Sari la conținut

Caut cuplu cu el cuckold

Postări Recomandate

• Telefon: -
  • Oras:București
Postat

Salut,

Sunt un tip la 28 de ani, dornic sa întâlnesc un cuplu cu el submis, activ oral (dar nu e un must). As dori sa ii penetrez partenera si el sa privească sau sa si participe. Sunt heterosexual.

Mersi.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
La 22.06.2022 la 14:06, Mariuszette a spus:

Salut,

Sunt un tip la 28 de ani, dornic sa întâlnesc un cuplu cu el submis, activ oral (dar nu e un must). As dori sa ii penetrez partenera si el sa privească sau sa si participe. Sunt heterosexual.

Mersi.

Mă tentează. E una din fanteziile mele să-mi văd soția futută de altul.

• Like 1
  • Oras:arges
  • Oras:arges
Postat

Pai e una din fanteziile lui dar daca vrea si nevastasa ca sigur ea nu stie,ca daca ar sti era castrat

Postat
La 20.07.2022 la 14:21, linquist30 a spus:

Mă tentează. E una din fanteziile mele să-mi văd soția futută de altul.

Te salut!

Lasa o adresa de mail sa putem comunica acolo. Ma pot deplasa eu pana la Ploiești.

Mersi.

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat
La 22.06.2022 la 14:06, Mariuszette a spus:

Salut,

Mersi.

Suna-ma ! 0790546873

Postat
Acum 19 ore, siana a spus:

Suna-ma ! 0790546873

Eu vreau un cuplu cu el cuckold si eu sa fiu partea dominanta. Nu cauta o dominatoare

Reputație: -1369
Postat
Acum 5 ore, Mariuszette a spus:

Eu vreau un cuplu cu el cuckold si eu sa fiu partea dominanta. Nu cauta o dominatoare

Pai, scrie si tu, in titlu, ca esti stapan sau dominator, sa inteleaga lumea !

Ah, lupulache, ma excita rau, limba ta, lunga ! ! Sunt Scufita Rosie si stau la plaja, pe balcon, in costumul Evei, asteptandu-te cu picioarele larg desfacute, sa vii, sa ma ungi cu ulei pe tot trupul si sa im i iei temperatura dintre fese si din scoica, mea, umeda si fierbinte, cu limba sau cu termometrul tau, gros ! Vino, sa ne racorim sub dus impreuna ! Vino, sa te dresez si domesticesc ! Pot face din tine catelusul meu, submis, care sta toata noaptea legat de clanta usii, sa ma pazeasca iar dimineata ma trezeste cu latraturi. Iti pun pe jar aprins inima si te fac sa ma ai in visele tale zi si noapte. Iti pot oferi pedepse si recompense, te pot umili, pot fi blanda si tandra cu tine sau cat de dura ai autoritara iti doresti. De ce ti-au crescut urechile atat de mari, lupulache, fiindca te-am tras de ele si ti-a placut sa ma auzi cum iti vorbesc murdar ? Sunt mistress Sanziana, cea dupa care ti se aprind talpile si imaginatia, de cum ma vezi. Sunt o femeie stilata, dezinvolta, cu atitudine, si iti pot indeplini cele mai indraznete fantezii. Imi place sa domin, sa te feminizez, sa detin controlul. Imi plac jocurile erotice si sunt deschisa la noi provocari. In relatii de lunga durata, de tip sclav personal-stapana sau de tip sugar, accept si cadouri si contraservicii. Ofer conversatii fierbinti si la telefon si dominare la distanta, daca ma recompensezi pe Revolut. Daca esti in cautarea a ceva special, eu sunt specialitatea numarul unu in aria jocurilor si fanteziilor erotice si de dominare. Detin multe lenjerii, jucarii, tocuri, peruci, dar imi place sa primesc unele noi si de la tine. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...