misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 15 ore, Zzz456zzz a spus: Ma bag și eu în discuție dar te rog Cristi sau Cristina nu ma fute la cap ca as avea ceva cu tine. Dar tu pari realmente un tip sau tipa (ca pula mea știe cum sa iti zic sa nu te lezez) cu probleme reale. Cu dubla personalitate, atotstiutor etc. Cum zicea contul "nimeni", în principiu sunteți bărbați oarecum deviați. Ma doare în pula de voi in societate dar prea va isterizati ca niște pizde analfabete. Și în special tu cristi suferi de lipsa de atenție și comportament agresiv. Aaa, da, în final vreau sa va spun ca îmi bag pula in marșul poponarilor, transexualior și lesbienelor. Nu am vezut sa se facă un marș al heterosexualilor, voi trebuie sa ieșiți în evidenta o data pe an. Nu puteți sa va futeti fără sa semnalizati? Ai dracu bipolari sunteți majoritatea Ți-Ai făcut cont doar ca sa îmi zici Cristi/Na și sa îmi spui ca am probleme 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ma simt flatata 😂😂😂 Da am probleme reale cu heteroii cum și voi aveți probleme cu noi 😂😂😂😂 Am și dubla personalitate ca deh am ascendentul in gemeni 😂🔥 atotștiutoare sunt pt ca aia e sunt foarte deșteaptă dar din păcate mi-am ratat cariera☠️ De lipsa de atenție nu sufăr ouhhh din contra primesc prea multă atenție și uneori este așa greu sa fii THE QUEEN 👸🏼 Așa ca sa imi iei pula-n gura la vorba care ai zis-o 😂😂😂😂 comportament agresiv ? Uatafac😂😂😂😂 s-a speriat careva pe aici ? 😂😂😂😂 sau ne-am întâlnit și ți-am rupt fâșu? 😂😂😂 agresiva verbal daaaa sunt i like it … când sunt provocată totuși i m from the hoods !!! Și da am un comportament in pat agresiv rău,rău,rău,RAWWWWWWW de tot💦 LASĂ SA IEȘIM IN EVIDENTĂ ODATĂ PE AN PENTRU CA VOI ĂȘTIA NORMALII IEȘIȚI ZILNIC IN EVIDENTĂ … in trafic,pe strada,pe la tv gen mai faceți o crima , mai Violați un copil,o adolescenta in unele cazuri își fut mama sau bunica ohhh da apăreți și cum dați in cap de foame (eu ma fut in cur nu dau in cap la nimeni) și câte și mai câte apar cu voi NORMALII la tv .. și Dincă este normal dar uite ce a făcut și exemple sunt cât cuprinde ÎNSĂ o transexuala nu a apărut la tv ca s violat,omorât,furat și etc SI DA SUNT DESTUL DE ATOTȘTIUTOARE la care nu va convine ca vi se spun ADEVĂRURI simplu … I don’t give a fuck , mi se rupe de sclavii lui @pisicuts !!!! Are balta peste , oamenii mei ma apreciază nu îmi doresc oameni mulți și prosti ci putini și buni 💁🏽♀️ Va pup și va respect pe toți cei care sunteți OAMENI nu lături obosite și depășite de situație de își fac conturi peste conturi . SUGETI PULA SARACILORRRRRRR MIROASE A SARACIEEEEEE ps : Dacă îmi place sa stau capră înseamnă ca’s the GOAT ? 😂😂😂😂💦💦💦💦💦💦💦💦😂😂 care nu știe ce îndeamnă goat va zic eu ATOTSTIUTOAREA 😂 Greatest of all time 💋 1 Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 56 minute, misscristina a spus: Ți-Ai făcut cont doar ca sa îmi zici Cristi/Na și sa îmi spui ca am probleme 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ma simt flatata 😂😂😂 Da am probleme reale cu heteroii cum și voi aveți probleme cu noi 😂😂😂😂 Am și dubla personalitate ca deh am ascendentul in gemeni 😂🔥 atotștiutoare sunt pt ca aia e sunt foarte deșteaptă dar din păcate mi-am ratat cariera☠️ De lipsa de atenție nu sufăr ouhhh din contra primesc prea multă atenție și uneori este așa greu sa fii THE QUEEN 👸🏼 Așa ca sa imi iei pula-n gura la vorba care ai zis-o 😂😂😂😂 comportament agresiv ? Uatafac😂😂😂😂 s-a speriat careva pe aici ? 😂😂😂😂 sau ne-am întâlnit și ți-am rupt fâșu? 