Sari la conținut

Adina💋👉0774906283👈

Vizitator Jakeline

Postări Recomandate

Vizitator Jakeline
Reputație: 0
Postat

Buna💋 dragilor  am revenit în orașul vostru!🤗

Pentru cei ce ni ma cunosc sunt Adina o fata sexi ,atentă la dorințele tale.

Sunt o fata pasionala dar pot fi și rea ( pentru  cei ce își doresc o adevărată  stăpâna) .Am 1,75 m ,70 kg .

Serviciile mele sunt:

■Sex oral  neprotejat depinde de igena
■Finalizare corporala 
■Sex normal (doar protejat)
■Masaj erotic/relaxare
■Mângâieri corporale 
■Sărutări corporale
■Toate  pozițiile 

■69
30 minute =150 ei
60 minute = 300lei 

💋
Dominare
●Soft 300 lei 
●Hard 400 lei 
■Bătut,scuipat ,vb  vulgar ,uro, anilingus .cunilingus
 🏁 LOCAȚIE:
 Aleea Ulise Y14 scara A 
Locația  este in zona Vlaicu langa Pizza 5 colturi

IMG-20220610-WA0017.jpg

IMG-20220610-WA0016.jpg

IMG-20220610-WA0018.jpg

Postat

Am fost la o ședința de dominare Soft,și am fost foarte închintat de prestația ei, s-a comportat ca Și o adevărată Stăpână autoritară.  

Dar timpul a fost cam scurt toată treaba a durat undeva la 20-25 Minute. 

Am intrat, am achitat 300 RON și Și când m-a întrebat ce vreau mai exact, m-am pierdut și nu am știut ce să-i mai spun.Nu a fost problemă, a preluat controlul imediat. M-a Pus in genunchi pe jos, langa pat și am început  cu foot Worship, m-a verificat sa vadă dacă îmi place 😂, și am Urcat spre cunnilingus vreo 3-4 minute după care probabil ca nu ia plăcut, s-a ridicat de pe pat, mi-a tras niște palme și m-a scuipat. 

După m-a întins pe jos și a urmat un annilingus stand peste mine, timp in care m-a ajutat și pe mine sa termin…

Multumesc!!!

Postat

Mai mult e stapana de a lua banii, nu de a face cu adevarat dominare. Dovada ca a durat 20 de minute si te-a taxat 300. E de evitat in arta dominarii, eu zic pas.

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, manus94 a spus:

Am fost la o ședința de dominare Soft,și am fost foarte închintat de prestația ei, s-a comportat ca Și o adevărată Stăpână autoritară.  

Dar timpul a fost cam scurt toată treaba a durat undeva la 20-25 Minute. 

Am intrat, am achitat 300 RON și Și când m-a întrebat ce vreau mai exact, m-am pierdut și nu am știut ce să-i mai spun.Nu a fost problemă, a preluat controlul imediat. M-a Pus in genunchi pe jos, langa pat și am început  cu foot Worship, m-a verificat sa vadă dacă îmi place 😂, și am Urcat spre cunnilingus vreo 3-4 minute după care probabil ca nu ia plăcut, s-a ridicat de pe pat, mi-a tras niște palme și m-a scuipat. 

După m-a întins pe jos și a urmat un annilingus stand peste mine, timp in care m-a ajutat și pe mine sa termin…

Multumesc!!!

Slaba pe partea de dominare. Dacă ea te-a dat pe spate fă-i o vizita Carlei dacă mai vine pe la Arad sa vezi acolo dominare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...