Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

• Oras:Alba
Postat

Si mai terminat cu cacaturile, ca nu e mereu standard, daca unu a fost ( probabil) natarau asta nu inseamna ca e cu toti la fel. Se mai uita si dupa om banuiesc :)) ca inafara de “ domnu “ nu s-a mai plans nimeni. Nu uitati .. de facut rau e foarte usor 

• Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Colegu sorin380 preturile domnisoarei sunt de top acum e normal ca si client sa ai asteptari de top

Pt pretruri de top trebuie sa arati  CUMVA , Sa te comporti CUMVA.

nu e optional nici una nici alta, sunt conditii necesare

• Minus 1
Postat
22 minutes ago, patriotul11 said:

Colegu sorin380 preturile domnisoarei sunt de top acum e normal ca si client sa ai asteptari de top

Pt pretruri de top trebuie sa arati  CUMVA , Sa te comporti CUMVA.

nu e optional nici una nici alta, sunt conditii necesare

Ea e de top, se poarta top, si daca ii arati respect si ea la randul ei iti va arata respect si recunostinta. Dar da, stiu ce zici

• Oras:ETIOPIA
Postat

Ma distrează maxim când vad cum se autorecenzeaza fata asta Eva aka @Sorin380.

Unele dive ne cred tâmpiți :) :)

Hai sa vedem niște recenzi adevărate de la useri cu vechime,nu povesti scrise de titulara sau de 

• Like 2
Postat

Pai haide sa vedem, ca nu s- mai dus nimeni si vorbiti ca tamipitii vorba ta 😂

Postat
Acum 42 minute, Sorin380 a spus:

Pai haide sa vedem, ca nu s- mai dus nimeni si vorbiti ca tamipitii vorba ta 😂

Te cam agiti @Sorin380 și nu iti face bine.Sa nu iti plesnească vreo vena.As putea paria ca @Sorin380 esti chiar tu fetițo.

Prea te agiti sa iei( iti iei) apărarea.

Esti praf gagica :) :)

Hai sa facem un targ: ne vedem azi la ora 16:00 în gara și dacă exiști cu adevărat @Sorin380 sunt dispus sa iti platesc o ora cu Eva. :)

Ce zici? Te bagi?

Postat
3 minutes ago, exorcistul alb said:

Te cam agiti @Sorin380 și nu iti face bine.Sa nu iti plesnească vreo vena.As putea paria ca @Sorin380 esti chiar tu fetițo.

Prea te agiti sa iei( iti iei) apărarea.

Esti praf gagica :) :)

Hai sa facem un targ: ne vedem azi la ora 16:00 în gara și dacă exiști cu adevărat @Sorin380 sunt dispus sa iti platesc o ora cu Eva. :)

Ce zici? Te bagi?

Colegu, eu nu ma agit si nu am nimic de dovedit, auzi la el. 😂 doar am vrut sa ajut o fata care a fost catalogata gresit. Eu nu ma bag in cacaturi de genul. Sunt om insurat. Iar tu ?! Esti jalnic. O zi buna. 

Postat

Buna seara intregii comunitati de pe orasul Deva cat si Hunedoara.

Nu am obisnuita de a lasa recenzi foarte des din cauza lipsei de timp, dar in seara aceasta o fac cu tot dragul si in scop de a arata lumina caracterul Evei si comportamentul ei ireprosabil si de o mare calitate.

Nota 10 pe linie pentru servicile oferite si pentru caldura si omenia de care da dovada.

Pozele sunt reale , fata este super simpatica si micuta de statura dar foarte curata iar serviciile sunt facute cu mult calm si atent.

Tuturor celor care mai aveti vreo indoiala de ea , in seara aceasta aveti dovada.

Multumesc Eva pentru tot , sper curand sa ne revedem si la o ora.

Seara frumoasa si multa minte tuturor in afirmarea unor lucruri mai mult sau putin influentate de catre altii.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...