuire Raluca mi-a cerut inca 300lei de persoana pentru a avea onoarea de a le linge in pizada 😜 desi achitasem deja 1000lei si trecuse doar aproximativ 15minute am mai achitat inca 300 pentru a linge doar una dintre fete in ceasca in timp ce cealalta fata ne privea........ Dupa aproximativ 3 minute de lins Raluca mi-a cerut sa incep sa ma masturbez si la cerinta mea ,m-ia acceptat sa nu ejaculez. Dupa aproximativ alte 2 minute , Raluca mi-a multumit de vizita si m-a intrebat zambind daca doresc sa revin si ziua urmatoare🤦♂️ Am refuzat la fel cu zambetul pe buze desi colega ei imi tot sugera sa revin......... am mentinut refuzul! Per total, totul a durat 30 minute din momentru intrari in locatie pana in momentul plecari👴 cost total 1300 ron Personal nu pot face recomandare, dar eu o sa le evit La banii ăștia ai cele mai de top servicii, fără sa pleci cu un gust amar
arkanas Reputație: 2 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Februarie 18, 2023 cum sa dai frate atatia bani la niste parasute 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum