Vizitator Jakeline Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 Buna💋 dragilor am revenit în orașul vostru!🤗 Pentru cei ce ni ma cunosc sunt Adina o fata sexi ,atentă la dorințele tale. Sunt o fata pasionala dar pot fi și rea ( pentru cei ce își doresc o adevărată stăpâna) .Am 1,75 m ,70 kg . Serviciile mele sunt: ■Sex oral neprotejat depinde de igena ■Finalizare corporala ■Sex normal (doar protejat) ■Masaj erotic/relaxare ■Mângâieri corporale ■Sărutări corporale ■Toate pozițiile ■69 30 minute =150 ei 60 minute = 300lei 💋 Dominare ●Soft 300 lei ●Hard 400 lei ■Bătut,scuipat ,vb vulgar ,uro, anilingus .cunilingus 🏁 LOCAȚIE: Aleea Ulise Y14 scara A Locația este in zona Vlaicu langa Pizza 5 colturi
manus94 Reputație: 1 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 Am fost la o ședința de dominare Soft,și am fost foarte închintat de prestația ei, s-a comportat ca Și o adevărată Stăpână autoritară. Dar timpul a fost cam scurt toată treaba a durat undeva la 20-25 Minute. Am intrat, am achitat 300 RON și Și când m-a întrebat ce vreau mai exact, m-am pierdut și nu am știut ce să-i mai spun.Nu a fost problemă, a preluat controlul imediat. M-a Pus in genunchi pe jos, langa pat și am început cu foot Worship, m-a verificat sa vadă dacă îmi place 😂, și am Urcat spre cunnilingus vreo 3-4 minute după care probabil ca nu ia plăcut, s-a ridicat de pe pat, mi-a tras niște palme și m-a scuipat. După m-a întins pe jos și a urmat un annilingus stand peste mine, timp in care m-a ajutat și pe mine sa termin… Multumesc!!!
KingSartoris Reputație: 71 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 Mai mult e stapana de a lua banii, nu de a face cu adevarat dominare. Dovada ca a durat 20 de minute si te-a taxat 300. E de evitat in arta dominarii, eu zic pas.
Unul_ Reputație: 5 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 ore, manus94 a spus: Am fost la o ședința de dominare Soft,și am fost foarte închintat de prestația ei, s-a comportat ca Și o adevărată Stăpână autoritară. Dar timpul a fost cam scurt toată treaba a durat undeva la 20-25 Minute. Am intrat, am achitat 300 RON și Și când m-a întrebat ce vreau mai exact, m-am pierdut și nu am știut ce să-i mai spun.Nu a fost problemă, a preluat controlul imediat. M-a Pus in genunchi pe jos, langa pat și am început cu foot Worship, m-a verificat sa vadă dacă îmi place 😂, și am Urcat spre cunnilingus vreo 3-4 minute după care probabil ca nu ia plăcut, s-a ridicat de pe pat, mi-a tras niște palme și m-a scuipat. După m-a întins pe jos și a urmat un annilingus stand peste mine, timp in care m-a ajutat și pe mine sa termin… Multumesc!!! Slaba pe partea de dominare. Dacă ea te-a dat pe spate fă-i o vizita Carlei dacă mai vine pe la Arad sa vezi acolo dominare
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 @pisicuts poți închide acest topic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum