Sari la conținut

0775173364

Postări Recomandate

• Oras:Sud-est
  • Oras:Sud-est
Postat

Unde ai gasit-o?

Da si tu un telefon inainte si mai ofera ceva detalii, poate iti intoarce cineva binele ...

• Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 40 minute, marius2k a spus:

poate iti intoarce cineva binele ...

nu e nici un bine de intors aici, asta e veche tare prin oras si din ce se mai discuta despre ea concluzia ar fi ca nu are toate tiglele pe casa  :))))

• Like 4

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
Acum 2 ore, rechinu00 a spus:

nu e nici un bine de intors aici, asta e veche tare prin oras si din ce se mai discuta despre ea concluzia ar fi ca nu are toate tiglele pe casa  :))))

🤣 Coae e ironic ca mintea ei nebuna e posesoarea unui trup destul de frumusel... 

Deci, cum sa zic, tipa e sarita de pe fix, de-a binelea. Deci, credeam ca eu sunt nebun... Deci, nu recomand nici macar apelarea :D. Ca servicii oficiale, din ce mi-a zis, nu accepta limbi si nimic altceva. Doar oral normal, 100. Dar pe mine m-a batut cu sanatatea ei psihica.. :D 

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator maradona10
Reputație: 0
Postat

Mamă!!!     Poza Parcă-i decupată de pe cutia cu otravă

Postat
Acum 22 ore, kitkatlove a spus:

🤣 Coae e ironic ca mintea ei nebuna e posesoarea unui trup destul de frumusel... 

Deci, cum sa zic, tipa e sarita de pe fix, de-a binelea. Deci, credeam ca eu sunt nebun... Deci, nu recomand nici macar apelarea :D. Ca servicii oficiale, din ce mi-a zis, nu accepta limbi si nimic altceva. Doar oral normal, 100. Dar pe mine m-a batut cu sanatatea ei psihica.. :D 

Dacă i-o bagi în gură îi ții și gura și mintea ocupată și nu te bârâie la cap😂😂

• Oras:Galați
  • Oras:Galați
Postat

Era cât pe ce sa ma duc la ea😏 am întrebat-o ce servicii are etc.... am zis ca revin când sunt în zonă😁 da a început în 2 minute pe whatsapp sa vin la ea ca nu a avut nici un client😅 a mai și zis ca are extracții la masele, dinții, bine ca nu mușcă, Și da stă cam nașpa cu țigla pe casă am zis pas...

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...