Sari la conținut

Karina 0725752462

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
Postat

Bună. Ma numesc Karina și am 23 de ani. Am mai fost în Târgu Jiu, însă nu am avut topic deschis deoarece îmi pierdusem contul. Poate unii dintre voi ma știți. Azi revin în orașul vostru. 

Despre mine ce pot spune... Sunt o fire prietenoasa și sociabila, sunt destul de deschisa și îmi place sa îmi fac treaba asa cum trebuie. 

Ca servicii ofer oral, normal, diferite poziții, 69, masaj, saruturi. 

Preturile sunt de 100 finalizare sau 250 ora. 

Pentru extra-uri putem vorbii în privat. 

O sa atașez aici câteva recenzii pentru a va face o idee despre mine și din perspectiva băieților care deja m-au vizitat. 

Pentru programări îmi puteți scrie pe whatsapp sau telefonic. 

Postat

Bună. Revin și eu în oraș azi. 

Voi fi disponibila după 13:30.

❤️

Postat

Vizitat Karina,o pustoaica blonda,fara figuri,face un oral bun,nu e prea expertă,dar isi da interesul sa te simti cat mai bine,nu zice nu,sărută,te mângâie,mai trebuie invata cam ce ar vrea un bărbat de la o femeie,cam încăpătoare,dar nu e figuranta,vz. ca ma doare,nu pune mana,etc.la ON se implica bine,nu dau note ca sunt pretențios 

Postat
La 13.07.2022 la 18:08, Iubaretu1234 a spus:

Vizitat Karina,o pustoaica blonda,fara figuri,face un oral bun,nu e prea expertă,dar isi da interesul sa te simti cat mai bine,nu zice nu,sărută,te mângâie,mai trebuie invata cam ce ar vrea un bărbat de la o femeie,cam încăpătoare,dar nu e figuranta,vz. ca ma doare,nu pune mana,etc.la ON se implica bine,nu dau note ca sunt pretențios 

Mulțumesc 💖 

Postat

Hei. Vizita mea s-a încheiat. Pana data viitoare rămâneți cu bine. 😊 

Postat

Bună. Azi și mâine voi fii disponibila la voi în oraș. Azi ma găsiți pana la 22:00,iar mâine programul va fii între 12:00-22:00. Programările se fac pe whatsapp sau telefonic. Va pup 😘 

• Like 1
Postat

Salutare!

Ieri i-am făcut o a doua vizita Karinei.

Fata este suuuuuuperrrrr!

De aceea am și revenit, fizic este tot ce trebuie, comportamentul este peste tot ce am vizitat eu până acum.

Pe mine nu mă interesează chestii de genul cum că parcă as fi cu iubita sau că geme de plăcere, dar.....chiar își dă interesul sa nu para falsa și o face bine și eu pot sa zic că o să revin mereu!

Postat

Bună, începând din aceasta seara voi fii disponibila la voi în oraș. 

Am și colega pentru doritorii de threesome(nu facem show lesbi), dar în același timp exista și discreție. Locația este pe Victoriei

Preturile sunt de 150 finalizarea sau 250 ora. 

Serviciile sunt de oral, normal, diferite poziții, finalizare corporala. Pentru fantezii se discuta în privat. 

Programările se fac pe whatsapp va rog,sau și telefonic pentru cine nu are whatsapp. 

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 37 minute, karina691 a spus:

Am și colega pentru doritorii de threesome(nu facem show lesbi), dar în același timp exista și discreție. Locația este pe Victoriei

Serviciile sunt de oral, normal, diferite poziții, finalizare corporala. Pentru fantezii se discuta în privat. 

Programările se fac pe whatsapp va rog,sau și telefonic pentru cine nu are whatsapp. 

Bună  @karina691 pentru threesome colega ta e Roxana? Merci!

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, rodans a spus:

numarul e cel din titlu ?

Cred ca ala e ca il are de la începuturi 👍🏻

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

• Oras:f
Postat
Acum 50 minute, karina691 a spus:

Buna @karina691

la multi ani !! in  primul rând , te pupă un vechi ......hai să zicem amic 😘

Văd (și colegii de la Gorj confirmă) că te-ai acomodat la ei de ceva vreme , ai probabil motivele tale pentru care nu ai mai trecut și pe la Severin , important este ca tu sa te simți bine acolo unde mergi , însă Roxana prietena ta ne-a mai vizitat la sfârșitul anului trecut .

Mi-e tare dor de ochișorii tăi , mi-e dor să te mai strâng o dată în brațe , nu prea am timp să vin până la Tg Jiu dar nu se știe niciodată ....😇

Încă o dată sau de două, trei  ori 😇 te pupă băiatul de le Severin cu recenzia 

" de manual "

😘😘❤️

Postat
Acum 1 oră, Badboyinbed a spus:

Cred ca ala e ca il are de la începuturi 👍🏻

Da doar numărul asta l am avut întotdeauna. 

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, constante a spus:

Buna @karina691

Văd (și colegii de la Gorj confirmă) că te-ai acomodat la ei de ceva vreme , ai probabil motivele tale pentru care nu ai mai trecut și pe la Severin , important este ca tu sa te simți bine acolo unde mergi , însă Roxana prietena ta ne-a mai vizitat la sfârșitul anului trecut .

Mi-e tare dor de ochișorii tăi , mi-e dor să te mai strâng o dată în brațe , nu prea am timp să vin până la Tg Jiu dar nu se știe niciodată ....😇

" de manual "

😘😘❤️

..pai și aici nici o reacție bby ?!?

Postat

Buna @karina691

" de manual "

😘😘❤️

Bună. Știu cine ești. Îmi este peste mana sa ajung în Severin și deaia am tot amânat mereu. Sper sa reușesc sa trec pe acolo pe la vara. 😊 💋 

Postat

Buna @karina691

" de manual "

😘😘❤️

Bună. Știu cine ești. Îmi este peste mana sa ajung în Severin și deaia am tot amânat mereu. Sper sa reușesc sa trec pe acolo pe la vara. 😊 💋 

Postat
Acum 1 minut, constante a spus:

..pai și aici nici o reacție bby ?!?

Stau prost cu semnalul, ca sunt pe drum :)))

La mulți ani și ție și sa ai un an plin de realizări și bucurii 💋

Postat
Acum 4 minute, karina691 a spus:

ok ,

mulțumesc pentru răspuns ,

numai bine îți doresc  și poate că ne reauzim sau revedem cândva  ....nu este nici o grabă❤️ 😊🫶

Postat
Acum 7 minute, karina691 a spus:

Stau prost cu semnalul, ca sunt pe drum :)))

La mulți ani și ție și sa ai un an plin de realizări și bucurii 💋

☺️😘🥰🫶❤️ îți este peste mână e puțin ciudat ,...

Tg Jiu e mai departe de tine și treci pe la mine acolo , ...in fine nu am nici un drept să îți cer astfel de detalii .

Până în vară este foarte mult și sunt absolut sigur că o păpușă la fel de dulce ca tine  mă va face să te uit până atunci .

Numai bine kari 🤗🫶❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...