Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 1, 2022 Postat Octombrie 1, 2022 Chiar acum, Emaaa a spus: Hello guys! 💝 Din pacate mi am creeat un alt cont sub un alt nume dar spre norocul meu mi s a redeschis acest topic! Va astept cu mesaje pe whatsapp😘
supergrimey Reputație: -28 Postat Octombrie 1, 2022 Postat Octombrie 1, 2022 buna, avem nevoie de poze noi 1
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 1, 2022 Postat Octombrie 1, 2022 ‼️apel video pe whatsapp‼️ Servicii: -sex normal diferite pozitii(protejat) -oral nep -facesitting,69,fk,footfetish -girlfriend experience -masaj erotic/relaxare Preturi: 30 min 150 lei 60 min 300 lei 50 lei oral nep
snake1127 Reputație: 588 Postat Octombrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2022 Acum 27 minute, Emaaa a spus: Disponibila toata seara 🤗 Disponibilă ? Ți-am scris pe wapp dar nu ai raspuns (979) la final
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 1, 2022 Postat Octombrie 1, 2022 Acum 4 ore, snake1127 a spus: Disponibilă ? Ți-am scris pe wapp dar nu ai raspuns (979) la final Buna! Ti am raspuns la diferenta de cateva minute dupa ce am purtat o intreaga conversatie 😅
snake1127 Reputație: 588 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2022 Acum 2 ore, Emaaa a spus: Buna! Ti am raspuns la diferenta de cateva minute dupa ce am purtat o intreaga conversatie 😅 Buna , îmi cer scuze pt încurcătura creată , eu veneam din cursa dar am prins super torentiala și n-am ajuns in București la timp . 1
navigatoru Reputație: 238 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2022 Eu am ajuns la ea sambata , este fata din poze, m-a primit în acea lenjerie roz,are poze cu ea sa fie recunoscuta.. Contact ok, programarea respectata, fata ca si in poze este slim... amabila și comunicativa, cu mine gfe slabut ..igiena ok, nimic de comentat.. Avea și o catelusa in locație care ii ținea companie.... Am luat o ora ,cu masaj de relaxare si erotic și apoi un nr oral si normal .Tarife ca în descriere . Fata 7.5 Masaj 8 Oral 7 Normal 8 O experienta normala spre banala , dar a fost ok, m-am relaxat..m-am descarcat și am plecat.. Spor! 4 1 2
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 1 oră în urmă, navigatoru a spus: Eu am ajuns la ea sambata , este fata din poze, m-a primit în acea lenjerie roz,are poze cu ea sa fie recunoscuta.. Contact ok, programarea respectata, fata ca si in poze este slim... amabila și comunicativa, cu mine gfe slabut ..igiena ok, nimic de comentat.. Avea și o catelusa in locație care ii ținea companie.... Am luat o ora ,cu masaj de relaxare si erotic și apoi un nr oral si normal .Tarife ca în descriere . Fata 7.5 Masaj 8 Oral 7 Normal 8 O experienta normala spre banala , dar a fost ok, m-am relaxat..m-am descarcat și am plecat.. Spor! Buna!😘 nu mi ai specificat ca iti doresti gfe. Se numada printre serviciile mele, indradevar, insa trebuie comunicat de la inceput ce tip de experienta iti doresti! Te pup❤️
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Acum 3 minute, Emaaa a spus: Buna!😘 nu mi ai specificat ca iti doresti gfe. Se numada printre serviciile mele, indradevar, insa trebuie comunicat de la inceput ce tip de experienta iti doresti! Te pup❤️ Numara* intr-adevar*
