Sari la conținut

❤️Amalia❤️ 0747853669❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0747853669
  • Oras:Craiova
Postat

Buna❤️ numele meu este Amalia , daca esti satul de poze false si vrei sa petreci cateva clipe alaturi de o blonda slim si fara graba ❤️ Te astept ❤️

0747853669

Ca servicii , precizez ca igiena este pe primul loc ❤️
Oral si normal protejat ❤️
Finalizarea:100.   Ora:200.  
Limbuțe 🤩 69 🤤 și sărutări corporale , mici fantezii 😉 CONTRA-COST! Mă puteți găsii pe Strada Doljului si adresa exactă pe WhatsApp plus alte detalii care va interesează ❤️ Vă rog să precizați când mă contactați de aici , pentru ca am anunț si pe Publi.  Vă pup ❤️

6FF28735-EDA6-4FD2-A187-E1330674FE80.jpeg

7CA71375-437D-4E61-9BEC-4DB3A0965064.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat

Bună ❤️ Mi-am incheiat programul in noaptea asta 😅 Mai târziu o să vă anunț când incep , vă pup 💋

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună ❤️ Am inceput astăzi, vă astept pe WhatsApp pentru programari. Lucrez până la 2-3 poate si mai târziu 😅 vă pup 💋

• Inimioara 1
Postat

Bună ❤️ Am inceput programul astăzi , vă astept pe WhatsApp sau apel pentru programari. O să lucrez tot până târziu vă pup 💋

• Inimioara 1
  • Oras:Hamburg
  • Oras:Hamburg
Postat

Salutare colegi de pasarică de curând am vizitat această fata find și eu din nou în Craiova și am rămas dezamăgit, oralul doar protejat, poze absolut false, igienă necorespunzătoare am simțit miros înțepător care venea de la pasarică, locația ok!!                    Nu știu sa dau note dar am spus în mare ce nu mia convenit, pentru mine categoric este de evitat ,nu voi mai reveni!!                                    Tipa foarte aroganta și care te și fute după ceas!! Salutări și ciocane tari! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Kokopulosul a spus:

Salutare colegi de pasarică de curând am vizitat această fata find și eu din nou în Craiova și am rămas dezamăgit, oralul doar protejat, poze absolut false, igienă necorespunzătoare am simțit miros înțepător care venea de la pasarică, locația ok!!                    Nu știu sa dau note dar am spus în mare ce nu mia convenit, pentru mine categoric este de evitat ,nu voi mai reveni!!                                    Tipa foarte aroganta și care te și fute după ceas!! Salutări și ciocane tari! 

Când ai fost tu la mine ? Te rog să precizezi. Cât despre poze , pozele sunt reale și sunt din locație le pot confirma cu costumația, confirmarea se face in locatie. Iar cu mirosul te rog sa te mai gândești eu îți spun sigur că te inșeli! Igiena corespunde 100% !! Nu grăbesc clienți și nu sunt arogantă !! O să vă convingeți de la celelalte recenzii cât de curând !! 

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor 💋 sunt disponibilă până la ora 03:00 vă aștept ❤️

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, Amalia98 a spus:

Bună dragilor 💋 sunt disponibilă până la ora 03:00 vă aștept ❤️

Ești, o ...urâta !!!! Și o pitica 

cred ca ești și **spam editat**. Am fost la tine și n am rămas ...ești aroganta , confirm ce a zis KokoPulosul

confirm doar faptul ca ești aroganta , și ca nu ești cea din poze  serviciile nu știu Cin le prestezi deoarece cum am zis  ești o **spam editat** URÂTĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 3
Postat

Bună, am inceput programul pe astăzi ❤️ Vă aștept Whatsapp pentru programări și detalii. Vă pup 💋 

Iar in contra recenziilor făcute de persoane care nici măcar nu m-au contactat , vreau să precizez că se inșală. Nu sunt nici pitică nici arogantă 😂 Vă astept pe restul să vă convingeți , pupici 💋

Postat

Îți dau cuvântul meu, dacă  ma provoci de nu vin si îți fac poza ! Termina cu amabilitățile pe aici , ca la fața locului ești Pichinez ...da te in pula mea . De Urâta ...Pichinezo!!  🤣 marșh in pula mea
mai stai sa crești după pune te aici  ca mai mult de 16 ani , n-ai !!

am fost la tine când ai fost la G-URI ....sau încă mai ești nu știu... aveai un pat cu lumina ambientala așa roșie termina-te ca te știu !!! Numai aburi pe aici lumea . Stai parcata. Sub scaun ca ai loc poți sa și dansezi sub el

fii cuminte ca nu toată lumea minte , și tu ești sinceră ! 🥴 presupun. ca o sa îți dai silință sa fii  Ok cu prostul care ți-o intra pe USA , după aceste recenzii crezând ca vine cineva și ne contrazice. dar ca și aspect n ai nicio șansa sa schimbi și automat toate cele spuse o sa se confirme ca noi care am fost la tine te am descris corect Mi as fi dorit sa confirme cineva ca așa este , ca ești  pitica ...și copila !

esti pușcărie curată ! 

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 3
  • Inimioara 1

Postat
La 23.06.2022 la 20:24, Amalia98 a spus:

Când ai fost tu la mine ? Te rog să precizezi. Cât despre poze , pozele sunt reale și sunt din locație le pot confirma cu costumația, confirmarea se face in locatie. Iar cu mirosul te rog sa te mai gândești eu îți spun sigur că te inșeli! Igiena corespunde 100% !! Nu grăbesc clienți și nu sunt arogantă !! O să vă convingeți de la celelalte recenzii cât de curând !! 

Stai liniștită nu te mai agita atîta că și eu am fost la tine și confirm tot ce spune Kokopulosul !

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...