😂😂😂 agresiva verbal daaaa sunt i like it … când sunt provocată totuși i m from the hoods !!! Și da am un comportament in pat agresiv rău,rău,rău,RAWWWWWWW de tot💦 LASĂ SA IEȘIM IN EVIDENTĂ ODATĂ PE AN PENTRU CA VOI ĂȘTIA NORMALII IEȘIȚI ZILNIC IN EVIDENTĂ … in trafic,pe strada,pe la tv gen mai faceți o crima , mai Violați un copil,o adolescenta in unele cazuri își fut mama sau bunica ohhh da apăreți și cum dați in cap de foame (eu ma fut in cur nu dau in cap la nimeni) și câte și mai câte apar cu voi NORMALII la tv .. și Dincă este normal dar uite ce a făcut și exemple sunt cât cuprinde ÎNSĂ o transexuala nu a apărut la tv ca s violat,omorât,furat și etc SI DA SUNT DESTUL DE ATOTȘTIUTOARE la care nu va convine ca vi se spun ADEVĂRURI simplu … I don’t give a fuck , mi se rupe de sclavii lui @pisicuts !!!! Are balta peste , oamenii mei ma apreciază nu îmi doresc oameni mulți și prosti ci putini și buni 💁🏽♀️ Va pup și va respect pe toți cei care sunteți OAMENI nu lături obosite și depășite de situație de își fac conturi peste conturi . SUGETI PULA SARACILORRRRRRR MIROASE A SARACIEEEEEE ps : Dacă îmi place sa stau capră înseamnă ca’s the GOAT ? 😂😂😂😂💦💦💦💦💦💦💦💦😂😂 care nu știe ce îndeamnă goat va zic eu ATOTSTIUTOAREA 😂 Greatest of all time 💋 Dincă este exemplul perfect pentru degenerații creați de cultura tradițională: declara mândru de ceea ce a făcut în fața judecătorului "Sunt om serios pentru că am copii."! În celulă se lăuda că "atunci când mă enervez fac urât.". Mă întreb de ce nu o primi un colectiv de colegi de celula care să îi aplice un tratament similar, ca avertisment pentru acești oameni normali și serioși. Și copiii lui Dincă sunt la fel de serioși și "normali", am senzația: https://www.fanatik.ro/copii-gheorghe-dinca-alexandra-macesanu-19065939 https://adevarul.ro/locale/slatina/unde-aflau-copiii-dinca-atunci-alexandra-fost-rapita-cand-izbucnit-scandalul-vazut-o-fiica-televizor-recunoscut-o-1_5d6f9a7e892c0bb0c648c4ee/index.amphtml Link spre comentariu
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Auzi la prost, el e "The queen"..unde plm este inteligent coaie? Da, nu ești analfabet ca și antoniu sau travestitul ala Eva sau cum își zice. Îl aduci în discuție pe Dincă 😂😂😂 sa deviezi de la subiect. Auzi la prost ca mi am făcut cont pentru el😂😂. Tu observi sa majoritatea sunteți analfabeți și retardați? Pentru ca mai aveți lingăii voștri, gen "păgubitul", care vad ca linge în cur la propriu orice transexual. Problema e la majoritatea transexualilor (bărbați pizdificati sa câștige bani din supt pula) ati ales calea asta cu țâțe false și plini de operații pentru ca fie ati fost abuzați în copilărie sau casa de copii fie sunteți analfabeți și retardați si asta e singurul lucru la care va "pricepeti". Cred ca nici măcar 5 la suta nu aveți înclinație spre feminism 2 Link spre comentariu
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 9 minutes ago, Zzz456zzz said: Auzi la prost, el e "The queen"..unde plm este inteligent coaie? Da, nu ești analfabet ca și antoniu sau travestitul ala Eva sau cum își zice. Îl aduci în discuție pe Dincă 😂😂😂 sa deviezi de la subiect. Auzi la prost ca mi am făcut cont pentru el😂😂. Tu observi sa majoritatea sunteți analfabeți și retardați? Pentru ca mai aveți lingăii voștri, gen "păgubitul", care vad ca linge în cur la propriu orice transexual. Problema e la majoritatea transexualilor (bărbați pizdificati sa câștige bani din supt pula) ati ales calea asta cu țâțe false și plini de operații pentru ca fie ati fost abuzați în copilărie sau casa de copii fie sunteți analfabeți și retardați si asta e singurul lucru la care va "pricepeti". Cred ca nici măcar 5 la suta nu aveți înclinație spre feminism 5 la suta e o cifra muullttt prea mare, esti prea indulgent !! Cred ca daca exista 1 la suta la nivel planetar, dar nici macar asa nu cred sa fie posibil. Problema este cu barbatii hetero care cica cauta "ceva special", fi-mi-ar scarba de "specialul" pizdii ! Nah, nici eu nu-s mai breaz, ca era sa fac si eu nefacuta cu "femeile trans sunt femei" 🥴, dar brusc mi s-a aprins un beculet. Acum nah, treaba fiecaruia ce face si cu cine/cum face, dar transexualii ar trebui sa-si vada in liniste de patratica lor din lgbt fara semnalizari si alte tampenii de neamuri proaste ! Iar barbatii care cauta transexuale nu ar trebui sa se minta ca sunt hetero, ca nu sunt, nici macar daca sunt parte activa, cu atat mai mult daca sunt pasivi ! Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 27 minute, Zzz456zzz a spus: Auzi la prost, el e "The queen"..unde plm este inteligent coaie? Da, nu ești analfabet ca și antoniu sau travestitul ala Eva sau cum își zice. Îl aduci în discuție pe Dincă 😂😂😂 sa deviezi de la subiect. Auzi la prost ca mi am făcut cont pentru el😂😂. Tu observi sa majoritatea sunteți analfabeți și retardați? Pentru ca mai aveți lingăii voștri, gen "păgubitul", care vad ca linge în cur la propriu orice transexual. Problema e la majoritatea transexualilor (bărbați pizdificati sa câștige bani din supt pula) ati ales calea asta cu țâțe false și plini de operații pentru ca fie ati fost abuzați în copilărie sau casa de copii fie sunteți analfabeți și retardați si asta e singurul lucru la care va "pricepeti". Cred ca nici măcar 5 la suta nu aveți înclinație spre feminism Tu decât Dincă ai înțeles din ce am zis 😂😂😂😂 ocolești restul 💁🏽♀️ Tipic 😅 cuvantul “retard” este un slur btw nu îl mai folosi pt ca jignești oamenii cu un retard real 🫠 dacă tot ești inteligent,alege-ți cuvintele frumos. 💁🏽♀️ Dupa cum vezi ☠️ analfabeta nu sunt,retard nu am 😂 abuzată nu am fost 😂 la casa de copii nici nu se pune problem 😂 mulțumesc universului ca am o familie superba!!! Deci nu știu ce sa zic ori te descrii pe tine ori este o regula ca fetele ts au fost abuzate sau provin din case de copii ? Și dacă ar fi așa care ar fi problema ? Radem de alții ca nu au avut noroc de părinți și o familie si din cauza asta credem ca este cineva gay sau whatever ? Atât de LAME ești coaie sincer ! înțeleg ca e la moda sa dai cu hate dar totuși suntem oameni cred eu ?!?!?!?! Sa știi ca ne pricepem la mai multe dacă tu crezi ca toate trăim din prostituție eu zic sa pui frâna ! Și nu îmi vorbi tu mie de feminitate 😂 lasă feminismul pentru activiste 😂 iar feminitatea nu a definit-o nimeni 💦 Te-am scuipat 💦 2 Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 49 minute, Zzz456zzz a spus: Auzi la prost, el e "The queen"..unde plm este inteligent coaie? Da, nu ești analfabet ca și antoniu sau travestitul ala Eva sau cum își zice. Îl aduci în discuție pe Dincă 😂😂😂 sa deviezi de la subiect. Auzi la prost ca mi am făcut cont pentru el😂😂. Tu observi sa majoritatea sunteți analfabeți și retardați? Pentru ca mai aveți lingăii voștri, gen "păgubitul", care vad ca linge în cur la propriu orice transexual. Problema e la majoritatea transexualilor (bărbați pizdificati sa câștige bani din supt pula) ati ales calea asta cu țâțe false și plini de operații pentru ca fie ati fost abuzați în copilărie sau casa de copii fie sunteți analfabeți și retardați si asta e singurul lucru la care va "pricepeti". Cred ca nici măcar 5 la suta nu aveți înclinație spre feminism Oh … psssstttt… Nu am operații estetice am uitat sa îți zic (mi-a ajutat Dumnezeu😂)💋 decât sâni că deh 💦 așa ca mars si nu mai suge pula aiurea 😂 2 Link spre comentariu
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Bai prostul gării. Dejectie umana, pe tine se cacă lumea la propriu (asta faci pentru bani și tu și toți boschetariu astia LGBT). Într-adevăr, ești cineva. Doar un deviat psihic poate sa fie pisat în gura! Cum iti ziceam mai sus coaie, ma doare în pula de vou ca sunteți transexuali și poponari. Dar de ce dracu va isterizati și faceți marșuri? Baga mi as pula în gura ta de miss (de fapt nu vreau, s ar putea sa iti placa). 1 Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 1 oră în urmă, Zzz456zzz a spus: Auzi la prost, el e "The queen"..unde plm este inteligent coaie? Da, nu ești analfabet ca și antoniu sau travestitul ala Eva sau cum își zice. Îl aduci în discuție pe Dincă 😂😂😂 sa deviezi de la subiect. Auzi la prost ca mi am făcut cont pentru el😂😂. Tu observi sa majoritatea sunteți analfabeți și retardați? Pentru ca mai aveți lingăii voștri, gen "păgubitul", care vad ca linge în cur la propriu orice transexual. Problema e la majoritatea transexualilor (bărbați pizdificati sa câștige bani din supt pula) ati ales calea asta cu țâțe false și plini de operații pentru ca fie ati fost abuzați în copilărie sau casa de copii fie sunteți analfabeți și retardați si asta e singurul lucru la care va "pricepeti". Cred ca nici măcar 5 la suta nu aveți înclinație spre feminism Ești atât de redus mintal încât nu faci diferența între "feminitate" și "feminism", după mai multe decenii de când ultimul termen se vehiculează obsesiv. Asta denotă câtă perspicacitate și cât "vă duce capul" pe voi, așa - zișii "heterosexuali", rușinea Evoluției ascunsă sub o lozincă, precum un căcat sub roiul de muște. 1 Link spre comentariu
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 4 minute, Pagubitul a spus: Ești atât de redus mintal încât nu faci diferența între "feminitate" și "feminism", după mai multe decenii de când ultimul termen se vehiculează obsesiv. Asta denotă câtă perspicacitate și cât "vă duce capul" pe voi, așa - zișii "heterosexuali", rușinea Evoluției ascunsă sub o lozincă, precum un căcat sub roiul de muște. Clar. Esti un scatofil submisiv. Te iubește cristina când ii dai bani sa ii sugi pula și sa sa cace în guta ta! Milogul dracu' de infect! Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 16 minute, Zzz456zzz a spus: Dar de ce dracu va isterizati și faceți marșuri? De ce fac marșuri galeriile de fotbal, școlile de samba acolo unde e o preocupare de masă, de ce se fac concerte/festivaluri de tot felul de muzici șamd. Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 5 minute, Zzz456zzz a spus: Clar. Esti un scatofil submisiv. Te iubește cristina când ii dai bani sa ii sugi pula și sa sa cace în guta ta! Milogul dracu' de infect! Nu mă iubește dar îmi face plăcere să irit excrementele cu CNP ca tine. . 😁 Link spre comentariu
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 4 minute, Pagubitul a spus: Nu mă iubește dar îmi face plăcere să irit excrementele cu CNP ca tine. . 😁 Dacă stau sa ma gândesc, ești amuzant in lumea ta. Sa compari galeriile de fotbal sau concertele cu marșul poponarilor😂😂😂. Cristi(a), plătesc eu sa ii mai dai o muie lui asta, dar nu îl mai lasă să aberezi în halul asta. Sa plătesc și la Afrofițel, Michel sau antoniu. Doar taci în plm de cult😂 Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 32 minute, Zzz456zzz a spus: Bai prostul gării. Dejectie umana, pe tine se cacă lumea la propriu (asta faci pentru bani și tu și toți boschetariu astia LGBT). Într-adevăr, ești cineva. Doar un deviat psihic poate sa fie pisat în gura! Cum iti ziceam mai sus coaie, ma doare în pula de vou ca sunteți transexuali și poponari. Dar de ce dracu va isterizati și faceți marșuri? Baga mi as pula în gura ta de miss (de fapt nu vreau, s ar putea sa iti placa). Ca așa vrea pula noastră 😂 de aia ne isterizăm și facem marșuri !!! Voi ăștia normali de ce Violați ? De ce abuzați fete și copii? De ce va bateți nevestele ? De ce ridicați mâna la părinții vostrii? De ce va dați credincioși dacă va urâți aproapele ? De ce va mai numiți oameni dacă nu puteți accepta și trai in pace cu cineva care vrea sa fie diferit și nu va afectează cu nimic viețile Și căsniciile toxice ? De ce faceți copii și după aceea va bateți joc de ei ? Și pot continua cu “de ce” infinit pentru ca voi ăștia normalii sunteți defapt diavoli . Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 8 minute, Zzz456zzz a spus: Dacă stau sa ma gândesc, ești amuzant in lumea ta. Sa compari galeriile de fotbal sau concertele cu marșul poponarilor😂😂😂. Cristi(a), plătesc eu sa ii mai dai o muie lui asta, dar nu îl mai lasă să aberezi în halul asta. Sa plătesc și la Afrofițel, Michel sau antoniu. Doar taci în plm de cult😂 Spre deosebire de ratații ăia de la galeriile de fotbal, "poponarii" nu vandalizează, sunt curați/e și nu sunt adunați ca oile în jurul unor nuclee de interlopi slugi ale structurilor de stat. 😁 Dacă nu erai prost, nu dădeai replica asta. Acum 6 minute, misscristina a spus: ca voi ăștia normalii sunteți defapt diavoli . Diavolii ar trebui să fie puțin inteligenți, ceea ce ăștia nu sunt. Și nu sunt nici pe departe "normali", sunt doar degenerați, proști, caricaturi patologice, un fel de zeamă lungă de maimuțe plictisite. Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Sa nu uitam ca voi ăștia normalii futeti copii in cur și după va puneți veșminte de preoți și țineți slujbe !!! Dacă vedeți una cu juma de buca afara vi se scoala pula obsedații draq și voi aveți tupeu sa comentați de lgbt in contextul in care noi suntem împotriva violentei,violurilor și așa mai departe voi ăștia normalii bărbați care va credeți stăpâni pe corpul unei femei și ati aproba legea avortului din nou dacă s ar putea , voi ăștia normali care dacă sunteți șefi și o angajata vrea promovată trebuia sa ia la muie și după aceea primește promovarea, voi îmi vorbiți de normalitate și judecați comunitatea mea 😂😂😂😂😂 oh my gaura Link spre comentariu
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Coaie. O iei pe aratura! Vorbeam clar de voi, și repet a 4-a oara, ma doar în pula de voi. Și acum sa iti explic sa înțeleagă și neuronul tau: fiecare cu orientarea lui sexuala, vorbim doar de orientare sexuala! Majoritatea aveți duble personalități. Treceți de la tristețe la fericire instant ceea ce denota instabilitate psihica. Nu are legătură ce fac hetero sau homosexualii. Dar un lucru e clar, un bolnav niciodată nu vede ca e bolnav. Deci cristiana/cristiane (ca ești cocalar ca te dai mare cu banii câștigați și suptul pulii), eu nu anormal, eu merg la medici sa îmi pună diagnostic etc . Bafta și sper sa oprim aici comentariile, nu vrea sa îmi bat joc de voi mai mult decât a făcut o viata asta! Link spre comentariu
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 1 minute ago, Pagubitul said: Spre deosebire de ratații ăia de la galeriile de fotbal, "poponarii" nu vandalizează, sunt curați/e și nu sunt adunați ca oile în jurul unor nuclee de interlopi slugi ale structurilor de stat. 😁 Sunt asa de curati incat fac variola maimutei, da ! Sunt chiar in structurile de stat inflitrati la greu, ar fi bine sa nu mai fii tu prost ! Dacă nu erai prost, nu dădeai replica asta. Diavolii ar trebui să fie puțin inteligenți, ăștia nu sunt nici pe departe "normali", sunt doar degenerați, proști, caricaturi patologice, un fel de zeamă lungă de maimuțe plictisite. Ti-ai facut o frumoasa auto-caracterizare, n-am ce zice ! 🤣🤣 Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 2 minute, Un_Nimeni a spus: Dacă stai pe labă în sihăstrie și tot nu e sigur că vei scăpa de "variola maimuței". Pregătește - te de bube, că așa vă teroriza și covidul 😂😅 Link spre comentariu
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 2 minutes ago, Pagubitul said: Dacă stai pe labă în sihăstrie și tot nu e sigur că vei scăpa de "variola maimuței". Pregătește - te de bube, că așa vă teroriza și covidul 😂😅 Mi se rupe ! 😉 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 E loc pentru toata lumea pe Planeta. Cu ce va deranjeaza transexualii in societate ? sunteti atatia oameni ‘straight’ care sunteti de toata jena , ce treaba aveti voi cu preferintele si alegerile altora daca sunteti atat de multimiti si impacati cu voi insiva ? vedeti-va de trraba voastra si lasati anunturile altora care nu va privesc . nu e nimeni obligat sa va urmeze parerea proprie, cu atat mai mult cat aceste actiunile ale transsexualilor nu va ataca voua viata personala . 🤦🏼♀️ daca oamenii au ocazia sa isi faca modificari genetice este fix alegerea lor . Nu v-a spus nimeni sa faceti la fel ca ei. Educati-va copiii cum trebuie astfel incat sa nu aveti teama ca vor fi influentati de alegerile altora din locurile publice sau din anturaje care nu ii reprezinta in rest vedeti-va de treaba voastra si de viata voastra linistiti. Ca nu va fura nimeni linistea daca ea chiar exista;) Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 16 minute, Zzz456zzz a spus: Coaie. O iei pe aratura! Vorbeam clar de voi, și repet a 4-a oara, ma doar în pula de voi. Și acum sa iti explic sa înțeleagă și neuronul tau: fiecare cu orientarea lui sexuala, vorbim doar de orientare sexuala! Majoritatea aveți duble personalități. Treceți de la tristețe la fericire instant ceea ce denota instabilitate psihica. Nu are legătură ce fac hetero sau homosexualii. Dar un lucru e clar, un bolnav niciodată nu vede ca e bolnav. Deci cristiana/cristiane (ca ești cocalar ca te dai mare cu banii câștigați și suptul pulii), eu nu anormal, eu merg la medici sa îmi pună diagnostic etc . Bafta și sper sa oprim aici comentariile, nu vrea sa îmi bat joc de voi mai mult decât a făcut o viata asta! Tocmai ca un medic mi-a pus mie diagnosticul de disforie de gen 💁🏽♀️ Tu nu ai nevoie de diagnostic pt ca din moment ce ai intrat aici ești un bulangiu neasumat . trec de la fericire la Tristețe și după aceea la agonie in funcție cu cine stau de vorba 😂 mi se pare ceva normal dăăh 😂 toata lumea are dubla personalitate ba chiar tripla 😂 depinde de situație 💁🏽♀️ De ex eu am multe alter ego’s in funcție de starea pe care o am 😂😂😂😂 dacă îți văd tie moaca de exemplu aia urâta ma transform in balaur 😂 Ma dau mare cu ceea ce pot 😂 fiecare cu ce poate !! Tu pe ce data ai salariul ? ❤️ cristian/Cristina 😂 ce mAi contează când sunt atât de frumoasa 😂 vrei sa te mint ca dacă ma uit pe threaduri de femei escorte top și pula mea DAU CLASĂ!!!! nu mai da reply pt ca oricum sincer … viața și-a bătut joc de tine si vorbești din propriile frustrați ești un trist cu o nevasta mai trista decât tine fuck outta here 1 Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat Iulie 2, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: E loc pentru toata lumea pe Planeta. Cu ce va deranjeaza transexualii in societate ? sunteti atatia oameni ‘straight’ care sunteti de toata jena , ce treaba aveti voi cu preferintele si alegerile altora daca sunteti atat de multimiti si impacati cu voi insiva ? vedeti-va de trraba voastra si lasati anunturile altora care nu va privesc . nu e nimeni obligat sa va urmeze parerea proprie, cu atat mai mult cat aceste actiunile ale transsexualilor nu va ataca voua viata personala . 