adi101 Reputație: 42 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 O stie cineva? a fost la ea? https://ibb.co/Q9jdPHb
marius2k Reputație: 573 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Postat Iunie 14, 2022 Unde ai gasit-o? Da si tu un telefon inainte si mai ofera ceva detalii, poate iti intoarce cineva binele ...
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15778 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Iunie 14, 2022 Acum 40 minute, marius2k a spus: poate iti intoarce cineva binele ... nu e nici un bine de intors aici, asta e veche tare prin oras si din ce se mai discuta despre ea concluzia ar fi ca nu are toate tiglele pe casa :)))) 4
kitkatlove Reputație: 2730 Postat Iunie 14, 2022 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Iunie 14, 2022 Acum 2 ore, rechinu00 a spus: nu e nici un bine de intors aici, asta e veche tare prin oras si din ce se mai discuta despre ea concluzia ar fi ca nu are toate tiglele pe casa :)))) 🤣 Coae e ironic ca mintea ei nebuna e posesoarea unui trup destul de frumusel... Deci, cum sa zic, tipa e sarita de pe fix, de-a binelea. Deci, credeam ca eu sunt nebun... Deci, nu recomand nici macar apelarea . Ca servicii oficiale, din ce mi-a zis, nu accepta limbi si nimic altceva. Doar oral normal, 100. Dar pe mine m-a batut cu sanatatea ei psihica.. 1 3
Vizitator maradona10 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 Mamă!!! Poza Parcă-i decupată de pe cutia cu otravă
adi101 Reputație: 42 Postat Iunie 15, 2022 Autor Postat Iunie 15, 2022 Acum 22 ore, kitkatlove a spus: 🤣 Coae e ironic ca mintea ei nebuna e posesoarea unui trup destul de frumusel... Deci, cum sa zic, tipa e sarita de pe fix, de-a binelea. Deci, credeam ca eu sunt nebun... Deci, nu recomand nici macar apelarea . Ca servicii oficiale, din ce mi-a zis, nu accepta limbi si nimic altceva. Doar oral normal, 100. Dar pe mine m-a batut cu sanatatea ei psihica.. Dacă i-o bagi în gură îi ții și gura și mintea ocupată și nu te bârâie la cap😂😂
FilmeInCap Reputație: 114 Postat Ianuarie 21, 2023 Oras:Galați Oras:Galați Postat Ianuarie 21, 2023 Era cât pe ce sa ma duc la ea😏 am întrebat-o ce servicii are etc.... am zis ca revin când sunt în zonă😁 da a început în 2 minute pe whatsapp sa vin la ea ca nu a avut nici un client😅 a mai și zis ca are extracții la masele, dinții, bine ca nu mușcă, Și da stă cam nașpa cu țigla pe casă am zis pas... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum