Sari la conținut

laura - 0747362824

laural

Postări Recomandate

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Astepti tu telefon dar nu raspunzi deloc Am sunat azi tot timpul si nu numai azi.Esti serioasa sau iti bati joc de noi.Nu in felul acesta vei avea clienti.Daca e o pacaleala sterge-ti prezentarea sau te trecem la neserioase.

Postat

Salutare!

Nu-s ce se intampla dar mie mi-a raspuns ieri ,intradevar dupa o perioada mai lunga .M-am intalnit cu fatuca ..pol. 23 .. pe la ora 15   am purces la locul ''faptei'' nu spun unde ,Totul a decurs foarte frumos 30 min  ...100 ron normal si incercare de anal putin ..Fata foarte amabila chiar implicata pot sa zic :)). Neam oprit la doar 30 min si nu o ora din cauza timpului meu foarte restrans, cu probabilitatea sa ne vedem si azi dar tot din cauza de timp se pare ca nu mai pot eu .Mentionez ca fata m-a sunat azi sa vedem ce si cum asa ca mirare ca nu va raspunde.

Salutare si ..spor la ciocanit

• Like 2
Postat

Si in cazul meu intra mesageria, telefonul fiind inchis de 3 zile in diverse intervale orare care se incadreaza in programul fetei

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Si in cazul meu intra mesageria, telefonul fiind inchis de 3 zile in diverse intervale orare care se incadreaza in programul fetei

Asa-s  toate femeile, se schimba ca vremea de-afara fie curve sau nu;bucati de carne care expira si care incetinesc progresul omenirii.Eu spre ex. locuiesc in Londra cu o prostituata englezoaica in casa(una-n casa e legal aici)  si odata m-am imbatat rau de tot si i-am dat vreo 85de GBP plus bautura si tigari si nu a facut aproape nimic, ba m-a mai luat si la injuraturi dupa ce s-a imbatat si ea, altadata i-am dat 30GBP si a facut oral, apoi normal, apoi iar oral si dup-aia normal;deci, daca fac un calcul, a 2-a oara am iesit mai ieftin ca la Buzau.Odata mi-a cerut 10 lire, si a zis ca-mi face blowjob dar nu am vrut  sa-i dau, altadata a vizitat-o o prietena de-ai ei (erau cam certate) si m-am pomenit cu aia peste mine in camera sa stam de vorba ca are nevoie de 10 lire dar nu i-am dat...asa se-ntampla cu astea..."addicted"!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...