navigatoru Reputație: 238 Postat Octombrie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2022 Acum 5 ore, Emaaa a spus: Buna!😘 nu mi ai specificat ca iti doresti gfe. Se numada printre serviciile mele, indradevar, insa trebuie comunicat de la inceput ce tip de experienta iti doresti! Te pup❤️ Draga Emma, GFE nu il poti cere asa pur si simplu ca pe alte servicii, nu cred ca este vreunul care atunci cand iti intra pe usa zice "vreau sexul sa fie cu GFE " sau " sa stii ca nu vreau cu GFE ca ma deranjeaza" 😅😅😅 GFE este un serviciu mai complex,tine de gesturi sexuale ,implicare în acțiune , erotism, pasiune, și atitudine generala fata de client care se ofera pe toată durata întâlnirii , atât în timpul actului cât și în pauza nu este ca alt serviciu asa evident..sa zicem ON, cim , cum cof...etc. Acuma na, tu zici ca oferi gfe , și eu fraierul nu am știut sa profit..😀 Daca ne spui si noua asa în câteva cuvinte în ce consta gfe-ul la tine sa știe lumea când vine la tine ce sa ceara...cu gheață sau fără gheață..😉🙃. 1 1 1
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Buna dimineata!😘 pe timpul saptamanii ofer servicii de outcall, incall doar in weekend! O zi minunata va doresc 💝
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Acum 5 ore, navigatoru a spus: Draga Emma, GFE nu il poti cere asa pur si simplu ca pe alte servicii, nu cred ca este vreunul care atunci cand iti intra pe usa zice "vreau sexul sa fie cu GFE " sau " sa stii ca nu vreau cu GFE ca ma deranjeaza" 😅😅😅 GFE este un serviciu mai complex,tine de gesturi sexuale ,implicare în acțiune , erotism, pasiune, și atitudine generala fata de client care se ofera pe toată durata întâlnirii , atât în timpul actului cât și în pauza nu este ca alt serviciu asa evident..sa zicem ON, cim , cum cof...etc. Acuma na, tu zici ca oferi gfe , și eu fraierul nu am știut sa profit..😀 Daca ne spui si noua asa în câteva cuvinte în ce consta gfe-ul la tine sa știe lumea când vine la tine ce sa ceara...cu gheață sau fără gheață..😉🙃. Hei! Eu nu am vrut sa fiu rautacioasa…doar ca majoritatea domnilor care imi scriu imi specifica prin mesaje inainte de a ne intalni ce si ar dori pe parcursul timpului petrecut impreuna iar eu ma conformez,dar iti multumesc pentru sfaturi!🤗
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Buna!❤️ outcall dragilor in orice zona a Bucurestiului. Apel video pe whatsapp!!
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 7, 2022 Postat Octombrie 7, 2022 Hei! 🥰 In aceasta seara, dar si maine toata ziua si seara inclusiv voi avea locatie! Pentru detalii si apel video va astept cu un mesaj pe whatsapp. De asemenea si outcall 💋💋 hello guys! Tonight incall/ outcall, for details and video call leave me a message on whatsapp!💝 1
toxiq Reputație: 1148 Postat Octombrie 7, 2022 Postat Octombrie 7, 2022 9 hours ago, Emaaa said: Hei! 🥰 In aceasta seara, dar si maine toata ziua si seara inclusiv voi avea locatie! Pentru detalii si apel video va astept cu un mesaj pe whatsapp. De asemenea si outcall 💋💋 hello guys! Tonight incall/ outcall, for details and video call leave me a message on whatsapp!💝 Tot pe Calea Victoriei ?
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 8, 2022 Postat Octombrie 8, 2022 1 oră în urmă, toxiq a spus: Tot pe Calea Victoriei ? Da😘
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 8, 2022 Postat Octombrie 8, 2022 Disponibila🤗 o zi minunata va doresc!
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 10, 2022 Postat Octombrie 10, 2022 Hello guys! Disponibila incall/outcall ❤️💋
Futureman Reputație: 346 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2022 Bună, Cim faci?
le0pardul Reputație: 76 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 10, 2022 poze ai si tu?
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 La 10.10.2022 la 18:42, Futureman a spus: Bună, Cim faci? Buna😘nu
Emaaa Reputație: 4 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Dragilor locatie voi avea vineri seara, pana atunci outcall 💋😌🙏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum