Sari la conținut

0759781278-💋 Isabela💋

Postări Recomandate

• Telefon: 0759781278
  • Oras:Valcea
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mâine voi fii disponibilă de la 11-22🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

FCA980C6-A29C-4038-B8AD-C28233B46C95.jpeg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

1B571149-9082-4DB4-922C-3C90128C4A69.jpeg

• Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila ❤️‍🔥Încă 3 zile

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De mâine sunt disponibilă în orașul vostru pentru 4 zile 😘❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă :inlovee

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă doar azi ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sărbători fericite tuturor 😘

Ne revedem de pe 26 ❤️‍🔥❤️‍🔥

• Inimioara 1
  • Super Premium
  • Oras:Everywhere!
Postat
Acum 4 ore, Issa111 a spus:

Sărbători fericite tuturor 😘

Ne revedem de pe 26 ❤️‍🔥❤️‍🔥

Mulțumesc Issa! 

Craciun Fericit cu Bucurie si belșug alături de cei dragi!❤️

Pupici! 💋

• Minus 1
  • Inimioara 1

#futdetoțibanii :doggystyle

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă ❤️‍🔥

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doar mâine și poimâine mai sunt în oraș 💞

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mâine voi fii disponibilă în orașul vostru ❤️

• Super Premium
Postat

RECENZIE

Locație:  6.9 (Puțin greu de găsit blocul exact, și lipsă lift)
Aspect:  9.7 (Blondă faină, bine proporționată, sâni naturali fermi, medii ca mărime)

Oral: 9.1 (Făcut lent, OK pentru mine, fără vreun artificiu dar cu dedicare)

Normal: 9 (se implică)

GFE:  9.5 (face un FK suav, fain)

Atitudine: 10 (plăcută, deschisă la discuții)

Igiena: 10 (all perfect, f. curată, piele fină, delicioasă)

Cadou: 600 RON (varianta 90 min)

Narațiunea:

Programare făcută cu o zi înainte și confirmată in ziua cu pricina. Foarte profi și felicitările mele că și-a pus în semnătură cele 3 variante (30/60/90 de min). Chiar dacă prețurile sunt liniare (fără reduceri gen) e bine să ști de la început că acceptă și variantă de întâlnire mai lungă. Sunt alte fete care când aud de o oră jumate li se face frică și nu acceptă, zic că le obosești 😊)) (chiar nu glumesc).

Blocul găsit din a 3-a incercare, iar eu nu intarzii decât câteva minuțele. Era puțin de așteptat dat fiind faptul că veneam din deplasare și trebuia să caut o locație fixă  într-un cartier aglomerat.

Locația OK, mare, împărțită cu o colegă simpatică.

Nu vin cu mâna goală, căci dat fiind faptul că am luat o oră jumate, e clar că voi consuma ceva și e de prost gust să consumi doar de la celălalt; așa că vin cu un suc și o ciocolată pe care le servesc eu, evident 😊)

Fetele dezinvolte și drăguțe la vorbă, stăm în bucătărie la taclale după care trec cu Izabela in dormitor. Acolo pat mare, cu lumânări parfumate deasupra, care sincer imi pare rău că nu i-am spus să le aprindă (primea 10 la GFE dacă erau și lumânările aprinse 🤪)

După momentul de debut cu FK (foarte suav și bine executat, parcă te trage în poveste), trecem la oral la marginea patului. Izabela are o tehnică de invidiat, fără grabă, dar cu intensitate crescândă, ceea ce îți oferă senzația că știe exact ce face și cum să îți mențină atenția. După asta, am schimbat pe 69, moment în care chimia a devenit și mai intensă. Trebuie să recunosc, poziția asta a fost o adevărată încântare pentru amândoi, mai ales pentru că e genul de persoană care se implică f. bine în ce face.

A urmat o succesiune de poziții (minim patru, dar cine mai numără când e așa bine?) Printre preferate a fost cowgirl-ul lent, dar plin de pasiune, urmat de doggy, unde implicarea și forma ei fizică au fost pur și simplu de admirat. Am schimbat ritmurile destul de des, iar de fiecare dată reacțiile ei erau pe măsură – autentice și naturale, ceea ce a crescut farmecul întâlnirii.

După prima finalizare, ne-am retras la o pauză bine-meritată – un pahar de suc, câteva vorbe amuzante și o țigară care a relaxat atmosfera fără să prelungească inutil momentul. Pauza nu a fost prea lungă, așa că am avut timp să revenim în forță pentru încă un număr. A doua rundă a fost la fel de intensă, poate chiar mai personală, fiind clar că ne sincronizasem perfect. Cele 90 de minute au fost exact cât trebuie pentru mine, iar la final am plecat mulțumit, cu gândul că merită fiecare minut petrecut cu ea.

Izabela știe să ofere o experiență autentică, iar asta face diferența. Sper să revină și în zona mea căci delegațiile la Vâlcea nu sunt așa dese ptr. mine. Cu siguranță, e genul de fată pentru care te-ai întoarce oricând.  🙂 

Ai grijă de tine, Iza! 👌

• Mersi 1
  • Minus 1

#futdetoțibanii :doggystyle

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, johnny_amant a spus:

RECENZIE

Locație:  6.9 (Puțin greu de găsit blocul exact, și lipsă lift)
Aspect:  9.7 (Blondă faină, bine proporționată, sâni naturali fermi, medii ca mărime)

Oral: 9.1 (Făcut lent, OK pentru mine, fără vreun artificiu dar cu dedicare)

Normal: 9 (se implică)

GFE:  9.5 (face un FK suav, fain)

Atitudine: 10 (plăcută, deschisă la discuții)

Igiena: 10 (all perfect, f. curată, piele fină, delicioasă)

Cadou: 600 RON (varianta 90 min)

Narațiunea:

Programare făcută cu o zi înainte și confirmată in ziua cu pricina. Foarte profi și felicitările mele că și-a pus în semnătură cele 3 variante (30/60/90 de min). Chiar dacă prețurile sunt liniare (fără reduceri gen) e bine să ști de la început că acceptă și variantă de întâlnire mai lungă. Sunt alte fete care când aud de o oră jumate li se face frică și nu acceptă, zic că le obosești 😊)) (chiar nu glumesc).

Blocul găsit din a 3-a incercare, iar eu nu intarzii decât câteva minuțele. Era puțin de așteptat dat fiind faptul că veneam din deplasare și trebuia să caut o locație fixă  într-un cartier aglomerat.

Locația OK, mare, împărțită cu o colegă simpatică.

Nu vin cu mâna goală, căci dat fiind faptul că am luat o oră jumate, e clar că voi consuma ceva și e de prost gust să consumi doar de la celălalt; așa că vin cu un suc și o ciocolată pe care le servesc eu, evident 😊)

Fetele dezinvolte și drăguțe la vorbă, stăm în bucătărie la taclale după care trec cu Izabela in dormitor. Acolo pat mare, cu lumânări parfumate deasupra, care sincer imi pare rău că nu i-am spus să le aprindă (primea 10 la GFE dacă erau și lumânările aprinse 🤪)

După momentul de debut cu FK (foarte suav și bine executat, parcă te trage în poveste), trecem la oral la marginea patului. Izabela are o tehnică de invidiat, fără grabă, dar cu intensitate crescândă, ceea ce îți oferă senzația că știe exact ce face și cum să îți mențină atenția. După asta, am schimbat pe 69, moment în care chimia a devenit și mai intensă. Trebuie să recunosc, poziția asta a fost o adevărată încântare pentru amândoi, mai ales pentru că e genul de persoană care se implică f. bine în ce face.

A urmat o succesiune de poziții (minim patru, dar cine mai numără când e așa bine?) Printre preferate a fost cowgirl-ul lent, dar plin de pasiune, urmat de doggy, unde implicarea și forma ei fizică au fost pur și simplu de admirat. Am schimbat ritmurile destul de des, iar de fiecare dată reacțiile ei erau pe măsură – autentice și naturale, ceea ce a crescut farmecul întâlnirii.

După prima finalizare, ne-am retras la o pauză bine-meritată – un pahar de suc, câteva vorbe amuzante și o țigară care a relaxat atmosfera fără să prelungească inutil momentul. Pauza nu a fost prea lungă, așa că am avut timp să revenim în forță pentru încă un număr. A doua rundă a fost la fel de intensă, poate chiar mai personală, fiind clar că ne sincronizasem perfect. Cele 90 de minute au fost exact cât trebuie pentru mine, iar la final am plecat mulțumit, cu gândul că merită fiecare minut petrecut cu ea.

Izabela știe să ofere o experiență autentică, iar asta face diferența. Sper să revină și în zona mea căci delegațiile la Vâlcea nu sunt așa dese ptr. mine. Cu siguranță, e genul de fată pentru care te-ai întoarce oricând.  🙂 

Ai grijă de tine, Iza! 👌

Mulțumesc mult pentru recenzie și pentru vizita 😘

Te pup.  ❤️❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 ore, ionxxx1 a spus:

@Issa111 e și colega @Andreea210 cu tine?

Da

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:inlovee

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă încă câteva zile 😘

Postat

Issa îmi pare rău că ți-am lăsat semne.baieti o fata super profesionista.caracter 10  locație 10 prestație 10 fără comentarii.abia aștept sa revin. 

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

hey isabel unblock me 🙄  .. just take the money and let me visit you

have nothing for me here it's just you

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...