🤦🏼♀️ daca oamenii au ocazia sa isi faca modificari genetice este fix alegerea lor . Nu v-a spus nimeni sa faceti la fel ca ei. Educati-va copiii cum trebuie astfel incat sa nu aveti teama ca vor fi influentati de alegerile altora din locurile publice sau din anturaje care nu ii reprezinta in rest vedeti-va de treaba voastra si de viata voastra linistiti. Ca nu va fura nimeni linistea daca ea chiar exista;) Doar prima afirmație trebuie să o contrazic: NU este loc pentru toată lumea pe planetă. Și pe lângă spațiu sunt multe alte probleme, nu doar resursele disputate. Crash course in ethology: agresivitatea este un instinct primordial, probabil primul apărut după foame și frică. Iar entuziasmul este la primate un instinct autonom, ca strigătul de triumf la gâște. Vezi On Aggression, Konrad Lorenz; Love and Hate, Irenaus Eibl-Eibesfeldt etc. PS: dacă ar fi capabili să educe..., nu ar face copii, că ar avea discernământ. Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Iulie 2, 2022 Opriți planeta proștilor 😂😂😂🖕🏽🖕🏽🖕🏽 Rupeti unii dintre voi pula original…nu va e Rușine ca aici sau in public râdeți de noi și când colo voi sunte largi-cinstiții?😂😂😂 cunoaștem cazuri … pe strada Baiat și in pat mai femeie ca mine. Stati in plm pe treaba voastră ca nu v-a futut nimeni cu japca in cur și nu v-a dat nimeni la muie cu japca ca sa aveți ceva cu noi. Din contra voi veniți la noi sa va dominam 😂 pe bune? 😂 Terminați cu prostiile și vedeti-va de treaba voastră fiecare daca nu va convine ceva 🤦🏽♀️🙄. E sâmbătă și aveți timp așa mult liber încât sa stati sa scrieți aici fel de fel de lucruri?💋😂😂 Ahhh..sa nu uitați sa ștergeți istoricul de la căutări, ca văd nevestele ca ați căutat pula pe forum de Ts/tv 😂🖕🏽 Pupi de la Isa 💋 2 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Iulie 2, 2022 7 minutes ago, KimInLove said: E loc pentru toata lumea pe Planeta. Cu ce va deranjeaza transexualii in societate ? sunteti atatia oameni ‘straight’ care sunteti de toata jena , ce treaba aveti voi cu preferintele si alegerile altora daca sunteti atat de multimiti si impacati cu voi insiva ? vedeti-va de trraba voastra si lasati anunturile altora care nu va privesc . nu e nimeni obligat sa va urmeze parerea proprie, cu atat mai mult cat aceste actiunile ale transsexualilor nu va ataca voua viata personala . 🤦🏼♀️ daca oamenii au ocazia sa isi faca modificari genetice este fix alegerea lor . Nu v-a spus nimeni sa faceti la fel ca ei. Educati-va copiii cum trebuie astfel incat sa nu aveti teama ca vor fi influentati de alegerile altora din locurile publice sau din anturaje care nu ii reprezinta in rest vedeti-va de treaba voastra si de viata voastra linistiti. Ca nu va fura nimeni linistea daca ea chiar exista;) Inesuka ție îți plac transexualii sau transexualele ? 1 Link spre comentariu
Mihai89xxx Reputație: 24 Postat Iulie 2, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 9 minute, isabellets a spus: Opriți planeta proștilor 😂😂😂🖕🏽🖕🏽🖕🏽 Rupeti unii dintre voi pula original…nu va e Rușine ca aici sau in public râdeți de noi și când colo voi sunte largi-cinstiții?😂😂😂 cunoaștem cazuri … pe strada Baiat și in pat mai femeie ca mine. Stati in plm pe treaba voastră ca nu v-a futut nimeni cu japca in cur și nu v-a dat nimeni la muie cu japca ca sa aveți ceva cu noi. Din contra voi veniți la noi sa va dominam 😂 pe bune? 😂 Terminați cu prostiile și vedeti-va de treaba voastră fiecare daca nu va convine ceva 🤦🏽♀️🙄. E sâmbătă și aveți timp așa mult liber încât sa stati sa scrieți aici fel de fel de lucruri?💋😂😂 Ahhh..sa nu uitați sa ștergeți istoricul de la căutări, ca văd nevestele ca ați căutat pula pe forum de Ts/tv 😂🖕🏽 Pupi de la Isa 💋 Si eu de cand o astept pe a ta....yami ..yami Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum