Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Asta nici bani de cont pe forum n-are :)))) sta cu limita aia de postari de 3 minute 😂😂
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, Zzz456zzz a spus: Kim este EA, tu ești bărbat "asumat" cu țâțe ce încercai sa ma agăți în urma cu câțiva ani pe badoo😂😂😂 Stai jos 3 in primul rând eu nu am avut BADOO pozele le-am avut furate 🤣🤣🤣🤣🤣eu stau pe nimfomane ,fb,insta și atata 🤣🤣🤣🤣🤣dacă stăteam pe BADOO atunci stăteam și acuma 🤣🤣🤣🤣IN VIAȚA MEA BU STAU PE SITE DE SOCIALIZARE SA AGAT PULA CÂND PULA DEFAPT VINE LEJER LA MINE 🤣🤣🤣🤣
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Asta nici bani de cont pe forum n-are :)))) sta cu limita aia de postari de 3 minute 😂😂 Ador genul lui eu 🤣🤣🤣🤣🤣pe Chat unii sunt TOP DE BĂRBAȚI DAR DEFAPT IN REALITATE DACĂ ÎL SCUTURI CRED CA va cădea 3 lei după el 🤣🤣🤣🤣🤣
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 4, 2022 Acum 4 minute, Zzz456zzz a spus: Kim este EA, tu ești bărbat "asumat" cu țâțe ce încercai sa ma agăți în urma cu câțiva ani pe badoo😂😂😂 Și ești supărat că a văzut ce puță mică ai și te-a refuzat dup-aia? Până și ăia cu poze furate te refuză, aoooleu... 😢
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 1 minute ago, Zzz456zzz said: Kim este EA, tu ești bărbat "asumat" cu țâțe ce încercai sa ma agăți în urma cu câțiva ani pe badoo😂😂😂 Gresit . Transexualii sunt ce vor pula lor ! Pentru ca ei chiar au pula si o pot introduce in gurita ta ca sa mai taci putin. avand in vedere ca au chip de femeie si pula intre picioare au dublu sex. Ea / El. pe bune, chiar asa de mult te oftici ? 😂😂😂 eu rad de 3 zile incontinuu mi-e frica sa nu ma ingras.
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 A început sa îmi placa și mie topicul asta. Ar trebui sa ma fac influencer. Vad ca am potențial 😂😂😂
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Gresit . Transexualii sunt ce vor pula lor ! Pentru ca ei chiar au pula si o pot introduce in gurita ta ca sa mai taci putin. avand in vedere ca au chip de femeie si pula intre picioare au dublu sex. Ea / El. pe bune, chiar asa de mult te oftici ? 😂😂😂 eu rad de 3 zile incontinuu mi-e frica sa nu ma ingras. Promit ca sa fie fericit și sa numai facă atâtea spume am sa vb cu prietenele mele și îl primim in grup dacă vrea 🤣🤣🤣🤣🤣🤣sigur după nu mai latră atata dar nu își permite una apoi mai multe 😂😂😂😂🔞🔞🔞🔞
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, Zzz456zzz said: A început sa îmi placa și mie topicul asta. Ar trebui sa ma fac influencer. Vad ca am potențial 😂😂😂 Ai putea incepe prin a-ti achita un cont SP , dupa aia sa visezi la influenceri, amaratule:) ai potential de Clown momentan.
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Ai putea incepe prin a-ti achita un cont SP , dupa aia sa visezi la influenceri, amaratule:) ai potential de Clown momentan. Te rog Lasă-l sa viseze 🤣🤣🤣
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, BlondyTs said: Te rog Lasă-l sa viseze 🤣🤣🤣 Ok. 😇😂
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 4, 2022 Acum 3 minute, Zzz456zzz a spus: A început sa îmi placa și mie topicul asta. Ar trebui sa ma fac influencer. Vad ca am potențial 😂😂😂 Da, ești mai jenibil ca Lorin Loghin ăla. Bani nu cred că faci dar de râs te faci sigur, gratis.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Hai ma , te-ai trezit din vis ? Lasa mesaj.
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Ok. 😇😂 Mulțumesc ♥️🥰😘
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Acum 1 minut, Pagubitul a spus: Da, ești mai jenibil ca Lorin Loghin ăla. Bani nu cred că faci dar de râs te faci sigur, gratis. Asta e top 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: Gresit . Transexualii sunt ce vor pula lor ! Pentru ca ei chiar au pula si o pot introduce in gurita ta ca sa mai taci putin. avand in vedere ca au chip de femeie si pula intre picioare au dublu sex. Ea / El. pe bune, chiar asa de mult te oftici ? 😂😂😂 eu rad de 3 zile incontinuu mi-e frica sa nu ma ingras. Kim draga, rasul slăbește. Dar de unde pula mea sa știi tu? Ești doar o curva. Și dacă poate sa fie fie un EL fie o EA...eu zic ca e un EL. În rest. Sugi pula. Dute și mănâncă sloboz ca iti pica internetul 😂 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, Zzz456zzz said: Kim draga, rasul slăbește. Dar de unde pula mea sa știi tu? Ești doar o curva. Și dacă poate sa fie fie un EL fie o EA...eu zic ca e un EL. În rest. Sugi pula. Dute și mănâncă sloboz ca iti pica internetul 😂 Chestia asta ca-ti pica internetul e scuza ta ca sa te scoti ca ai cont de sarac si postezi la fiecare 3 minute🤭
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, Zzz456zzz a spus: Kim draga, rasul slăbește. Dar de unde pula mea sa știi tu? Ești doar o curva. Și dacă poate sa fie fie un EL fie o EA...eu zic ca e un EL. În rest. Sugi pula. Dute și mănâncă sloboz ca iti pica internetul 😂 Ești și prost și nu sti sa le legi între ele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣dacă te uiți mai sus tipa e super bine in corp slaba ,talie ,sâni ,blonda ♥️♥️♥️♥️NETUL NUI PICĂ CA E DE UK E BUN CREDEMA ȘI MAI SCUMP CA AL TĂU DIN ROMÂNIA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣și contul ei aici e plătit nu ca al tău GRATIS 🤣🤣🤣🤣🤣deci ai grija ți-e sa nu îți cada netul 🤣🤣🤣
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, BlondyTs said: Ești și prost și nu sti sa le legi între ele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣dacă te uiți mai sus tipa e super bine in corp slaba ,talie ,sâni ,blonda ♥️♥️♥️♥️NETUL NUI PICĂ CA E DE UK E BUN CREDEMA ȘI MAI SCUMP CA AL TĂU DIN ROMÂNIA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣și contul ei aici e plătit nu ca al tău GRATIS 🤣🤣🤣🤣🤣deci ai grija ți-e sa nu îți cada netul 🤣🤣🤣 Adevarat cu internetul de UK . Zici ca-i racheta lui Putin 😂 asa rapid imi merg postarile
Zzz456zzz Reputație: 11 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Acum 9 minute, BlondyTs a spus: Promit ca sa fie fericit și sa numai facă atâtea spume am sa vb cu prietenele mele și îl primim in grup dacă vrea 🤣🤣🤣🤣🤣🤣sigur după nu mai latră atata dar nu își permite una apoi mai multe 😂😂😂😂🔞🔞🔞🔞 Ba muistule analfabet..doar cu minusuri ești în stare povestim? Pe voi transexualii va înțeleg intr un fel. Atât puteți. Nu o înțeleg pe mizeria de k. 😂😂😂 1
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Adevarat cu internetul de UK . Zici ca-i racheta lui Putin 😂 asa rapid imi merg postarile E foarte bun acolo am stat 6 ani și eu ♥️🥰😍🔞🔞🔞și bărbați idem PULOSI ȘI BUNI ♥️♥️😍😍😂😂😂😂😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, Zzz456zzz said: Ba muistule analfabet..doar cu minusuri ești în stare povestim? Pe voi transexualii va înțeleg intr un fel. Atât puteți. Nu o înțeleg pe mizeria de k. 😂😂😂 Mizeria de K. ii sustine in minusat. Daca ele iti dau minus, iti sau si eu. Ce pula lor:))) ai inteles acum, da ? Pup. minus-
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Just now, BlondyTs said: și bărbați idem PULOSI ȘI BUNI ♥️♥️😍😍😂😂😂😂😂 Daaaaa, pai de asta nu mai plec de aici 😂😂😂
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Chiar acum, Zzz456zzz a spus: Ba muistule analfabet..doar cu minusuri ești în stare povestim? Pe voi transexualii va înțeleg intr un fel. Atât puteți. Nu o înțeleg pe mizeria de k. 😂😂😂 Numai fi supărat promit ca vb cu kim și te bag la mijloc între noi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣depinde ce preferi sa o iei sau sa o dai 🤣🤣🤣🤣facem discount Ptr mine 🤣🤣🤣🤣🤣și apropo nu sunt perfecta îmi place sa și greșesc sunt OM ♥️😍🔞🔞
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 1 minute ago, BlondyTs said: Numai fi supărat promit ca vb cu kim și te bag la mijloc între noi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣depinde ce preferi sa o iei sau sa o dai 🤣🤣🤣🤣facem discount Ptr mine 🤣🤣🤣🤣🤣și apropo nu sunt perfecta îmi place sa și greșesc sunt OM ♥️😍🔞🔞 Dati-i o pula-n gura si pentru mine 😂 eu ii dau capace , imi place mai mult sunetul de cap spart
BlondyTs Reputație: 1769 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Dati-i o pula-n gura si pentru mine 😂 eu ii dau capace , imi place mai mult sunetul de cap spart Ii dau ca îmi place sa fut ♥️🔞😘🥰😍nu o am mare dar ma descurc pe camera ♥️♥️🔞🔞🔞îl aștept la o programare 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂sigur nu merge crăcănat dar ce îl pot asigura ca ii rup gurița cum îmi place mie 🥰🥰😂😂♥️♥️🔞🔞🔞👅👅👅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum