Sari la conținut

Incall/Outcall 💕 New

Postări Recomandate

Postat
Chiar acum, Emaaa a spus:

Hello guys! 💝 

Din pacate mi am creeat un alt cont sub un alt nume dar spre norocul meu mi s a redeschis acest topic! Va astept cu mesaje pe whatsapp😘

Postat

‼️apel video pe whatsapp‼️

Servicii:

-sex normal diferite pozitii(protejat)

-oral nep

-facesitting,69,fk,footfetish 

-girlfriend experience 

-masaj erotic/relaxare 

Preturi:

30 min 150 lei 

60 min 300 lei 

50 lei oral nep 

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 27 minute, Emaaa a spus:

Disponibila toata seara 🤗

Disponibilă ? Ți-am scris pe wapp dar nu ai raspuns (979) la final

Postat
Acum 4 ore, snake1127 a spus:

Disponibilă ? Ți-am scris pe wapp dar nu ai raspuns (979) la final

Buna! Ti am raspuns la diferenta de cateva minute dupa ce am purtat o intreaga conversatie 😅

Postat
Acum 2 ore, Emaaa a spus:

Buna! Ti am raspuns la diferenta de cateva minute dupa ce am purtat o intreaga conversatie 😅

Buna , îmi cer scuze pt încurcătura creată , eu veneam din cursa dar am prins super torentiala și n-am ajuns in București la timp . 

• Like 1
Postat

Eu am ajuns la ea sambata ,  este fata din poze, m-a primit în acea lenjerie roz,are poze cu ea sa fie recunoscuta.. Contact ok, programarea respectata, fata ca si in poze este  slim... amabila și comunicativa, cu mine gfe slabut ..igiena ok, nimic de comentat.. Avea  și o catelusa in locație care ii ținea companie....

Am luat o ora ,cu   masaj de relaxare si  erotic  și apoi un  nr oral si normal .Tarife ca în descriere .

Fata 7.5

Masaj 8

Oral 7

Normal 8

O experienta normala spre banala , dar a fost  ok, m-am relaxat..m-am descarcat și am plecat..

Spor!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat
1 oră în urmă, navigatoru a spus:

Eu am ajuns la ea sambata ,  este fata din poze, m-a primit în acea lenjerie roz,are poze cu ea sa fie recunoscuta.. Contact ok, programarea respectata, fata ca si in poze este  slim... amabila și comunicativa, cu mine gfe slabut ..igiena ok, nimic de comentat.. Avea  și o catelusa in locație care ii ținea companie....

Am luat o ora ,cu   masaj de relaxare si  erotic  și apoi un  nr oral si normal .Tarife ca în descriere .

Fata 7.5

Masaj 8

Oral 7

Normal 8

O experienta normala spre banala , dar a fost  ok, m-am relaxat..m-am descarcat și am plecat..

Spor!

Buna!😘 nu mi ai specificat ca iti doresti gfe. Se numada printre serviciile mele, indradevar, insa trebuie  comunicat de la inceput ce tip de experienta iti doresti! Te pup❤️

Postat
Acum 3 minute, Emaaa a spus:

Buna!😘 nu mi ai specificat ca iti doresti gfe. Se numada printre serviciile mele, indradevar, insa trebuie  comunicat de la inceput ce tip de experienta iti doresti! Te pup❤️

Numara* intr-adevar*

Postat
Acum 5 ore, Emaaa a spus:

Draga Emma, GFE  nu il poti cere asa pur si simplu ca pe alte servicii, nu cred ca este vreunul care atunci cand iti  intra pe usa zice "vreau sexul sa fie cu GFE " sau " sa stii ca nu vreau cu GFE ca ma deranjeaza" 😅😅😅

GFE este un serviciu mai complex,tine de gesturi sexuale ,implicare în acțiune  , erotism, pasiune, și  atitudine generala fata de client  care se ofera pe toată durata întâlnirii ,  atât în timpul actului cât și în pauza nu este ca alt serviciu  asa evident..sa zicem  ON, cim , cum cof...etc.

Acuma na,  tu zici ca oferi gfe , și eu fraierul nu am știut sa profit..😀

Daca ne spui si noua asa în câteva cuvinte în ce consta gfe-ul la tine  sa știe lumea când vine la tine ce sa ceara...cu gheață sau fără gheață..😉🙃.

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat

Buna dimineata!😘 pe timpul saptamanii ofer servicii de outcall, incall doar in weekend! O zi minunata va doresc 💝

Postat
Acum 5 ore, navigatoru a spus:

Draga Emma, GFE  nu il poti cere asa pur si simplu ca pe alte servicii, nu cred ca este vreunul care atunci cand iti  intra pe usa zice "vreau sexul sa fie cu GFE " sau " sa stii ca nu vreau cu GFE ca ma deranjeaza" 😅😅😅

GFE este un serviciu mai complex,tine de gesturi sexuale ,implicare în acțiune  , erotism, pasiune, și  atitudine generala fata de client  care se ofera pe toată durata întâlnirii ,  atât în timpul actului cât și în pauza nu este ca alt serviciu  asa evident..sa zicem  ON, cim , cum cof...etc.

Acuma na,  tu zici ca oferi gfe , și eu fraierul nu am știut sa profit..😀

Daca ne spui si noua asa în câteva cuvinte în ce consta gfe-ul la tine  sa știe lumea când vine la tine ce sa ceara...cu gheață sau fără gheață..😉🙃.

Hei! Eu nu am vrut sa fiu rautacioasa…doar ca majoritatea domnilor care imi scriu  imi specifica prin mesaje inainte de a ne intalni ce si ar dori pe parcursul timpului petrecut impreuna iar eu ma conformez,dar iti multumesc pentru sfaturi!🤗 

Postat

Hei! 🥰 In aceasta seara, dar si maine toata ziua si seara inclusiv voi avea locatie! Pentru detalii si apel video va astept cu un mesaj pe whatsapp. De asemenea si outcall 💋💋 

hello guys! Tonight incall/ outcall, for details  and video call leave me a message on whatsapp!💝

• Like 1
Postat
9 hours ago, Emaaa said:

Hei! 🥰 In aceasta seara, dar si maine toata ziua si seara inclusiv voi avea locatie! Pentru detalii si apel video va astept cu un mesaj pe whatsapp. De asemenea si outcall 💋💋 

hello guys! Tonight incall/ outcall, for details  and video call leave me a message on whatsapp!💝

Tot pe Calea Victoriei ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...