Sari la conținut

❤️‍🔥ANY 📞 0750866030 ❤️‍🔥

anyg45

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 11 minute, shadow0123 a spus:

Nu cred ca ii vorba despre lipsa de experienta .. cred ca are vreo 3 ani in domeniu si a cam dominat in Timisoara o perioada de timp .. dar poate ca a inceput sa lucreze si in zilele mai proaste atunci cand nu are chef si asta ii ceva urat pentru cel care alege sa mearga la ea. Aici este lipsa de profesionalism si foame de bani. Eu personal m’am simtit bine cu ea si stii ca mereu am fost sincer cu fiecare recenzie a mea .. am scris plusurile si minusurile ... dar asa’i in aceasta lume .. experientele difera de la o persoana la alta. Iti recomand sa treci rapid la alta experienta care s’o eclipseze pe asta. 

Eu experimentez des acum ai vazut :) 

Nu ma plafonez acum la o chestie **spam editat** 😂😂😂

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat
Acum 2 minute, Dolaru_arad a spus:

Eu experimentez des acum ai vazut :) 

Nu ma plafonez acum la o chestie **spam editat** 😂😂😂

Când mergi la pomul laudat , ca sa găsești aurul și multe altele , dar ne meritam încercările , noroc ca nu e in oraș cine trebuie ca sa își ia liber fetele 🤣 putine care chiar sunt top … eu ma știu cu donsoara de la tim și acolo … 2 vizite perfecte a 3 … parca nu ne văzusem niciodată , dar asta e  mai încearcă ca poate va fi bine vezi poate ți-o faci prietena :)) poate o duci la școala ;) 

• Like 2
Postat

Bună dimiii dragii mei ❤️❤️
Disponibilă pentru programări 📝

Call me 📞

Ared Kaufland ,Bl R21 🏘

Postat

Salutare proaspat iesit de la aceasta frumusete am zis sa si scriu o recenzie asa la cald.Programare facuta pe wapp abia am reusit sa ne sincronizam programul dar astazi a fost sa fie.

Ajuns la locatia ared kaufland urc sus si imi deschide usa o fata aproape de varsta mea placuta si frumoasa foc.Am socializat putin servit cu apa ca eram cam infierbantat cu caldura asta..., dupa care am mers la dus.

Ajunsi in dormitor a inceput preludiu cu mangaieri sarutari pe corp , FK dupa care m a rasfatat cu un ON de zile mari deci fata asta la oral e fenomen, pt mine cel putin e un fenomen umed rau a fost balta de saliva😂iti da impresia ca ii place iti arunca niste priviri de mori atentie la zone. Dupa care am terminat cu un CIM de exceptie , mers la dus ca tot eram fleașcă, am mai povestit si trecut la nr 2 unde tot asa m a rasfatat cu ON la fel a fost o placere dupa care am trecut la normal si nu prea am rezistat mult din cauza oboselii si am terminat.Per total o experienta inedita!!!

De revenit da pt un asa oral...,

Aritudine 10 

Gfe 9,5

ON 20

NP 10 

FK 10

Are o atitudine foarte ok , de recomandat da e o fata superba, sper sa mai revina pe aci ca m a castigat ca si client😉

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 15 ore, hardfuck24 a spus:

Salutare proaspat iesit de la aceasta frumusete am zis sa si scriu o recenzie asa la cald.Programare facuta pe wapp abia am reusit sa ne sincronizam programul dar astazi a fost sa fie.

Ajuns la locatia ared kaufland urc sus si imi deschide usa o fata aproape de varsta mea placuta si frumoasa foc.Am socializat putin servit cu apa ca eram cam infierbantat cu caldura asta..., dupa care am mers la dus.

Ajunsi in dormitor a inceput preludiu cu mangaieri sarutari pe corp , FK dupa care m a rasfatat cu un ON de zile mari deci fata asta la oral e fenomen, pt mine cel putin e un fenomen umed rau a fost balta de saliva😂iti da impresia ca ii place iti arunca niste priviri de mori atentie la zone. Dupa care am terminat cu un CIM de exceptie , mers la dus ca tot eram fleașcă, am mai povestit si trecut la nr 2 unde tot asa m a rasfatat cu ON la fel a fost o placere dupa care am trecut la normal si nu prea am rezistat mult din cauza oboselii si am terminat.Per total o experienta inedita!!!

De revenit da pt un asa oral...,

Aritudine 10 

Gfe 9,5

ON 20

NP 10 

FK 10

Are o atitudine foarte ok , de recomandat da e o fata superba, sper sa mai revina pe aci ca m a castigat ca si client😉

Bună dimii💋

Mulțuuuu te pup dulce și te îmbrațisez ❤️❤️🍭

Te mai aștept 🥰

Postat

Bună dimineața  ❤️❤️
Disponibilă pentru programări 📝

0750866030📞

Ared Kaufland ,Bl R21 🏘

• Like 1
Postat

Bună dimii dragilor ❤️de astăzi nu mai sunt dispobilă în Arad ‼️‼️ 

Vă pup și o zi minunată să aveți 🫶🏼

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, anyg45 a spus:

Bună dimii dragilor ❤️de astăzi nu mai sunt dispobilă în Arad ‼️‼️ 

Vă pup și o zi minunată să aveți 🫶🏼

Te asteptam sa revii la noi, mai sunten destui care am fi dorit sa ajungem in bratele tale dar nu am reusit din diferite motive.

• Membru Premium
  • Oras:România
Postat

Salutare ,

Vineri am reușit sa trec și pe la aceasta Domnița.

Programare pe Whatsapp,

Ajuns la locație , fata e drăguța la fața , un corp bine proporționat , sânii siliconați foarte fermi.

Trecut pe la dus , după direct la acțiune .

ON 9 , drăguț cu lins și scuipat 

NP 9 , Se implica , e acolo prezenta cu tine . 

De vizitat clar .

cadou 150/fin

• Like 2
  • Inimioara 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Postat
Acum 2 ore, axelov90 a spus:

Salutare ,

Vineri am reușit sa trec și pe la aceasta Domnița.

Programare pe Whatsapp,

Ajuns la locație , fata e drăguța la fața , un corp bine proporționat , sânii siliconați foarte fermi.

Trecut pe la dus , după direct la acțiune .

ON 9 , drăguț cu lins și scuipat 

NP 9 , Se implica , e acolo prezenta cu tine . 

De vizitat clar .

cadou 150/fin

Buna dragul meu 💋 mulțuu

Dar eu am 200 finalizarea 🙃

• Membru Premium
Postat
Acum 55 minute, anyg45 a spus:

Buna dragul meu 💋 mulțuu

Dar eu am 200 finalizarea 🙃

Waii wai exact 200/fin scuza-mi greșeala din nou 🫣 

• Mersi 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...