Sari la conținut

Adelaā­squirtšŸ”deepthroatā­oral de visā­Dominare activašŸ’„0732309252šŸ’„

Postări Recomandate

DisponibilaĀ pana la ora 21Ā šŸ•˜

šŸ’„0722705695šŸ’„

Daca nu raspund la telefon, puteti sa imi lasatiĀ mesaj/scrieĀ peĀ whatsappĀ mentionandĀ ora pana la care va pot scrieĀ inapoi.Ā 

20230123_172105.jpg.637f63eebd49d30e4060950e6267b3ab.jpg
Ā 

ListaĀ mea cu serviciiĀ este urmatoarea:

Ā 

ā—Oral p/np in functieĀ de igienaĀ +Ā 50 lei

Deepthroat

NormalĀ doar protejat in diferiteĀ pozitii

FK (sarut in functieĀ de igienaĀ si compatibilitate)Ā 

GFEĀ 

69

Sex intre sani

Diferite fantezii (in limitaĀ bunuluiĀ simt)

Masaj deĀ relaxare/erotic

COB - FinalizareĀ corporala

NU fac anal

NU fac CIM/COF

1fin (max 30 min) -Ā 150 lei

1 H (max 2 fin)Ā - 250 lei

Ā 

ā—Ofer si servicii de dominareĀ soft/hard.Ā JucariiĀ si accesorii pt pasionatii de BDSMĀ (pt incepatori cat si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuriĀ erotice)Ā 

Footfetish/footgagging/DressĀ fetish

Facesitting

Bondage

CBT/ballbusting

Whipping/Slapping

Trampling

Spitting

Humiliation

Feminizare

Strapon/dildoĀ playĀ 

Ā 

30 MINUTE -Ā 150 lei

1 H - 250 lei

Ā 

ā—Servicii extra:Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā 

Ā URO - 50Ā lei extra

Ā  SQUIRTĀ - 100 leiĀ extra

šŸ’‹

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Salut! Am fost la Adelina si ce pot sa spun ca timpul petrecut a fost super.Adelina este foarte prietenoasa si te face sa te simti ca esti cu o prietena veche .Locatia e curata si la baie gasesti gel de dus si prosoape. Servicile sunt super si se implica in ce face.Eu cu siguranta o sa revin!

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Salut băieții! Aveți grijă la domnișoară. Am făcut programare și cĆ¢nd am ajuns la fața blocului nu a răspuns. Mai am așteptat 10min dar nici la mesaj nici la apel nu a răspuns.Ā 

Link spre comentariu

Am trecut pe la don'soara in cauza...fara foarte multe sperante...ca de...mai multe tepe decat "intalniri" reusite.

Nu este top model(aviz celor care cauta asa ceva) ... dar este extrem de volubila si prietenoasa.

Long story, short....mi-a facut un oral deep in timp ce ma jucam cu sanii ei imensi...SENZATUONAAAAL.Ā Ā Dupa ce am terminat la oral(lucru ce s-a intamplat de maxim 5 ori in cariera) :))....imi tremurau gladiolele.

Deci draga mea...iti sunt client fidel candĀ mai treci pe la noi....sa dai de stire

Stiu ca asĀ fi putur da mai multe detalii dar nu prea pot....artificiile nu ma lasa :))

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, marc0ne a spus:

Am trecut pe la don'soara in cauza...fara foarte multe sperante...ca de...mai multe tepe decat "intalniri" reusite.

Nu este top model(aviz celor care cauta asa ceva) ... dar este extrem de volubila si prietenoasa.

Long story, short....mi-a facut un oral deep in timp ce ma jucam cu sanii ei imensi...SENZATUONAAAAL.Ā Ā Dupa ce am terminat la oral(lucru ce s-a intamplat de maxim 5 ori in cariera) :))....imi tremurau gladiolele.

Deci draga mea...iti sunt client fidel candĀ mai treci pe la noi....sa dai de stire

Stiu ca asĀ fi putur da mai multe detalii dar nu prea pot....artificiile nu ma lasa :))

Haha šŸ˜‚ā¤ multumesc! Ma bucur ca te-ai simtit bine šŸ˜ te mai astept!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, tavy19 a spus:

Buna! Vreau sa vin pentru o sedinta de ballbusting, dar in anuntul de pe publi ai specificat ca nu faci dominare... Poti te rog sa clarifici acest aspect?

Multumesc!

Buna!

Haide sa facem altfel. Te rog sa imi arati anuntul, sau sa adaugi un print in care ai vazut asta. Apoi putem continua discutia.

Multumesc!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, msadelinne a spus:

Buna!

Haide sa facem altfel. Te rog sa imi arati anuntul, sau sa adaugi un print in care ai vazut asta. Apoi putem continua discutia.

Multumesc!

Buna! Am incurcat anunturile šŸ˜… imi pare rau! L-am incurcatĀ pe al tau cu altul šŸ˜… si cand maĀ uitam pe forum, am crezut ca acesta este :))

Link spre comentariu

Buna seara prieteni futaciosi!

Vin cu un review la Adelinne, dupa ce astazi am fost pentru prima oara la ea.
Pentru ca am necajit-o zilele trecute din cauza neatentiei mele, ca sa ma ierte, m-am prezentat la ea cu o cutie de bomboane si bine am facut ca am mers pentru ca nu am regretat.
Am stabilit detaliile peĀ WhatsApp, am sunat cu 30 de minute inainte de programare ca sa confirm, dupa care am ajuns la locatie. Mi-a deschis usa si m-a poftit inauntru. A vazut ca aveam emotii si am stat la o tigara sa vorbim detaliile despre ce o sa se intample in urmatoarea ora. Este foarte usor sa vorbesti cu ea. Chiar mi-a placut ca era deschisa la tot ce imi doream eu, plus a venit si ea cu idei carora nu le-am zis nu. In timpul petrecut acolo nu s-a uitat la ceas, ceea ce este un plus, pentru ca nu este pe facut bani repede, ci se axeaza pe placerea clientului si desigur, placerea ei.
Nu am sa detaliez ce s-a intamplat cat am stat impreuna,Ā insa eu o recomand si am sa mai revin.

Ca si note avem asa:
Locatia - 10 (micuta, discreta, curata, se gaseste usor loc de parcare, baia curata,Ā cu prosoape curate si cu gel de dus)
Igiana - 10 (nu am nimic ce sa reprosez)
Aspect - 10 (imi plac fetele plinute cu sani mariĀ šŸ˜)
Halatul - 350 (o sedinta de dominare de o ora + Squirt)Ā + o cutie de bomboaneĀ 

Adelinne, iti multumesc pentru intalnirea de astazi!Ā Sper ca si tie ti-a placut la fel de mult cum mi-a placut si mie si sper sa ne revedem curand

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Ǝnregistrează-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostră. Este simplu!

Ǝnregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

Ɨ
Ɨ
  • Creează nouă...